Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pve modunda başlayp karakterin level ını kasıp pvp moduna geçiş yapabiliyor muyuz ? bilen var mı
  • Arkadaşlar kabile en fazla kaç kişi olabiliyor 6 kişi olduk 7. Arkadaşı alamadık ya yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mahoonur, Ben oyunu aylardır oynamıyorum. O zamanlarda, pvp den pve ye taşıma olayı yoktu fakat son duyduğuma göre değişmiş olabilir. En doğrusunu oynayanlar bilir. @bylord isimli üyeden daha ayrıntılı bilgi alırsın mesaj yazarsan.

@confilax, 6 kişi sınırı diye bir şey yok. Muhtemelen bir engel vardır. Belki arkadaşınız kabile açmış olabilir kendine.
  • Hey gidi hey. 2015 ağustos ayında dx12 gelir yakında optimizasyon sorunu ve fps sorunu çözülür diyorduk, yıl oldu 2017 ( 14 gün var) halen daha ark dx 12 ye geçecek. sistemimde win10 var ve ark win 7 de stabil çalışıyor( ne kadar stabil denilirse) :D

merak edenler için bir örnek vereceğim. ekran kartım GTX 960 2g , 1300 mhz işlemci hızı ile gaming modda epik oynatıyor ancak arada takılmalar oluyor. epic 20 fps veriyor. orta ayarlara aldığımda oyunun saçmalığından olsa gerek bazı yerlerde 80 fps gördüğüm oluyor bazı yerlerde 30-40 bazen 15 fps. ben gerçekten anlayamadım bu oyunda fps sorunsalı ne zaman düzelecek. yani fps genelde aynı sayılarda seyretmeli bazı yerde 80 fps alıp da bazı yerlerde 10 fps almak nedir?

büyük bir umutla ben de ark survivalin piyasa çıkacağı günü bekliyorum; zira erken erişim hali tamamlanmamış olduğundan mütevellit insanı bezdiriyor.
    bu arada oyunu iyice ağırlaştırdılar diyebilrim. ilk zamanmlar epicte oynarken. şimdi orta ayarlarda zor oynuyorum o da yukarıda bir arkadaşın vermiş olduğu kodları girerek...

bugun ekran kartıma bi overclock yapacağım 1450 ya da 1500 mhz hıza artırıp öyle deneyeceğim sonuçları buraya yazarım....
    oyunla ilgili bir tüyo vermek isterim naçizane( herkesin görüşü elbetteki zevki farklıdır); ancak bana göre bu oyunu officical serverda oynamak sizi öldürür çürürsünüz tırnaklarınızla kazıya kazıya o kadar emek edip toplayacaksınız base yapacaksınız sizden önce gelmiş serverda alfalığa bürünmüş adamlar sizin eğer çok büyük şekilde güçleneceğinizi anlarlarsa ve bu potansiyeli görürlerse üstünüze üşüşüp basenizi daha savunmanız tamamlanmadan patlatacaklar. official serverların bu yönden adil olmadığını düşünüyorum.
    ama hasat , tame süresi gibi değerlerin 20x artırırldığı unofficial serverlar bana daha çekici geliyor;zira burlarda ekibiniz varsa ( benim var sağlam, efendi, terbiyeli arkadaşlarımla tam 14 kişiyiz. hedefimiz 20 kişi olmak) arkadaşlarınızla bir haftada serverdaki en güçlü adamlara kafa tutabilecek seviyeye gelebiliyorsunuz. üstelik onlarca savaş deneyiminiz oluyor. inanın bana o kadar çok savaşa katıldık o kadar çok savunma o kadar çok operasyon düzenledik ki, hiç kimsenin aklına gelmeyecek taktikler, stratejiler spontane gelişti. geliştirdik... en sevdiğim de işte bu. başka oyunlarda olmayan her yere- mekana göre ayrı strateji geliştirilebilmesi ve stratejilerin genelde ucunun açık olması... akıla gelebilecek her türlü stratejiler beyin fırtınası yapılarak gerçekleştiriliebilyior. diğer oyunlarda belli başlı kalıplar vardır bu strateji silsilelerinin dışına başka varyasyonlar düşünseniz de geçemezsiniz; ama ark başka; oyun sever arkadaşlarım. bu anlattıklarım minvalinde officicalde sen 1 yıl oynar 12 savaş tevrübesi yaşarsın, ben unofficicalde oynar 120 savaş tecrübesi yaşarım. vururlar, vurulurum, vurabilirim, vurulursam üzülmem; çünkü iki günde geri toplanırım... ama başkası oficialde bir kere vurulursa bir daha toparlanamaz. zor gelir neden çünkü hasat zordur.. tame uzundur. bir hayvanı tame etmek için o akdar uğraşırsın biri gelir öldürür moralin bozulur belki oyunu bırakırsın. neyse bu naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim arkadaşlar. son olarak bir an önce ark' ın erken erişimden kurtulup çıkmasını umut ediyorum. bu sayede en baba ekran kartları bile pfs den şikayet eden arkadaşlar da ben de mutlu olacağız. herkese iyi oyunlar dilerim. hepinizi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_driver -- 16 Aralık 2016; 16:37:2 >

• Cümlenin sonlarındaki söylediklerinde kesinlikle haklısın. Ölmek ve öldürmek konusunda x20 lerde oynadığın vakit oyunda çok daha fazla tecrübe kazanmış oluyorsun. Sadece cümle sonu da değil söylediklerinde haklısın. Optimizasyon konusundan bahsetmiyorum bile çünkü bahsede bahsede kelime kalmadı dilimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_driver

Hey gidi hey. 2015 ağustos ayında dx12 gelir yakında optimizasyon sorunu ve fps sorunu çözülür diyorduk, yıl oldu 2017 ( 14 gün var) halen daha ark dx 12 ye geçecek. sistemimde win10 var ve ark win 7 de stabil çalışıyor( ne kadar stabil denilirse) :D

merak edenler için bir örnek vereceğim. ekran kartım GTX 960 2g , 1300 mhz işlemci hızı ile gaming modda epik oynatıyor ancak arada takılmalar oluyor. epic 20 fps veriyor. orta ayarlara aldığımda oyunun saçmalığından olsa gerek bazı yerlerde 80 fps gördüğüm oluyor bazı yerlerde 30-40 bazen 15 fps. ben gerçekten anlayamadım bu oyunda fps sorunsalı ne zaman düzelecek. yani fps genelde aynı sayılarda seyretmeli bazı yerde 80 fps alıp da bazı yerlerde 10 fps almak nedir?

büyük bir umutla ben de ark survivalin piyasa çıkacağı günü bekliyorum; zira erken erişim hali tamamlanmamış olduğundan mütevellit insanı bezdiriyor.
    bu arada oyunu iyice ağırlaştırdılar diyebilrim. ilk zamanmlar epicte oynarken. şimdi orta ayarlarda zor oynuyorum o da yukarıda bir arkadaşın vermiş olduğu kodları girerek...

bugun ekran kartıma bi overclock yapacağım 1450 ya da 1500 mhz hıza artırıp öyle deneyeceğim sonuçları buraya yazarım....
    oyunla ilgili bir tüyo vermek isterim naçizane( herkesin görüşü elbetteki zevki farklıdır); ancak bana göre bu oyunu officical serverda oynamak sizi öldürür çürürsünüz tırnaklarınızla kazıya kazıya o kadar emek edip toplayacaksınız base yapacaksınız sizden önce gelmiş serverda alfalığa bürünmüş adamlar sizin eğer çok büyük şekilde güçleneceğinizi anlarlarsa ve bu potansiyeli görürlerse üstünüze üşüşüp basenizi daha savunmanız tamamlanmadan patlatacaklar. official serverların bu yönden adil olmadığını düşünüyorum.
    ama hasat , tame süresi gibi değerlerin 20x artırırldığı unofficial serverlar bana daha çekici geliyor;zira burlarda ekibiniz varsa ( benim var sağlam, efendi, terbiyeli arkadaşlarımla tam 14 kişiyiz. hedefimiz 20 kişi olmak) arkadaşlarınızla bir haftada serverdaki en güçlü adamlara kafa tutabilecek seviyeye gelebiliyorsunuz. üstelik onlarca savaş deneyiminiz oluyor. inanın bana o kadar çok savaşa katıldık o kadar çok savunma o kadar çok operasyon düzenledik ki, hiç kimsenin aklına gelmeyecek taktikler, stratejiler spontane gelişti. geliştirdik... en sevdiğim de işte bu. başka oyunlarda olmayan her yere- mekana göre ayrı strateji geliştirilebilmesi ve stratejilerin genelde ucunun açık olması... akıla gelebilecek her türlü stratejiler beyin fırtınası yapılarak gerçekleştiriliebilyior. diğer oyunlarda belli başlı kalıplar vardır bu strateji silsilelerinin dışına başka varyasyonlar düşünseniz de geçemezsiniz; ama ark başka; oyun sever arkadaşlarım. bu anlattıklarım minvalinde officicalde sen 1 yıl oynar 12 savaş tevrübesi yaşarsın, ben unofficicalde oynar 120 savaş tecrübesi yaşarım. vururlar, vurulurum, vurabilirim, vurulursam üzülmem; çünkü iki günde geri toplanırım... ama başkası oficialde bir kere vurulursa bir daha toparlanamaz. zor gelir neden çünkü hasat zordur.. tame uzundur. bir hayvanı tame etmek için o akdar uğraşırsın biri gelir öldürür moralin bozulur belki oyunu bırakırsın. neyse bu naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim arkadaşlar. son olarak bir an önce ark' ın erken erişimden kurtulup çıkmasını umut ediyorum. bu sayede en baba ekran kartları bile pfs den şikayet eden arkadaşlar da ben de mutlu olacağız. herkese iyi oyunlar dilerim. hepinizi seviyorum.

attığım ayarlarda deniyip sonucunu yazar mısın
    r9 280x ekran kartım var bu ayarlarda ort 40 50 fps arası alıyorum dediğin gibi 10 fps ye düşmüyor pencere modunu tam ekran olarak degistirin o yanlis olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 17 Aralık 2016; 0:05:03 >

• Arkadaşlar west 3 te metal nerede bulabilirim
  • ps4 için güncelleme gelmiş. bu güncellemeden sonra serverlar arası karakteri aktaramıyoruz. kapandımı acaba bilen var mı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar kendi kalnımdayken başka klanın davetini kabul ettim kendi kalnımda inşa ettiklerim ve evcilleştirdiğim hayvanlar eski klan ismime ayit olarak kaldı

Hiç birini kullanamıyorum kapıyı dahi açamıyorum büyün emeğim

Çöp oldu

Onları geri nasıl alırım

Giridiğim klandan çıkıp tekrar kendi klanımı oluşturdum ama değişen bişey olmadı eski klanım yabancı klan olarak kaldı
    Ne yapabilirim bu konuda tecrübesi olanlar paylaşa bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3R4KL1 -- 27 Aralık 2016; 11:14:20 >
  • Bu oyunda neden basamak yok ya? Rampa yapmışlar onu koyuyorum onunda altı tam yerleşmiyor yere zıplayarak çıkıyorum. Bildiğimiz merdiven yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Bu oyunda neden basamak yok ya? Rampa yapmışlar onu koyuyorum onunda altı tam yerleşmiyor yere zıplayarak çıkıyorum. Bildiğimiz merdiven yok.

Altına pillar koyarsan yere sıfır olana kadar koyabilirsin. Türkçe mi oynuyorsun bilmiyorum ama dik destek tahtasından bahsediyorum. Sütun diye mi geçiyor.
  • Ben yeni başladım. Keşke single player oynadığımızda oyunu kaydedebilseydik. PvP serverlarında oynarken de ölünce ya da oyunu kapayınca her şeye sıfırdan mı başlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Ben yeni başladım. Keşke single player oynadığımızda oyunu kaydedebilseydik. PvP serverlarında oynarken de ölünce ya da oyunu kapayınca her şeye sıfırdan mı başlıyoruz?

0 dan baslama durumu yok,yatak yaparsan oldukten sonra orada dogarsin yapmazsan rastgele dogup base yaptigin yere gidersin yaptigin her sey kalicidir ta ki biri gelip yikana kdr

• quote:

Orijinalden alıntı: black37

quote:

Ben yeni başladım. Keşke single player oynadığımızda oyunu kaydedebilseydik. PvP serverlarında oynarken de ölünce ya da oyunu kapayınca her şeye sıfırdan mı başlıyoruz?

0 dan baslama durumu yok,yatak yaparsan oldukten sonra orada dogarsin yapmazsan rastgele dogup base yaptigin yere gidersin yaptigin her sey kalicidir ta ki biri gelip yikana kdr

Binayı yıkıyor tamam ama envanterimiz hiç kaybolmuyor o zaman değil mi?

Flawless Victory beni ekleyin arkadaşlar, yeniyim ama uyumluyumdur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah44 -- 29 Aralık 2016; 17:3:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black37

quote:

Binayı yıkıyor tamam ama envanterimiz hiç kaybolmuyor o zaman değil mi?

Flawless Victory beni ekleyin arkadaşlar, yeniyim ama uyumluyumdur. :)

Uzerinde tasidigin esyalar öldugun yerde durur 10dk yok olma suresi vardi galiba 10 dk icinde geri öldugun yere gidip envanterini alabilirsin

• Bütün hayatta kalma oyunlarının mantığı ölünce her şeyin gitmesi durumunu kabullenmem, tabuları yıkmam lazım ama zaman alacak. :)
  • Ne olisiz benim sorumada cevap verin he ? Ne olisiz
  • ejderha sütü saklama süresi dolapta koruyucu tuz ile 2 saat. daha fazla koruyabilen var mı? varsa nasıl ?
  • Herkese selam arkadaşlar. ARK: SE'nin Türkçe çeviri projesiyle ben ilgileniyorum.
    Oyunu aktif olarak oynayan veya geçmişte Türkçe sürümünü uzun süre oynamış oyunculardan geri bildirim almak istiyorum.

1) Şu an oyun içinde gördüğünüz ve göze rahatsız gelen, hatalı, eksik vb. çeviri hataları ile karşılaşıyor musunuz? Eğer karşılaşıyorsanız ekran görüntüsüyle birlikte gönderirseniz kontrol edebilirim.
    2) İngilizce olan dinozor isimleri Türkçeye çevrilmeli mi yoksa orijinal hali mi kalmalı? (Örn. 'Woolly Rhino' > 'Tüylü Gergedan')

Bunların haricinde eklemek istediklerinizi, çeviri hakkındaki önerilerinizi ve sormak istediklerinizi konu altında veya mesaj yoluyla bildirebilirsiniz.
    Herkese keyifli oyunlar!
  • beyler offical pve 630 da oynuyorum bu nasıl bi lagdır vallaha çıldırtacak bi lag giriyor metali pişirmeye başladım bi baktım beni metal toplamaya geri atmış 30 sn lagmı olur diğer pve officiallarda böylemi taşıyayım lag yoksa
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.