Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yaz indiriminden aldım da benim gtx 56o'ta anası ağlıyor
    Yalnız aldiğımdan beri surekli bişeyler indiriyor bu oyun için. Steam'de kütüphane araçlardan dedicated server'i da indirdim. Onu da güncelliyor sürekli..
    Bir de benim adam sanki cüce gibi yer çok yakın görünüyor. Sebebi nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek tek başına takılmak isteyen ve oynayan biri çokmu zorluk çeker sence son olarak ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

Oyunu almayı düşünüyorum daha önce bu tarz oyun oynamadım ingilizce olmasıı ve oyunda arkadaşım olmaması düşündürüyor biraz sizce almalı mıyım ?

Dil konusunda şanslısın bu oyuna bazı hayırseverlerin sayesinde Türkçe dil desteği de getirildi. Türkçe olarak oynayabilirsin. Zorluk çekme konusunda ise, illa ki zorlanırsın. Öğrenme sürecin çok uzun sürecek. Çünkü oyun çok detaylı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Pek tek başına takılmak isteyen ve oynayan biri çokmu zorluk çeker sence son olarak ?.

Pvp bir server da yalnız takılmak çok zor ,çünkü herkes grupça hallediyor işini .Bir kişi için çok fazla amelelik ve online süre gerektirir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Oyunu almayı düşünüyorum daha önce bu tarz oyun oynamadım ingilizce olmasıı ve oyunda arkadaşım olmaması düşündürüyor biraz sizce almalı mıyım ?

Dil konusunda şanslısın bu oyuna bazı hayırseverlerin sayesinde Türkçe dil desteği de getirildi. Türkçe olarak oynayabilirsin. Zorluk çekme konusunda ise, illa ki zorlanırsın. Öğrenme sürecin çok uzun sürecek. Çünkü oyun çok detaylı.

Şuan türkçe oynanabiliyor mu oyun ? donanımdan arkadaş bulabilir miyiz acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Şuan türkçe oynanabiliyor mu oyun ? donanımdan arkadaş bulabilir miyiz acaba

Oynanıyor oyun direk türkçe başlıyor suan birşey yapmana gerek yok. Oyunu alıp 40 dk kadar oynayıp iade ettim az önce. Fena degil ortam falan güzel duruyorda arkadasın dedigi gibi büyük grup olmadan oynancaga benzemiyor.

Ben bu tarz oyunlarda sevmiyorum grupla oynamayı çünkü reelden arkadaşların yada yıllardır oynadıgın samimi oldugun kişiler degilse illaki birgün sıkıntı cıkıyor bütün keyfin kacıyor birilerine bağlı olarak oynamakdan zevk almıyorum.

• kafama takılan birkaç soruyu sorabilir miyim acaba size hocam ?

- pteronodon isimli bir kuşum var bununla neyi toplayabilirim ve nasıl toplayabilirim.
    - ilk levellarda (0-40) yeni seviyeye atladığımda hangi puanlara daha önem vermeliyim. sağlık ve ağırlık gidiyorum genel olarak ama ?
    - hangi hayvanları nerde bulabileceğime ve ne tür yiyeceklerle evcilleştirmem gerektiğine dair bir link fotoğraf tarzı birşey var mıdır genel bilgilendirme olması için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

kafama takılan birkaç soruyu sorabilir miyim acaba size hocam ?

- pteronodon isimli bir kuşum var bununla neyi toplayabilirim ve nasıl toplayabilirim.
    - ilk levellarda (0-40) yeni seviyeye atladığımda hangi puanlara daha önem vermeliyim. sağlık ve ağırlık gidiyorum genel olarak ama ?
    - hangi hayvanları nerde bulabileceğime ve ne tür yiyeceklerle evcilleştirmem gerektiğine dair bir link fotoğraf tarzı birşey var mıdır genel bilgilendirme olması için ?

Pterodon hız kuşu hocam ben drop (item düşen ışıklar ) toplarken ve hareket amacıyla kullanıyorum .Birde pvp lerde kartallıların üzerindeki adamı alıp atmak için .Birşey toplamaz fazla da ağırlık taşımaz .
    Puan olarak sağlık enerji ağırlık hasar şeklinde başlıyoruz bende enerjiyi 200 e sabitliyorum .Direnç e önceden vermiyordum ama son zamanlarda buzulda kurulduğum oldu verdim faydalı tek ola bayılmayı engelliyorum .Kalan puanlar takımındaki rolune göre değişir hasar tanklamak için can veya diğer rollere göre dağılım yapılabilir .
    Bilgi için ark wiki sayfası var ingilizcedir ama tablolar falan hangi hayvanı kaç okla bayıltırsın haritada nerde bulunur vs .
    İstek olursa yeni başlayanlar için tekrar küçük bir rehber tarzı birşey hazırlayabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• peki oynadığınız ve sürekli olarak sunucu listesinde güncel kalan bir server var mı ? hangi servera girsem ertesi gün kayboluyor resmi sunucular da dahil buna. veya internet kısmında bir sorun var çünkü steamin geçmişine baktığımda bağlandığım sunucular kısmında toplasanız 1 tane ark serveri var official olarak. bir de oyunu tek oynuyorum bu arada yalnızım
  • quote:

peki oynadığınız ve sürekli olarak sunucu listesinde güncel kalan bir server var mı ? hangi servera girsem ertesi gün kayboluyor resmi sunucular da dahil buna. veya internet kısmında bir sorun var çünkü steamin geçmişine baktığımda bağlandığım sunucular kısmında toplasanız 1 tane ark serveri var official olarak. bir de oyunu tek oynuyorum bu arada yalnızım

ekle dostum beraber oynayalım ben de yalnızım
    Adolf Hitler

• oyuna yeni başlayan oyuncular için tavsiyem hemen pvp ye dalmadan ilk önce local oynayın arkadaşlar. itemleri crafting sistemini haritayı dinozorların karakteristik özelliklerini öğrenin. sonra ben niye hemen ölüyorum demeyin.
  • Ptera oyunun İlk başlarında hızlı ulaşım dışında hiç bir artısı olmayan bir kuştu. Sonradan oyuncuların tepkilerine göre Dino da kessin diye dönme hareketi eklediler. C harfine basarak. Bu hareket yüksek miktarda enerji harcasada bir nebze olsun Dino kesecek konuma ulaşmıştı yüksek seviye ptera için. Buraya kadar herşey güzelken 2 hafta önce gelen güncelleme ile pteranın dönme hareketinin hasarını yüzde otuz oranında düşürdüler. Bu kuşun olayını bitirdiler resmen.

• şuan 25. seviye falanım. hangi kuşları veya diger hayvanları tame lemek için uğraşayım. bi de ormanın ortasında gezerken bildiğiniz birden dalıyolar bana can az herhalde seri ölüyorum yani bunun önüne geçmek için sağlığı mı arttırayım direnci mi
  • cümleten iyi bayramlar
  • YENI ARKADASLARA UYARAYIM

2 gündür full kastım sabah akşam metal base yaptım yüksek level argenta ve rex kastım ancak bugün kendi kurdugum tribeden kendim ciktim sahipsiz bir şekilde herşeyim yatagına kadar tribede kaldı herşey boşa gitti.

Böyle sacma bir oyun hatası olamaz. Geri alma yöntemi de arasitiroyrum yokmus ben yaptım siz yapmayın
  • quote:

şuan 25. seviye falanım. hangi kuşları veya diger hayvanları tame lemek için uğraşayım. bi de ormanın ortasında gezerken bildiğiniz birden dalıyolar bana can az herhalde seri ölüyorum yani bunun önüne geçmek için sağlığı mı arttırayım direnci mi

Şimdi nasıl bir server da oynuyorsunuz bilmiyorum. Single player oynarken lag olayı olmadığı için orada hayatta kalmak normal server lara göre daha da zor oluyor. Mesala bir raptor saldırsın kurtuluşun yok oyunun başlarında. Hangi server da oynarsan oyna yakalayacağın İlk Dino trike olmalı. Narcoberry toplamak için. Biraz narkotik yaptıktan sonra da hızlı ulaşım için ptera yakalarsın hemen. Sonrası çorap söküğü gibidir. Buradan yazıyla anlatmaktan ziyade bir bilen ile takılırsan daha çabuk kavrarsın.

• Beyler ben de yeni aldım eklerseniz katılırım, steam id : Matty Conrad
  • Ps4 versiyonu nezaman çıkacak bilen varmı

• arkadaşlar bu oyunda karakterimi 15 level yapıyorum ama oyundan çıkınca karakter kaydedilmiyor sonra internette ki video lara baktım ışıkların oralarda kaydediyoruz diyo yapıyom ama olmuyor artık bezdim oyundan eğer bilen varsa lüfen söylesin
  • xmehmetx9 X kullanıcısına yanıt
    Işıklarda filan kaydedilmiyor oyunun korsan olduğu için kaydedilmiyor ya yeni sürüm indir yada satın al oyunu
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.