Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bylordd

Server Ayarları Değiştirildi...

Server 90 gün boyunca garanti açık. şu an 14 kişilik... Gelen oyuncu sayısına göre oyuncu sayısını artırabilirim süre sonunda oynayanda olursa süreyide uzatabilirim...

1. Herşey 5x abartısız.... (Evcilleştirme, Hasat, XP )
    2. Harita : The Center
    3. Server PvP. Diğer özelliklerini girince görürsünüz. Yinede merak ettiklerinizi burdan cevaplayabilirim.

Server Adı : Ark BARONs PvP 5x International

IP Adresi : 5.62.127.86:20400

Hocam server gayet iyi çalışmakta. 2 gündür özellikle fazlasıyla girip oynuyorum. 5x en iyi değer bence oyun için. Hem gelişmeye katkı sağlıyor hem de her şeye sahibim durumuna sokmuyor. Çaba gerektiren ama oyundan da tek oynarken soğutmayan bir değer. Yegane sıkıntı olan kısım ise hiç kimse şu sıra girmiyor sanırım ya da denk gelmedim :/ Kendim için küçük bir alan belirledim ve gelişme kaydettim. Tame konusunda da bilgi edinmeye başladım ama tek olunca gerçekten problem. Acaba sizin oynadığınız official sunucuda durumlarınız nasıl? Devam ediyor musunuz ve bizleri de kabul eder misiniz yanınıza? Official olduğu için kişi bazlı gelişmek çok zaman alacağından ve tekrar sıfırdan başlama gibi kısımlar zorlayıcı olduğundan çekince yaratıyor. Şu sıra gün içinde de akşamları da oynayabilir durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Server Ayarları Değiştirildi...

Server 90 gün boyunca garanti açık. şu an 14 kişilik... Gelen oyuncu sayısına göre oyuncu sayısını artırabilirim süre sonunda oynayanda olursa süreyide uzatabilirim...

1. Herşey 5x abartısız.... (Evcilleştirme, Hasat, XP )
    2. Harita : The Center
    3. Server PvP. Diğer özelliklerini girince görürsünüz. Yinede merak ettiklerinizi burdan cevaplayabilirim.

Server Adı : Ark BARONs PvP 5x International

IP Adresi : 5.62.127.86:20400

Hocam server gayet iyi çalışmakta. 2 gündür özellikle fazlasıyla girip oynuyorum. 5x en iyi değer bence oyun için. Hem gelişmeye katkı sağlıyor hem de her şeye sahibim durumuna sokmuyor. Çaba gerektiren ama oyundan da tek oynarken soğutmayan bir değer. Yegane sıkıntı olan kısım ise hiç kimse şu sıra girmiyor sanırım ya da denk gelmedim :/ Kendim için küçük bir alan belirledim ve gelişme kaydettim. Tame konusunda da bilgi edinmeye başladım ama tek olunca gerçekten problem. Acaba sizin oynadığınız official sunucuda durumlarınız nasıl? Devam ediyor musunuz ve bizleri de kabul eder misiniz yanınıza? Official olduğu için kişi bazlı gelişmek çok zaman alacağından ve tekrar sıfırdan başlama gibi kısımlar zorlayıcı olduğundan çekince yaratıyor. Şu sıra gün içinde de akşamları da oynayabilir durumdayım.

Giren mutlaka var ama tek tük... Ben bile bir kere girdim servera... Bizim oynadığımız officale gelince bu haftasonum uçtu gitti özel işlerimden dolayı 5 dk. bile giremedim... bizim genç kartal naptı bilmiyorum... Ama genel anlamda iyi durumdaydık bizimle beraber oynayacak şöle bi 3-4 arkadaşımız daha olsa serverın alfası bile oluruz, bilgi birikimi çok ama, 2 kişi ile sadece akşamları 5-6 saat anca yapabildiğimiz kadarı bu. ama bütün bunlara rağmen gayet iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum. Gelmek isterseniz tabiikide bekleriz her zaman, ister tek, isterseniz bizimle, her türlü yardımcı olabiliriz. Tabiikide kabul ederiz. (Bu benim şahsi fikrim diğer kardeşimede sormam gerekli elbette ) birkaç mesaj geride ts adresi vermiştim ordan veya steam ID bylordd burdan ulaşabilirsin ama akşam 18:00 den sonra. Şu an oynadığımız sunucu primitive server ve diğer sunuculara göre daha zor abartılı değil ama yinede zor onlara göre. Beklerim...

• Primitive nin farkı + sı - si nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepra61 -- 22 Ağustos 2016; 16:57:56 >
  • Lepra61 L kullanıcısına yanıt
    Private sen ben gibi dışardan kişilerin açtıkları server demek. Yani resmi olmayan oyun sunucusu demek. Farka gelirsek o serverı açan kişinin keyfine kalmış oyun hızladırılmış - bazı itemler kaldırılmış - veya oyun veya oyun mekanikleri ile oynanmış olabilir. Oyunu değiştirebilen ekstra modlar yüklenmiş olabilir... Her an kapanabilir, kısacası alan kişiye kalmış harşey yapılabilir. Ama Officaller de yani resmi sunucularda sunucu açılır ve herşey standart dır. ayarları ile oynanmaz ve sunucu kapanma ihtimali nerede ise sıfırdır. sadece güncelleme geldiği zamanlarda server kapanır güncellenir yeni dino item vs. eklenir ve başlar takriben 10 dk içerisinde vs vs. Başlıca en önemli farklar bunlar...

Birde resmi sunucularda farklı olanlarda vardır... Primitive yani ilkel sunucular mesela bunlarda barut silah elektrik veya teknolojik eşyalar yoktur.
    birde Primitive+ lar var bunlarda çok daha ilkeli hemen hemen çoğu eşya kaldırılmış veya değiştirilmiş. kısaca böyle umarım faydalı olur... İyi eğlenceler.

• Merhaba arkadaşlar Ark Survival Server kurulum sektöründe pek fazla türk servis sağlayıcısı yok, bu nedenle ihtiyaç arzı oluşturduğunu öngörüp bende server kurulum işine girdim.Daha önce uzun bir süre Silkroad,WarZ,Mta kurulumları ve editleri yaptım halada yapıyorum.Sunucu satışı,TeamSpeak server satışı .. ve daha bir çok sunucu bazlı hizmet vermekteyim.Ark Survival Server kurma işinede bu ay başladım hatta deneme 2 adet serverde açtım.Server sahibi olmak için serverime girip deneyebilir yada oynamak içinde girebilirsiniz.

Serverler 32gb ram i7 işlemci 600 gb up/down hızlı sunucuda barınmaktadır.

Serverlere göz atmak için : AtlantisGameNetwork Ark Survival Server

Ayrıca ulaşmak için iletişim adreslerim ;

facebook : AtlantisGameNetwork
    mail : atlantisgamenetwork@gmail.com
    twitter : @AtlantisGameN

• quote:

Private sen ben gibi dışardan kişilerin açtıkları server demek. Yani resmi olmayan oyun sunucusu demek. Farka gelirsek o serverı açan kişinin keyfine kalmış oyun hızladırılmış - bazı itemler kaldırılmış - veya oyun veya oyun mekanikleri ile oynanmış olabilir. Oyunu değiştirebilen ekstra modlar yüklenmiş olabilir... Her an kapanabilir, kısacası alan kişiye kalmış harşey yapılabilir. Ama Officaller de yani resmi sunucularda sunucu açılır ve herşey standart dır. ayarları ile oynanmaz ve sunucu kapanma ihtimali nerede ise sıfırdır. sadece güncelleme geldiği zamanlarda server kapanır güncellenir yeni dino item vs. eklenir ve başlar takriben 10 dk içerisinde vs vs. Başlıca en önemli farklar bunlar...

Birde resmi sunucularda farklı olanlarda vardır... Primitive yani ilkel sunucular mesela bunlarda barut silah elektrik veya teknolojik eşyalar yoktur.
    birde Primitive+ lar var bunlarda çok daha ilkeli hemen hemen çoğu eşya kaldırılmış veya değiştirilmiş. kısaca böyle umarım faydalı olur... İyi eğlenceler.

Bu dediğin Offical ve Unoffical değil mi? Bu dediğim oyun açıldığında alt sağ tarafta Primitive Plus Officel ve Primitive Plus(Obsolete) diye bir şey. Moda benziyor. Farklı itemler v.s. var ama tam çözemedim farkını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepra61

quote:

Bu dediğin Offical ve Unoffical değil mi? Bu dediğim oyun açıldığında alt sağ tarafta Primitive Plus Officel ve Primitive Plus(Obsolete) diye bir şey. Moda benziyor. Farklı itemler v.s. var ama tam çözemedim farkını.

Dün bir önceki mesajında "Private nin farkı + sı - si nedir acaba? " diye yazmıştın mesajını editlemişsin... Mesajıma bakarsan Private ye göre de cevap verdim sana, sonradan Primitive demek istediğini düşünerek, son paragrafta ise Primitive ve Primitive+ ı da kısaca anlattım. Daha detay istiyorsan youtube de videolar var hemde görsel onlara bakarsan çok daha kolay ve iyi anlarsın farklarını. İyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: utku1676

Merhaba arkadaşlar Ark Survival Server kurulum sektöründe pek fazla türk servis sağlayıcısı yok, bu nedenle ihtiyaç arzı oluşturduğunu öngörüp bende server kurulum işine girdim.Daha önce uzun bir süre Silkroad,WarZ,Mta kurulumları ve editleri yaptım halada yapıyorum.Sunucu satışı,TeamSpeak server satışı .. ve daha bir çok sunucu bazlı hizmet vermekteyim.Ark Survival Server kurma işinede bu ay başladım hatta deneme 2 adet serverde açtım.Server sahibi olmak için serverime girip deneyebilir yada oynamak içinde girebilirsiniz.

Utku bey umarım başarılı olursunuz. Merak ettiğim bir şey olduda o yüzden yazma gereği hissettim özeldende yazabilirdim ama diğer arkadaşlarında bilgisi olması için burdan yazayım dedim.
    i7 işlemci demişsinizde,

şu an dünyanın en iyi işlemcisi "Intel Xeon E5-2679 v4 @ 2.50GHz" ve testlerde 25,236 lık puana sahip.

Intel Core i7-6950X @ 3.00 bu bir i7 işlemci ve 20.071 puana,

Intel Core i7-6500U @ 2.50GHz buda i7 işlemci 4.325 puana sahip

6950 de i7 işlemci 6500U da i7 işlemci arada çok ama çok bariz, açık ara fark var. Kısaca uzatmayayım Sizin i7 nizin modeli nedir ? Merak ettim.

Saygılarımla, Hayırlı günler.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar Ark Survival Server kurulum sektöründe pek fazla türk servis sağlayıcısı yok, bu nedenle ihtiyaç arzı oluşturduğunu öngörüp bende server kurulum işine girdim.Daha önce uzun bir süre Silkroad,WarZ,Mta kurulumları ve editleri yaptım halada yapıyorum.Sunucu satışı,TeamSpeak server satışı .. ve daha bir çok sunucu bazlı hizmet vermekteyim.Ark Survival Server kurma işinede bu ay başladım hatta deneme 2 adet serverde açtım.Server sahibi olmak için serverime girip deneyebilir yada oynamak içinde girebilirsiniz.

Utku bey umarım başarılı olursunuz. Merak ettiğim bir şey olduda o yüzden yazma gereği hissettim özeldende yazabilirdim ama diğer arkadaşlarında bilgisi olması için burdan yazayım dedim.
    i7 işlemci demişsinizde,

şu an dünyanın en iyi işlemcisi "Intel Xeon E5-2679 v4 @ 2.50GHz" ve testlerde 25,236 lık puana sahip.

6950 de i7 işlemci 6500U da i7 işlemci arada çok ama çok bariz, açık ara fark var. Kısaca uzatmayayım Sizin i7 nizin modeli nedir ? Merak ettim.

Haklısınız ilk çıkan i7 lerden daha iyidir yeni çıkan i3 ler mantık olarak, modeli yazmam önemli bir unsur. Tabi eğer sunucuyu kullanacaksanız.Ancak Ark sunucu satmıyorum Ark server satıyorum yani performans dahil her turlu teknik konuyla sizi uğraştırmayacağım sizin bir yönetim paneliniz olacak oradan her türlü yönetim işlemini yapabileceksiniz.Sunucu erişiminiz olmadığı için uygun fiyatlar sunuyorum zaten.İşlemci , ram ve hatta ekran kartı bile taktırabilirsiniz benden sunucu kiraladığınızda bu tamamiyle müşterinin insiyatifinde olan bir konu yani bana Xeon işlemci verin derse müşteri elbette i7 takmak zorundayız demiyorum,çeşit çok yani.

Tamamiyle pazarlama mantığıyla i7 yazdım yani şaşırttınız beni :) Dileyen olursa müşterilerden serverlerinin bulunduğu sunucunun görsellerini hatta teamviever ile bile girip kontrol edebilirler.Zaten reseller olarak çalıştığım için sunucuları müşteri olmadıkca kurmuyorum.

• quote:

quote:

quote:

i7 işlemci demişsinizde,

Haklısınız ilk çıkan i7 lerden daha iyidir yeni çıkan i3 ler mantık olarak, modeli yazmam önemli bir unsur. Tabi eğer sunucuyu kullanacaksanız.Ancak Ark sunucu satmıyorum Ark server satıyorum yani performans dahil her turlu teknik konuyla sizi uğraştırmayacağım sizin bir yönetim paneliniz olacak oradan her türlü yönetim işlemini yapabileceksiniz.Sunucu erişiminiz olmadığı için uygun fiyatlar sunuyorum zaten.İşlemci , ram ve hatta ekran kartı bile taktırabilirsiniz benden sunucu kiraladığınızda bu tamamiyle müşterinin insiyatifinde olan bir konu yani bana Xeon işlemci verin derse müşteri elbette i7 takmak zorundayız demiyorum,çeşit çok yani.

Tamamiyle pazarlama mantığıyla i7 yazdım yani şaşırttınız beni :) Dileyen olursa müşterilerden serverlerinin bulunduğu sunucunun görsellerini hatta teamviever ile bile girip kontrol edebilirler.Zaten reseller olarak çalıştığım için sunucuları müşteri olmadıkca kurmuyorum.

Hmmm, aslında sitenizede gözatmak isterdim ama işyerindeyim ve proxy e bağlıyız öyle her istediğimiz siteye giremiyoruz(face, youtube, oyun siteleri vs. yasak). Bu yüzden detaylı bilgide edinemedim sizin yazdıklarınızla yetindim :) ordada önemli olan işlemci idi onu sordum. Şu an 1 Adet 6 aydır kullandığım arada boşluklar oldu tabiiki ARK Survival Evolved sunucum var aslında, Yalnız örneğin nitrado da şimdiye kadar sunucu olarak bir sıkıntı yaşamadım server kapanması, yazılımsal donanımsal vs. , kısacası memnunum. Sizin sunucunuzuda test etmek isterim. (Umarım fiyatlarınızda uygun olur ) Neyse akşam eve geçince sitenize bi gözatayım yine konuşuruz inş.

• Benim serverda arka guncelleme geldikten sonra hayvanlarin levelleri gorukmuyor bug oluyor yardimci olabilecek var mi arkadaslar simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Hocam sizi oyunda göremiyorum 25 oldum fakat ev sakat bir yerde, Kylianlar sürekli bize saldırıyor.

Sizin oralara gelirsek daha hızlı gelişiriz, siz offline olduğunuzda inşaate devam ederdik.

İstediğiniz zaman gelebilirsiniz tabi. Aynı tribe'den de olabiliriz.
  • Arkadaslarla birlikte [TR] 27.08 acilisli harika 20x pvp serverine basladik lag hic yok akiyo oyun MaşAllah,bekleriz bugun acildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinodaki misal taş veya metali benim envantere atmadan direk dolaba yada fabrikatöre atmanın bir yolu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

dinodaki misal taş veya metali benim envantere atmadan direk dolaba yada fabrikatöre atmanın bir yolu varmı acaba?

Maalesef öyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

dinodaki misal taş veya metali benim envantere atmadan direk dolaba yada fabrikatöre atmanın bir yolu varmı acaba?

Maalesef öyle bir şey yok.

teşekkür ederim.. sıkıntı bir mevzu..
  • Erken erişim ve optimizasyon sorunları içinde boğulan oyuna paralı dlc getirdiler ya pes diyorum
    dlc bizde 31 tl. yabancılara 20$ yani bizde parasını hakediyor bence, şahane olmuş ama yaptıkları ayıp. Tabi erken erişimden çıkarıp dlc çıkarsalar buseferde optimizasyon sorunlarını çözmedikleri için şikayete tutulacaklar. Dediler para mı onur mu, parayı seçtiler...

http://store.steampowered.com/app/512540/
  • beyler elimdeki laptop asus i5-5200u up to 2.7ghz ,12gb ram , 2gb gt940m ekran kartı (gtx değil). Mantığım bu pc ile bu oyun oynanmaz diyor ama çok fazla bu oyunu oynayıp da öven var ,kafamı sokup bu oyun neymiş ne değilmiş diye bi bakıp merakımıda gidermek istiyorum. Sizler ne diyorsunuz 50-60 fps verse low ayarlarda bu oyunu oynarım gibi geliyor. Hurtworld u en düşük ayarlarda 60 fps ile 337 saat oynadım. Ark ada dayanırmı bu mazlum laptop?
  • 8gb güncelleme nedir kardeşim parayla değil kotayla bu işler
  • her an dlc nin fiyatı bizde artacak diye korkuyorum.https://steamdb.info/app/512540/

rusyadan bile ucuz bizde şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 13 Eylül 2016; 12:27:18 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.