Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

Oyunu almayı düşünüyorum tek başıma oynayacağım sıkılır mıyım ? oyunda sadece dinazorlara ve doğaya karşı mı bir savaş var yoksa diğer playerlarla da savaşıyor muyuz ? i7 işlemci 16 gb ram gtx960m ekran kartlı laptop ile oynayacağım fps sıkıntısı yaşar mıyım acil cevap lazım arkadaşlar

Tek başına sıkılırsın hocam 960m ile medium ayarlarda oynatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Oyunu almayı düşünüyorum tek başıma oynayacağım sıkılır mıyım ? oyunda sadece dinazorlara ve doğaya karşı mı bir savaş var yoksa diğer playerlarla da savaşıyor muyuz ? i7 işlemci 16 gb ram gtx960m ekran kartlı laptop ile oynayacağım fps sıkıntısı yaşar mıyım acil cevap lazım arkadaşlar

Hadi ya gta 5 falan almak lazım o zaman :)
  • quote:

quote:

quote:

Hadi ya gta 5 falan almak lazım o zaman :)

Bu gta 5 den daha çok kasan bir oyun çünkü optimizasyonu kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 16 gb ramim var ekran kartım 4 gb nvidia geforce gtx 850 m ama arada donuyor hafif hafif ve fps te 20 vs alıyorum yok mudur bunun bir çözümü yardımcı olabilecek bir arkadas var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

Arkadaşlar 16 gb ramim var ekran kartım 4 gb nvidia geforce gtx 850 m ama arada donuyor hafif hafif ve fps te 20 vs alıyorum yok mudur bunun bir çözümü yardımcı olabilecek bir arkadas var mı ?

Ayarları düşür hocam yapacak birşey yok

• quote:

quote:

Arkadaşlar 16 gb ramim var ekran kartım 4 gb nvidia geforce gtx 850 m ama arada donuyor hafif hafif ve fps te 20 vs alıyorum yok mudur bunun bir çözümü yardımcı olabilecek bir arkadas var mı ?

Düşüreyim de hangilerini iyice beter olmasından korkuyorum (= ve sistemim de kötü değil neden böyle oluyor anlamıyorum :/

• quote:

quote:

quote:

Düşüreyim de hangilerini iyice beter olmasından korkuyorum (= ve sistemim de kötü değil neden böyle oluyor anlamıyorum :/

Hocam bu oyun sorunlu optimizasyon sorunları var ne sistemler var 30 fps altına düşüyor. Yani kısacası sisteminde değil sorun oyunda o yüzden güncelleme yapmaları gerek 1080p de ayarları biraz kısarak oynamaya bak belki ilerde bi optimizasyon güncellemesi gelirde herkese faydası dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 30 Kasım 2016; 2:42:17 >

• quote:

quote:

quote:

Ben R9 270x ile neredeyse zor oynuyorum sen o ekran kartı ile hiç verim alamazsın. Sıkıntı bizim aletlerde değil sıkıntı bu oyunu böyle çıkartıp insanlara yeni ekran kartı aldırmak isteyen aç gözlü oyun yapımcıları ve ekran kartı üreticilerinde. Her hafta dünya kadar güncelleme geliyor oyuna hiç birisi iyileştirme amaçlı değil. Bazen kağıt üstünde de olsa, insanlara bir parmak bal çalar gibi şu kadar optimizasyon düzelttik deyip resmen dalga geçmelerini saymıyorum bile. Vaktin varken iade et derim iki saati geçirmediysen.

• bylordd kullanıcısına yanıt
    Dostum, resmi serverlar da wipe var mı? Varsa ne zamanlar oluyor? Türkler ne kadar? Wipe varsa oyun full sürüm olunca da olmaya devam edecek mi? Kalıcı türk serverı biliyor musun?

Ek soru: oyunda saç yok güncellemeyle gelir mi sence

• BéTo kullanıcısına yanıt
    - Offical sunucularda Wipe gelmiyor. Zamanında bir kaç oyun hatası yüzünden wipe atılmıştı büyük buglar vardı kapatıldı sunucular wipe yedi ama artık olmuyor.
    - Her sunucuda türkler ile karşılaşabilirsin ama sabit toplandığımız bir sunucu yok. Ben Scorched Earth 644 de oynuyorum mesela bizim ekip dahil 20 den fazla türk var. Ama şunu da belirteyim Offical sunucularda türkleri pek barındırmıyorlar bir önceki sunucuda 4 tribe birleşip bize saldırmıştı :)
    - Oyunda saç ve dış görünüş ileride güncellenir şu an çok önemli de değil açıkçası. Saç değişikliği pek olmasa da karaktere skin tarzı boyamalar yapabiliyorsun bu siteden ulaşabilirsin onlara da.http://arkpaint.com/

• Beyler Metal base icindeyken ve gokyuzu haddinden fazla parliyor bunu nasil cozerim.

Edit ;Cozumu buldum. Baskalarininda isine yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 2 Aralık 2016; 9:48:14 >
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Valla çok sağol çok rahatsız oluyordum
  • cagataymy kullanıcısına yanıt
    Kalabalık yerde oynadım ama hemen kuşla kaçırdılar beni Bende 2 kişinin olduğu server a girdim. Orda bile hayatta kalmak çok zor her türlü hayvan öldürüyor İstediğim türklerle takılmaktı ama unoffical serverlar da kalıcı bişeyler yapmak mantıksız. Official da ise türk bulmak biraz zor. Neyse takılacaz artık sağol
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    Oyuna tekrar girince yine aynı oluyor
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Ben oyun ilk açıldığından beri oynuyorum ve şu zamana kadar unoffical sunucularda hep alfa olmaya oynayabilecek arkadaşlar edindim. Çok büyük ekipler ile tanıştım kendi ekibimi kurdum ve şimdi 3 tribe birleşimi ile Offical sunucuda oynuyoruz gerçi bu aralar offical de biraz ara vermiş olsam da orta seviye bir yapılanmamız mevcut. Sende önce unoffical de sağlam bir ekip yapmalısın kendine tek başına oynamak yada doğrudan offical de arkadaş bulmak çok zor.
  • arkadaşlar ben de oyunu yeni aldım. pvp modu var mıdır? diğer kullanıcılara karşı savaşabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar, 2 dir dinozor kapım kendiliğinden yok oluyor. Bi kaybolmuştu heralde arkadaş yanlışlıkla yıktı dedim.. Az önc yine kayboldu. Taş kapı çevresi ve dinozor kapısıyla yapıyorum. Sorun ne sizce?
  • bende yeni dlc de bu dinazor kapısının üzerine duvar koyamıyorum.. önceden yapabiliyordum.. birde sıcaklık anamı ağlatıyor.. kuzey bölgesinemi taşınayım farkedermi bilemedim..
  • Arkadaşlar tekli modda oynuyorum ama herhalde 50 defa yeniden başlamışımdır. Tam gelişiyorum dinozorun biri saldırıyor hemen ölüyorum. Ben nasıl hayatta kalacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar tekli modda oynuyorum ama herhalde 50 defa yeniden başlamışımdır. Tam gelişiyorum dinozorun biri saldırıyor hemen ölüyorum. Ben nasıl hayatta kalacağım

Yatak yapmıyor musun kendine. Yatak yap oradan yeniden doğ ve git çantanı bul bulabilirsen. En azından eşyaları alırsın. Ayrıca tekli modda oynamak normal oyuna göre daha zordur. Çünkü sıfır lag oluyor. Zaten bu oyun tekli moddaki gibi sıfır lag şeklinde oynansaydı eminim yüzde sekseni zorlanırdı oyuncuların. Saldırıyoruz saldırıyoruz dinoların vurdukları bize işlemiyor misal. Bu yüzden bayıltmak da kolaylaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.