Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BéTo

Unofficial tr serveri. Kimin yaptığını bulsam işi çözecem de

O bellidir zaten. Klan kayıtlarına bakarsan kimin neyi kestiğini görürsün.
  • Yok valla sadece bilmem neyin (stone wall falan) destroyed yazıyo benim ölümüm içinde trimember yazıyo.
  • Arakadaslat resmi serverda basladik biz 3 kisiyiz suan. Bize katilmak isteyen olursa steam hesabim oguz199241

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler arkadaşımla 10 kişilik server kiralayacağız 15 tatil dolayısıyla bizimle oynamak isteyen olur mu 2 kişiyiz sadece beyler çoğaltırız kişi sayısını iyi kasardık
  • Steamde Of The Fittest diye bir şey daha var onu indirmedim o ne arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren656656

beyler arkadaşımla 10 kişilik server kiralayacağız 15 tatil dolayısıyla bizimle oynamak isteyen olur mu 2 kişiyiz sadece beyler çoğaltırız kişi sayısını iyi kasardık

Kiraladığına değmez. Gir bir serverda oyna. Nasıl olsa kendi serverini de okul açılınca kapatacaksın. Boş yere para israfı sizinki.
  • Survival evolved alınır mı arkadaşlar oyun nasıl sizce
  • Erken erişimdeyken ek paket çıkartan bu muhteşem oyun indirime girmiş hadi gene iyisiniz.
  • Arkadaşlar sizce bu oyun alınır mı? bütün paketi var 26 TL.
  • 16 TL'ye satılıyor şuan. Bu oyuna vereceğiniz her kuruş helaldir arkadaşlar. Tek sıkıntı iyi sistem istemesi. Bilgisayarınıza güveniyorsanız alın. Aksi halde oyunu oynaması keyiften çok çileye dönüşecektir size.
  • 720m ile oynayan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stat puanlamasini nasil yapayim tavsiye verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken erişimde DLC desteği çıkartan oyun. Türünün ilk örneği... Bu oyunu ve şirketi kesinlikle desteklemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Erken erişimde DLC desteği çıkartan oyun. Türünün ilk örneği... Bu oyunu ve şirketi kesinlikle desteklemeyeceğim.

oyun erken erişimde ama çoğu 100-150 liralık tam sürüm oyunu 2 ye katlar 5 le çarpar.. şuan idirimde 16 lira.. bu fiyat bu oyuna çok az açık ve net..
  • Beyler oyunu bugün aldimda multide neler yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Beyler oyunu bugün aldimda multide neler yapılıyor

Bu oyunu kimse sana burada uzun uzun anlatamaz. Çünkü iki üç satırda anlatılacak bir oyun değil. Kısacası amaç sürekli gelişip, dinozor eğitip ve bu eğittiğin dinozorları kullanarak daha hızlı gelişmek ve savaşmaktır. En önemli düşmanın doğa değil, insanlardır. Hayat da öyle değil mi :) Bu söylediklerim pvp oynuyorsan geçerli tabi.
  • Teşekkür ederim :) 🤗

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Erken erişimde DLC desteği çıkartan oyun. Türünün ilk örneği... Bu oyunu ve şirketi kesinlikle desteklemeyeceğim.

Bu oyun senin bu yorumunu hak etmiyor. 15-20 TL'ye sana saatlerini keyifle geçireceğin oyun yapmış adamlar hala mırın kırın mı ediyorsun. DLC çıkartmayan oyun mu kalmış. Ayrıca tam sürüm oyun devri diye bir şey kalmadı. Oyunlar hiç bir zaman tam sürüm olmuyor ki artık. Çünkü sürekli güncellenmekteler. Geçti o cd li oyun kurma devirleri.

Mesajımı anlamadığın o kadar aşikar ki. Ben erken erişim Dlc'sinden bahsediyorum sen DLC çıkarmayan oyun kalmadı diyorsun. Büyüyün artık. Bırakın şu fanboyluğu. Güzelse güzel, iyiyse iyi. Ben oyuna bir şey mi dedim? Ya da fiyatını mı eleştirdim? Sen bana kalkmış oyun keyifli diyosun tam sürüm devri bitti diyosun. Kütüphanemde 420 oyun var ve bunların birçoğu güncellenmesine rağmen erken erişim değil. Cd'li kurulmuş oyunlar da değil. Neyi savunduğun belli değil. Nasıl savunduğunsa yobazlık derecesinde ortada.
    Az önce erken erişim dedim ama sen şimdi bunu da "tam sürüm değil" diye algılarsın. Daha terimlerle bile aran iyi değilken kalkmış burda bana yarım yamalak bir savunma yapıyorsun.

Olur da bir gün yolun mahkemeye düşerse kesinlikle çok kaliteli bi avukat tut ve tek cümle dahi etmemeye çalış. Bu kadar hasarlı bir algı imbiği görmedim daha önce. Allah yakınlarına sabır versin.

Hala boş yazıyorsun be çocuk. Nick'e aldanıp da karşında ergen mi var sandın? Yazı olarak da anlama olarak da seni sol cebimden çıkartır sağ cebime koyarım. Sen fiyatına laf ettin diye mi fiyatını belirttim sanıyorsun. Desteklemeyeceğim dediğin oyun bu fiyatına göre insanlara saatlerce keyif veriyor diye özellikle fiyatına vurgu yaptım. Olayı nerelere taşımış. Yok iyi avukat tut falan filan. İkili tartışmaya da sevk etme beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 7 Şubat 2017; 9:15:10 >

• Oyunun yapay zekasında gelişme var mı? En son baktığımda dinazor hareketleri vs odun gibilerdi. Şimdiye kadar oynadığım oyunlarda en salak yapay zekaya sahip oyundu, bir gelişme varsa satın alacağım :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu oyun senin bu yorumunu hak etmiyor. 15-20 TL'ye sana saatlerini keyifle geçireceğin oyun yapmış adamlar hala mırın kırın mı ediyorsun. DLC çıkartmayan oyun mu kalmış. Ayrıca tam sürüm oyun devri diye bir şey kalmadı. Oyunlar hiç bir zaman tam sürüm olmuyor ki artık. Çünkü sürekli güncellenmekteler. Geçti o cd li oyun kurma devirleri.

Mesajımı anlamadığın o kadar aşikar ki. Ben erken erişim Dlc'sinden bahsediyorum sen DLC çıkarmayan oyun kalmadı diyorsun. Büyüyün artık. Bırakın şu fanboyluğu. Güzelse güzel, iyiyse iyi. Ben oyuna bir şey mi dedim? Ya da fiyatını mı eleştirdim? Sen bana kalkmış oyun keyifli diyosun tam sürüm devri bitti diyosun. Kütüphanemde 420 oyun var ve bunların birçoğu güncellenmesine rağmen erken erişim değil. Cd'li kurulmuş oyunlar da değil. Neyi savunduğun belli değil. Nasıl savunduğunsa yobazlık derecesinde ortada.
    Az önce erken erişim dedim ama sen şimdi bunu da "tam sürüm değil" diye algılarsın. Daha terimlerle bile aran iyi değilken kalkmış burda bana yarım yamalak bir savunma yapıyorsun.

Olur da bir gün yolun mahkemeye düşerse kesinlikle çok kaliteli bi avukat tut ve tek cümle dahi etmemeye çalış. Bu kadar hasarlı bir algı imbiği görmedim daha önce. Allah yakınlarına sabır versin.

Hala boş yazıyorsun be çocuk. Nick'e aldanıp da karşında ergen mi var sandın? Yazı olarak da anlama olarak da seni sol cebimden çıkartır sağ cebime koyarım. Sen fiyatına laf ettin diye mi fiyatını belirttim sanıyorsun. Desteklemeyeceğim dediğin oyun bu fiyatına göre insanlara saatlerce keyif veriyor diye özellikle fiyatına vurgu yaptım. Olayı nerelere taşımış. Yok iyi avukat tut falan filan. İkili tartışmaya da sevk etme beni.

"Yazı olarak da anlama olarak da seni sol cebimden çıkartır sağ cebime koyarım."
    Nick ve entry uyumu. Şukular şelale... :)

Nerde yaşarsın, neyle meşgulsün bilmem. Ancak, sana hiç tanımadığın birinden daha üstünmüşsün hissi veren egonun sebebini biliyorum. Anadolu senin gibilerle dolu.
    Komplekslerinden kurtulmanı salık veririm ufaklık. Nickini kendi kendine ortaya koyup kendi kendini savunuyorsun.
    "bkz: acizlik seviyem."
    Şimdi bu oyunu neden bu kadar sevdiğini daha rahat anladım. Algın dinozor çağının ötesine geçememiş senin. Ark oynamaya devam... Bi ara wolftü de oyna.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.