Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server arıyorum 2x 3x 4x filan varmı böyle Türklerin bol oldugu server geliyim ?
  • 18 YAŞ ÜSTÜ, EN AZ 500 SAAT TECRÜBESİ OLAN, YENİ DLC İÇİN GRUP ARAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE; BİR ARK GRUBU TOPLAMAYA KARAR VERDİM. ONLINE SAATİ FAZLA OLAN, TELEFON NUMARASI VEREBİLECEK, SAYGI DEĞERLERİNİN DIŞINA TAŞMAYACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM.

Steam: amerlo78 ekleyin konuşalım tanışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amerlo78 -- 5 Ekim 2016; 21:38:48 >
  • Arkadaşlar, yeni gelen DLC ile olan harita da optimizasyon sıkıntısı var mı? Birde sizce alınır mı? Şuan bende 10gb gösteriyor güncelleme DLC kaç GB? Bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • Yeni Dlc offical serverde oyuyacak arkadaş arıyorum iş durumunda ötürü günde 2 -3 saat oynuyabilicek yaş ortalamsı 25 - 30 bikaç kişi olursa beraber oyunuyabiliriz Steam Id: tttnttt5
  • Arkadaşlar merhaba
    Bende dün aldım oyunu fakat
    win10
    İ7 2600k
    Hd7850 2gb ekran kartı
    16 gb rem ile orta ayarsa bile fps kasması mevcut
    Fullhd ayardaydım düzelttim 1600x900 da yım fullscreen oynuyorm anlamadım ekran kartı deiver güncell nerede hata yapıyor olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc icin takim topluyoruz arkadaslar. Katilmak isteyen tecrubeli, ts3 kullanabilecek arkadaslar ulasabilir.

• beyler bu kodu yazarken (-useallavaılablecores -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory) 8 çekirdekli bir işlemcimiz varsa ''sm4'' yerine ''sm8'' yapmamız mı gerekiyor?
  • arkadaş arıyorum konusuna dönmüş burası..:D ne girsem birileri arıyor..
  • Selam Arkadaşlar,
    Birkaç gündür 3 arkadaş ark oynamaya başladık officilaserver da. 25lvl lara kadar geldik fakat youtube videolarına bakınca bizim farm ve tame için baya kastığımızı fark ettik. Meğer sunucuların tame ve farm hızlarında farklılıklar varmış.

iki sorum olacak.

1. sunucu seçerken bu hızları görebiliyor muyuz sunucuya giriş yapmadan önce?
    2. Güzel bir sunucu önerisi olan var mı? Biz günde max 2-3 saat oynayabiliyoruz 1x hız ile bu oyun bizi çok kasar. 5x hız idealdir diye düşünüyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Official (Resmi) sunucuların hepsi 1x ayarındadır. Sen unofficial kısmına bakacaksın 5x 10x 20x sunucular için. 3 kişi iseniz ve fazla vaktiniz yok ise, kesinlikle official pvp den uzak durmalısınız.
  • Bu oyun için internet şart mı ? Yeni taşındığımız binada alt yapı yok oynayamadım bu oyunu
  • her mapte yeni karakter mi açıyoruz, hep sıfırdan başlatıyor beni, serverlara bağlanamıyorum sıkıntı nerede bilen biri yardımcı olsun yeni aldım oyunu
  • beyler oyun hakkında hiç bir bilgim yok yeni başlıcam tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin4144

her mapte yeni karakter mi açıyoruz, hep sıfırdan başlatıyor beni, serverlara bağlanamıyorum sıkıntı nerede bilen biri yardımcı olsun yeni aldım oyunu

Serverler arası geçiş yapabilirsin fakat sadece orijinal serverda geçerli. Onların da kendine göre şartları var. Mesela farklı official serverlar var. Biraz açacak olursam, Official pvp, official pve, official primitive pvp veya pve, yeni gelen harita.

Atıyorum official pvp 20'de oynadın ve 50 lvl karakter yaptın. Sen bu karakteri başka bir official pvp ye taşıyabiliyorsun 50 lvl ve statların aynı olarak. Atıyorum official pvp 40.

Burada dikkat etmen gereken olay, official pvp den official pve ye geçemiyorsun. Aynı türden başka bir sunucuya geçiyorsun kısaca.

Nasıl taşıyacağını da öğrenmek istiyorsan, yukarıdan sarkan renkli ark'lara gideceksin. İsmi ark'mıydı onu da unuttum da neyse. :D Mavi yeşil kırmızı falan olanlardan bahsediyorum. Oralarda ortadan çıkan ışıktaki nesneye tıklayarak gerisini halledersin. Muhtemelen Türkçe oynuyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

beyler oyun hakkında hiç bir bilgim yok yeni başlıcam tavsiye edermisiniz

Oyun efsanedir bana göre. Bilgisayarın iyi olsun ama. Ekran kartın kötü ise, işkence çektirir sana. Ayrıca tek başına isen, official pvp lerden uzak dur. En zor oyun modudur ve 1 gün yaptığın bütün her şey yerle bir olabilir. :D
  • Official lar daha mı zor, ben de hep onlarda oynadım. Doğru düzgün bir rehber de yok. Ayrıca serverlara bağlanmada sürekli hata veriyor zaman aşımı falan. Bir de bu primitive plus falan ne oluyor ek özellikler mi var ?
  • Oyunda sürekli bağlantı kaybedildi-zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. Sadece single oynayabiliyorum
  • Bağlantı zaman aşımı olayı senin internetin ile alakalı bir sorundur. Ara ara internetinde kopmalar oluyordur büyük ihtimalle. Tam olarak bilemiyorum.

Officialler tabi ki daha zordur fakat kalıcı serverlardır en azından. Unofficial kısmındaki serverler genelde x5 x15 x20 olup, bir anda gelişip sadece savaşmaya yönelik, sunucunun açık kalıp kalmaması sunucu kiralayıcısının inisiyatifine kalmıştır. Canı sıkıldığında pat kapatabilir. x15 x20 olması serverin oyunculara karşı kolay olacağı anlamına gelmez. Tek isen, bir hiçsin diyebilirim. :) Ne cevvaller var.

Primitive plus olanlar ise, normal serverdan biraz daha ilkel olan serverlar. Ateşli silahların olmadığı bir server düşün işte.
  • Oyunu almayı düşünüyorum ama steam den yorumlara baktım herkes optimizasyon sıkıntısı olduğunu söylemiş sağlam sistemlerde bile oyun kasıyor falan diyorlar acaba gelen güncellemelerde düzelme varmı oynayan arkadaşlar ? Ona göre alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Oyunu almayı düşünüyorum ama steam den yorumlara baktım herkes optimizasyon sıkıntısı olduğunu söylemiş sağlam sistemlerde bile oyun kasıyor falan diyorlar acaba gelen güncellemelerde düzelme varmı oynayan arkadaşlar ? Ona göre alacağım.

Yok düzelme falan kardeşim. İyi bir ekran kartın ve sistemin yoksa boşa alma. R9 270x 8 gb ram ve fx 8350 ile tat alamıyorum. Kendi sistemine göre kıyaslamanı yaparsın artık. Yoksa oyun kral oyuna lafım yok.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.