Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni aldım nasıl kasmadan oynayabiliyorsunuz.
    İ5 işlemci
    Nvdia 840m
    6 Ram ile kasması normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obi wan persie

Oyunu yeni aldım nasıl kasmadan oynayabiliyorsunuz.
    İ5 işlemci
    Nvdia 840m
    6 Ram ile kasması normal mi?

Normaldir. O konuda oyun sıkıntılı. 2 saat geçmede iade et.
  • Oyunu alalı 2 hafta gecti iade edemem.Nasıl düzeltebilirim low memory de çalıştırdım yine kasıyor.

• quote:

Oyunu alalı 2 hafta gecti iade edemem.Nasıl düzeltebilirim low memory de çalıştırdım yine kasıyor.

Bir nebzede olsa artış sağlar aşağıda tarif ettiklerimi yaparsan.

DİKKAT OYUN KAPALI OLSUN....

1. Steam aç
    2. Kütüphaneye gir
    3. Ark Survival oyunu üzerine gel sağ tıkla
    4. Özelliklere tıkla
    5. Açılan pencerede Çalışma Ayarlarıydı galiba düğme olacak ona tıkla
    6. Açılan pencerede yazı alanına parantezler olmadan ( -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 ) metnini ekle.
    7. Tamam düğmesine bas Kapat de. Tüm pencerelere Tamam de Kapat.
    8. Oyunu aç tahminimce kasılmalardan kurtulursun....

Bol Eğlenceler...

• bylordd kullanıcısına yanıt
    Grafikleri orta yaptım düzeldi teşekkürler.,
  • Ben i5 işlemci, 560 gtx ile oynamaya çalışıyorum ilk girişte bayaa bi kasıyo, sonra oynayabilecek kadar düzeliyor. Bi de kapatırken bi 5 10 dk bekletiyor :)

• açma ve kapamada ki bekletme sorunu harddisk kaynaklı. sırf 4-5 gb mod var. eskiden oyuna girmem garanti 6 7 dakika sürüyordu. yedekleyip ssd ye kurunca yağ gibi oldu.
  • Bir kac arkadas pvp tr age of ultron serverinde basladik metal base yaptik 3 kez saldiri yedik en son patlattilar ne var ne yok aldilar gittiler,roketlere karsi metal baseyi nasil koruyabiliriz?5 6 rokete kapiyi kirdilar

• auto turret ve x bitkileriyle
  • 2 gb güncelleme geldi. aradan 5 dk geçti 100 mb güncelleme geldi. bir 5 dk sonra yine 140 mb güncelleme daha.... çuvala sığmayanları poşetle veriyorlar.
  • oynayacam oyunu oynayacak adam yok :D
  • quote:

Grafikleri orta yaptım düzeldi teşekkürler.,

grafiği düşürmeden oyun kasıyor demişsin o da güzel
  • Hafta sonu boyunca ücretsiz deneme fırsatı var.Deneyelim bakalım.Merak da ediyordum zaten.İyi oldu

http://store.steampowered.com/app/346110/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 29 Temmuz 2016; 9:24:55 >
  • 20 saat oynadım bıraktım, şimdilik leş bir oyun. En basitinden crafting menüsü bile dandik, insanın başını ağrıtıyor. Optimizasyon desen o da leş. Pvp olayı yok gibi bir şey zaten. Anca adam yokken evini patlatabilirsin. Neyse ki indirimden almıştım, almak isteyen arkadaşlar biraz beklesin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 31 Temmuz 2016; 14:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

20 saat oynadım bıraktım, şimdilik leş bir oyun. En basitinden crafting menüsü bile dandik, insanın başını ağrıtıyor. Optimizasyon desen o da leş. Pvp olayı yok gibi bir şey zaten. Anca adam yokken evini patlatabilirsin. Neyse ki indirimden almıştım, almak isteyen arkadaşlar biraz beklesin derim.

Hocam siz ne oynamışsınız ya. ARK olduğuna eminmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: furcin

quote:

20 saat oynadım bıraktım, şimdilik leş bir oyun. En basitinden crafting menüsü bile dandik, insanın başını ağrıtıyor. Optimizasyon desen o da leş. Pvp olayı yok gibi bir şey zaten. Anca adam yokken evini patlatabilirsin. Neyse ki indirimden almıştım, almak isteyen arkadaşlar biraz beklesin derim.

Eminim, bilgisayarım o kadar kötü olmamasına rağmen mediumda bile zor oynuyorum. Oynadığım her serverda 2 dakikada bir geriye atması vs. vs. sıktı beni. Pvp yapmak istesen ne vuruş hissi var ne pvp yapacak silah. Zaten lagdan adamı yerinde bulabilirsen vurursun. Her gün gelen güncellemelerden gına geldi zaten. Tamam oyunu geliştiriyorsunuz da 5 dakikada bir boru gibi güncelleme geliyor. Daha yeni oyun, elbet geliştirirler ama şimdilik kütüphanede yatıyor öyle.

• quote:

quote:

quote:

Eminim, bilgisayarım o kadar kötü olmamasına rağmen mediumda bile zor oynuyorum. Oynadığım her serverda 2 dakikada bir geriye atması vs. vs. sıktı beni. Pvp yapmak istesen ne vuruş hissi var ne pvp yapacak silah. Zaten lagdan adamı yerinde bulabilirsen vurursun. Her gün gelen güncellemelerden gına geldi zaten. Tamam oyunu geliştiriyorsunuz da 5 dakikada bir boru gibi güncelleme geliyor. Daha yeni oyun, elbet geliştirirler ama şimdilik kütüphanede yatıyor öyle.

Sizin leş dediğiniz oyun Steamde son 6 aydır ilk 5 te, 3. lüğe oynuyor şu an . Bir arkadaşımın deyimi ile "Bu oyun 100 yılın oyunu" (fikir, grafik, craft vs olarak). Craft menüsünün neyi dandik onu anlamadım bence çok iyi. (Sadece sınıflandırılabilir ki bu da bazen ters teper adamın birisi mermi yi bina menüsünde arar bulamaz sonra oyunun craft menüsü berbat aradığımı bulamıyorum der ). Optimizasyona katılıyorum çok iyi değil ama yine benim kanımca bu kadar iyi grafiklere göre optimizasyonda fena sayılmaz. PvP olayı yok derken ne demek istediniz onuda anlayamadım. Adam yokken evini patlatabilirsin demişsin bir kaç tane youtubeden PvP videosu izleyip nasıl adam(LAR) online ikende base patlatıldığına bakabilirsin. Bazı serverlarda geriye atma save sırasında çökme (crash) olduğu doğru bu oyun değil oyunun kurulu olduğu server kaynaklı. 2 dk bir geriye atan serverda az ve sen onlardan birine denk gelmişsin. Vuruş hissi ile kasıt ne vurduğun objenin, playerin tepkisi mi onda oluşan etki mi anlayamadım özür. PvP yapacak silah yok demişsin Gerçektende oyundaki evcilleştirilebilen onca silahı görmedim deme(Dinolar en büyük silah zaten ki hepsinin birbirinden farklı avantajları var) yok eğer barut kokusu almak istiyorum demek istediysen yay,arbalet, mancınık, balista, altıpatlar, tabanca, tüfek, gelişşmiş tüfek, roket, (Eğer silah yok derken Tank yok demek istediysen yakaladığın dinolardan bazılarının üzerine bina inşa edip taretler vs. kurarak Tank halinede getirebiliorsun ki bu senin zevkine, becerine, yeteneğine kalmış ki oyunda burda güzelleşiyor ) vs. silahlar var. Aşırı lag sorunun varsa net hattını bilmiyorum ama eğer Fiber değilse büyük ihtimalle aldığın internet te bir problem vardır. O kadar çok lag olmaması gerek. Bende de fiber olmasına rağmen bazen lag oluyor ama 3-5 saatte 1 kere belki oda 4-5 saniyelik. Güncellemeler denmiş yine bu konudada şanslısın şansın yüzüne gülmüş çünkü oyuna yaklaşık olarak Ay da bir büyük güncelleme gelir büyük güncelleme sonrası oluşan hata ve bugları düzeeltmek için küçük mini güncellemeler gelir (mini dediğime bakma 200-250 mb olanıda var :) )sen bu güncellemelere denk gelmişsin 245 in minilerine Evet haklısın oyun daha yeni ve adamlar Harıl Harıl hatta deyim yerindeyse Eşşek gibi çalışıyorlar bence oyunun sonu güzel olacak ....(Yazdıklarımda en ufak bir kötü niyetim yoktur yanlış anlışılan bir cümlem varsa şimdiden özür dilerim).

Studio Wildcard A. Ş. Ark Survival Evolved Oyunu Türkiye Sorumlu Avukatı Bylordd

• oyun kendi türünde tek ama öyle yüzyılın oyunu olabilmesi için her yönüyle iyi olması lazım yani daha çok fırın ekmek yemesi lazım. ben bu oyunu 1400 saatten fazladır oynuyorum en büyük sorunu olan optimizasyon adına bu güne kadar hiç bir şey yaptıklarını görmedim. bir ara dx12 ile %20 performans artışı olacak diye reklam yaptılar aylarca adı sesi kalmadı. diğer taraftan grafikler iyi olabilir ama epic ayarlarda gtx1080 bile 40 fps veriyor. adamlar bu fps de 4k witcher 3 oynuyor ki bence witcher 3 ün grafikleri arktan çok daha iyi.

özetlersek ark benim içinde vazgeçilmez bir oyun ama sonuçta ben buna para verdim ve daha iyisini bekliyorum. eleştirinin olmadığı yerde geliştiride olmaz iyiye iyi kötüye kötü derim.
  • i5 760
    HD 5770
    4gb Ram pc kaldırırmı acaba lowda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bylordd

quote:

quote:

quote:

Sizin leş dediğiniz oyun Steamde son 6 aydır ilk 5 te, 3. lüğe oynuyor şu an . Bir arkadaşımın deyimi ile "Bu oyun 100 yılın oyunu" (fikir, grafik, craft vs olarak). Craft menüsünün neyi dandik onu anlamadım bence çok iyi. (Sadece sınıflandırılabilir ki bu da bazen ters teper adamın birisi mermi yi bina menüsünde arar bulamaz sonra oyunun craft menüsü berbat aradığımı bulamıyorum der ). Optimizasyona katılıyorum çok iyi değil ama yine benim kanımca bu kadar iyi grafiklere göre optimizasyonda fena sayılmaz. PvP olayı yok derken ne demek istediniz onuda anlayamadım. Adam yokken evini patlatabilirsin demişsin bir kaç tane youtubeden PvP videosu izleyip nasıl adam(LAR) online ikende base patlatıldığına bakabilirsin. Bazı serverlarda geriye atma save sırasında çökme (crash) olduğu doğru bu oyun değil oyunun kurulu olduğu server kaynaklı. 2 dk bir geriye atan serverda az ve sen onlardan birine denk gelmişsin. Vuruş hissi ile kasıt ne vurduğun objenin, playerin tepkisi mi onda oluşan etki mi anlayamadım özür. PvP yapacak silah yok demişsin Gerçektende oyundaki evcilleştirilebilen onca silahı görmedim deme(Dinolar en büyük silah zaten ki hepsinin birbirinden farklı avantajları var) yok eğer barut kokusu almak istiyorum demek istediysen yay,arbalet, mancınık, balista, altıpatlar, tabanca, tüfek, gelişşmiş tüfek, roket, (Eğer silah yok derken Tank yok demek istediysen yakaladığın dinolardan bazılarının üzerine bina inşa edip taretler vs. kurarak Tank halinede getirebiliorsun ki bu senin zevkine, becerine, yeteneğine kalmış ki oyunda burda güzelleşiyor ) vs. silahlar var. Aşırı lag sorunun varsa net hattını bilmiyorum ama eğer Fiber değilse büyük ihtimalle aldığın internet te bir problem vardır. O kadar çok lag olmaması gerek. Bende de fiber olmasına rağmen bazen lag oluyor ama 3-5 saatte 1 kere belki oda 4-5 saniyelik. Güncellemeler denmiş yine bu konudada şanslısın şansın yüzüne gülmüş çünkü oyuna yaklaşık olarak Ay da bir büyük güncelleme gelir büyük güncelleme sonrası oluşan hata ve bugları düzeeltmek için küçük mini güncellemeler gelir (mini dediğime bakma 200-250 mb olanıda var :) )sen bu güncellemelere denk gelmişsin 245 in minilerine Evet haklısın oyun daha yeni ve adamlar Harıl Harıl hatta deyim yerindeyse Eşşek gibi çalışıyorlar bence oyunun sonu güzel olacak ....(Yazdıklarımda en ufak bir kötü niyetim yoktur yanlış anlışılan bir cümlem varsa şimdiden özür dilerim).

Studio Wildcard A. Ş. Ark Survival Evolved Oyunu Türkiye Sorumlu Avukatı Bylordd

Çok satılması iyi bir oyun olduğu anlamına gelmez, fikir olarak bence de iyi bir oyun. Ama daha geliştirilmesi lazım. Sonuçta herkes aynı şeyi beğenecek diye bir kural yok. Bana göre oyun şu an oynanacak durumda değil. Bir ton bug, lag sorunu var. Bana pek eğlenceli gelmedi. Geliştirilse tekrar denerim.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.