Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba primative'de modern silahların olmaması gerekiyor ben singleda oynamak istiyorum primative'ede geçiyorum ordaki bazı itemler var ama roket atarda var onları nasıl kaldırıp sadece ilkel yapabilirim
  • Beyler oyun hakkinda pek bilgim yok bir kac videosunu falan izledim ama acaba oyundaki karakterimiz ilk insan mi? Yani Hz. Adem'den bahsediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim kac gundur kafama takildi bu soru.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shearon

Merhaba primative'de modern silahların olmaması gerekiyor ben singleda oynamak istiyorum primative'ede geçiyorum ordaki bazı itemler var ama roket atarda var onları nasıl kaldırıp sadece ilkel yapabilirim

Girişte sağ altta primitive aktif ediyor musun? Önce oyunu primitive moduna alman gerekiyor.
  • Şuan The Center PVE sunucusu olan var mı ?

Non-Dedicated kuruyoruz 1 kere girdikten sonra arkadaşlarım sunucuya giremiyor.

Eğer şöyle 30 günlük falan sunucusu olan seviniriz
  • Bu oyun sizce offical mi oynanmali 20x pvp mi?
    +lari -leriyle ve oyun zevkiyle degerlendirirseniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunu almayı düşünüyordum ama modern silahlar olayı beni baya düşündürdü. dinazorlu hayatta kalma oyununda ne işi var modern silahların. ayrıca beraber oynayacak arkadaş bulabilir miyim forumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

ben oyunu almayı düşünüyordum ama modern silahlar olayı beni baya düşündürdü. dinazorlu hayatta kalma oyununda ne işi var modern silahların. ayrıca beraber oynayacak arkadaş bulabilir miyim forumdan.

Daha 3-5 mesaj önce bir arkadaşla bu konu hakkında konuştuk. Bence de silah olmamalı ama olmasını isteyenlerde var öylede zevkli olaabiliyor . Eğer silah olmasını istemiyorsan Primitive(İlkel) sunuculara girip oynayabilirsin. PvP ve PvE sunuculara dikkat etmelisin. Başlangıç olarak PvE sunuculara girersen iyi olur. Şunu bilmende fayda var bu oyun bi GTA 5, MWF, JC veya NFS değil onu bil sürekli oyuna girmen gerekecek, günde en az 1-2 saat, hayatta kalmak istiyorsan tabii :) ... Eğer oynayacak arkadaş arıyorsanda bizede bi kaç tane çalıştıracak köle lazım et, odun, taş vs. toplaması için Şaka bi tarafa çoğu serverda türk oyuncu bulabilirsin ama online olduğu saati denk getirmek mesele :) nese iyi eğlenceler herkese.

Gelmek istersen : EU-PrimitivePvP Test 4 sunucusundayız bi kaç arkadaşla akşam 17:00 den sonra online olabiliyoruz. Yardımcı olabiliriz. Server Player adım Yusuf Steam ID : bylordd beklerim.

• Merhaba Arkadaşlar Oyuna Yeni Başlayan Başlamış Güzel Bir Server Bulamamış Olan Herkezi Bugün Açılacak Serveremıza Davet Ediyoruz... Tüm Açıklama Youtube Linkinde Var Server Hakkında Bilgi Almak İçin Linke Tıklayıp İzleyebilirsiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=8xzzbENd-BA

Ark Warzone UnOffical PvP Server
    Açılış Bugün Saat: 20.30'da
    --------------------------------------------------------
    Harvest 20x
    Tame 20x
    Exp 20x
    Maximum LvL 150
    ---------------------------------------------------------
    Sorularınız ve takipte kalmak için
    Warzone ARK Survival Evolved TR/EUfacebook
    Warzone ARK Survival Evolved TR/EU
    https://www.facebook.com/ArkTREU

Ayrıca; destek.warzone@gmail.com
    --------------------------------------------------------

• bylordd kullanıcısına yanıt
    cevabın için sağol kardeşim. dün nakit sıkıntım vardı oyunu alamadım. o yüzden dün indirim bitmeden kartta para olmamasına rağmen satın almayı denedim. öyle yapınca 72 saat ekstra süre veriyor ilk defa deniyorum dedikleri gibi alabilecekmiyim bilmiyorum akşam alabilirsem eklerim olmazsa bir daha indirime artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 5 Ağustos 2016; 16:45:28 >
  • Merhaba herkese,

Düzgün, gelişim tabanlı ve mümkünse x5 x10 gibi katlamaları olmayan, pingi düzgün olan bir yer yok mu beya. Bir de tabii oynayan arkadaş da lazım. Single oynadım ama sıkıcı geliyor. Multide ise maalesef katlamalı olanlar rahatsız edici ve bir çok yer zaten gelişmiş. Tabii tek de olunca çok daha kötü. stbatuhan olarak ekleyebilirsiniz ciddi manada oynamak isteyenler.
  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    standart oyun istiyorsan official serverları deneyebilirsin. unofficial serverlarda illaki xx olayı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

standart oyun istiyorsan official serverları deneyebilirsin. unofficial serverlarda illaki xx olayı olur

Evet primitive i kapatınca tekrar officiallara eriştim ve var ama bu sefer diğer kısım etken oluyor, oynayacak kişiler ve belirli bir server lazım. Aslında serverlar kişi sayısı olarak daha büyük olsa, harita da keza ve daha az server olsa biraz daha rahatlatacak ama :( A sunucusunda ilerleyip b ye geçince olay haliyle değişiyor :(
  • oyunu aldım ama tek başıma bir halt yapamadım sıkıldım aldığıma pişman oldum , çoklu oynarsak beraber daha zevk alacağıma inanıyorum beraber oynuyacak arkadaşlar varsa yada gruplarına alacak kişiler yazabilir mi acaba

• Oyunu indirdim. Ekstra olarak atölye içeriği 3.9 gb güncelleme gösterdi. Onu durdurdum indirmeden oyuna bağlanabildiğim için. 1 haftadır sıkıntısız official da oynuyorum. Hızlı serverları denemek için Tr 20x serverine girmeyi denedim mod istedi haliyle 3.9 gb güncellemeyi tamamladım ve bu hatayı vermeye başladı. Oyunu başlattıktan yaklaşık 2 dk sonra bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen veya önerisi olan varmı ?

i5 4200M 2.5 ghz
    2 gb amd r5 m230
    8 gb ddr3 ram

• Biri zamanında bylordd'un kurduğu ayarlarda; ne kolay, ne zor bir sunucu açsa süper olacak ama yok maalesef.

Biri gitmiş herşeyi X20 sunucu açmış oyunun suyu çıkmış,

Biri gitmiş orjinal zorluk seviyesinde 1 aylık sunucu açmış evler hala tahtadan,

Öbürü fıstık gibi sunucu açmış ama gitmiş Island açmış, The Center var iken....

Diyeceğim o ki; sunucuya para verip açacak arkadaşınız yoksa almayın, girmeyin, oynamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 11 Ağustos 2016; 12:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Biri zamanında bylordd'un kurduğu ayarlarda; ne kolay, ne zor bir sunucu açsa süper olacak ama yok maalesef.

Biri gitmiş orjinal zorluk seviyesinde 1 aylık sunucu açmış evler hala tahtadan,

Diyeceğim o ki; sunucuya para verip açacak arkadaşınız yoksa almayın, girmeyin, oynamayın.

Primitive serverinda oynuyoruz. Eğer zoru seviyorsanız, orijinal server tabi gelip başlayabilirsiniz. Modern aletler yok ama bu serverda. Server şuan sakin ama ortalık toz duman olmaya çok yakın. Bize doğru bir savaş hazırlığı yapılıyor gibi sezmekteyim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Biri zamanında bylordd'un kurduğu ayarlarda; ne kolay, ne zor bir sunucu açsa süper olacak ama yok maalesef.

Primitive serverinda oynuyoruz. Eğer zoru seviyorsanız, orijinal server tabi gelip başlayabilirsiniz. Modern aletler yok ama bu serverda. Server şuan sakin ama ortalık toz duman olmaya çok yakın. Bize doğru bir savaş hazırlığı yapılıyor gibi sezmekteyim. :)

Bilgi verir misiniz hocam gelip bir denemek isterim.

• quote:

quote:

quote:

Bilgi derken primitive serverin içeriği hakkında mı hangi serverda falan olduğumuz mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi derken primitive serverin içeriği hakkında mı hangi serverda falan olduğumuz mu?

Primitive hakkında bir de sizin serverda gelip oynayabilirim, canım ARK istiyor bu aralar ama server bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bylordd

quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

ben oyunu almayı düşünüyordum ama modern silahlar olayı beni baya düşündürdü. dinazorlu hayatta kalma oyununda ne işi var modern silahların. ayrıca beraber oynayacak arkadaş bulabilir miyim forumdan.

Daha 3-5 mesaj önce bir arkadaşla bu konu hakkında konuştuk. Bence de silah olmamalı ama olmasını isteyenlerde var öylede zevkli olaabiliyor . Eğer silah olmasını istemiyorsan Primitive(İlkel) sunuculara girip oynayabilirsin. PvP ve PvE sunuculara dikkat etmelisin. Başlangıç olarak PvE sunuculara girersen iyi olur. Şunu bilmende fayda var bu oyun bi GTA 5, MWF, JC veya NFS değil onu bil sürekli oyuna girmen gerekecek, günde en az 1-2 saat, hayatta kalmak istiyorsan tabii :) ... Eğer oynayacak arkadaş arıyorsanda bizede bi kaç tane çalıştıracak köle lazım et, odun, taş vs. toplaması için Şaka bi tarafa çoğu serverda türk oyuncu bulabilirsin ama online olduğu saati denk getirmek mesele :) nese iyi eğlenceler herkese.

Gelmek istersen : EU-PrimitivePvP Test 4 sunucusundayız bi kaç arkadaşla akşam 17:00 den sonra online olabiliyoruz. Yardımcı olabiliriz. Server Player adım Yusuf Steam ID : bylordd beklerim.

hocam bizde 2 arkadaş başlıycaz modern silahların olmasını istemiyorduk primitive serverları yeni öğrendik 2 kişi isterseniz dahil olabiliriz ben her akşam 19:00 dan sonra online oluyorum

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.