Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağı yukarı 3-5 aydır oynamıyorum. Zaman zaman böyle bırakıp bırakıp başladığım oluyor. Hem üstüne bir çok yenilik geliyor öylesi daha iyi oluyor sanki oyunu yeniden keşfediyormuşum hissi veriyor. :)
  • Yeni menüler, envanter vs. çok kötü olmuş. Niye değiştirirsin ki oturamuş bişeyi
  • Arkadaşlar merhaba,
    Official pve serverlarda +420 melee damageli yüksek levelli rexi olan var mi?
  • Offical'de Metal base bitti geriye 2 cave 2 boss kaldı eksik
    ScreenShot
    ScreenShot2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atreides52 -- 27 Nisan 2017; 19:6:41 >

• Arkadaşlar Merhaba..
    Oyunu aldığımdan beri metasını dinoları vs çözebilmek için unOffical serverlerde oynadım ama Serverlerin kapanması troll oyuncular vs vs artık offical geçme zamanım geldiğini düşünüyorum. TÜRK oyuncuların çok olduğu bir server söylermisiniz Rica etsem. Online sürem oldukça fazla yaşım 35.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarCu

Arkadaşlar Merhaba..
    Oyunu aldığımdan beri metasını dinoları vs çözebilmek için unOffical serverlerde oynadım ama Serverlerin kapanması troll oyuncular vs vs artık offical geçme zamanım geldiğini düşünüyorum. TÜRK oyuncuların çok olduğu bir server söylermisiniz Rica etsem. Online sürem oldukça fazla yaşım 35.

+1

Ben de arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arkadaslar yerel sunucuya yani single playere girerken ki ayar ekraninin aciklamasini nerden bulabilirim tek tek ayarlarin hepsini aciklayacak biri varmi bide arkadasla oynayabilmem icin illa serveremi girmem lazim yereldeki multiplayer ne ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç yıldır offline takıldım hep, geçenlerde çöl dlc si çıkınca tekrar başlayayım dedim, pve online serverda başladım, ilk 1 ay oynadıktan sonra şu kaya adamdan çekip evimi yıktılar, başka servera geçtim tekrar başladım bu sefer kaya atan yaratığı çekemeyecekleri yerde başladım bu seferde dragonlar ile serverdaki 7 - 8 eve saldırmışlar evlerin çatıları yoktu, dinolarım ve komşu oyuncuların dinoları da ölmüş, 224 lvl rex im var ayrı taş evdeydi, nedense ona birşey olmamış dragonların gücümü yetmiyor da saldırmıyor acaba rexe? merak ettim doğrusu keşke diğer dinolarımıda aynı yere koysaydım. Hatta keşke single oynamaya devam etseydim, ya arkadaş pve de niye böyle şerefsizler çıkıyor, git pvp de oyna madem savaş istiyorsun. O kadar emek boşa gitti.

online olan bir kaç kişi vardı, biri kendi yanındaki eve alpha dragonun saldırırken gördüğünü söyledi, durup dururken saldırmıyordur herhalde, biri mekana çekip kaçıyor demekki, ki zaten oyuna girdiğimde kendimi ölü olarak dragonların dağlık yanardağ gibi bir yer var orada buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 16 Mayıs 2017; 0:51:12 >

• Garip gerçekten. Hızlıca steam sayfasına baktım sistem gereksinimleri 2gb ram gibi komik duzeyde, hayatta kalma temalı, turkce desteği var. Bu oyunun Türk gençlerinde patlamış olması gerekli.

Ben googlede yanlış bir arama sonucu tesadüfen denk geldim ne oynayan gördüm neden çevremde oynayan

• quote:

Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

Garip gerçekten. Hızlıca steam sayfasına baktım sistem gereksinimleri 2gb ram gibi komik duzeyde, hayatta kalma temalı, turkce desteği var. Bu oyunun Türk gençlerinde patlamış olması gerekli.

Ben googlede yanlış bir arama sonucu tesadüfen denk geldim ne oynayan gördüm neden çevremde oynayan

2 gb ram yazdığına bakma. Oyunu oynamak için 3000-3500 lik bilgisayarlar gerek. Aksi halde çamur görüntüden ve kasmadan başka tat alamazsın bu oyundan. Ondan oynayan Türk fazla yok.
  • beyler oyunu alıcam ama oyunu indiriken kaç gb acaba?
  • heks112 H kullanıcısına yanıt
    13,9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam
  • Arkadaslar bu surekli güncellenen online bi oyun mu. Iki sene once görmüştüm hala tam olarak hazır değil mi

• dişsizadam D kullanıcısına yanıt
    hocam hazır olmasındansa sürekli güncellenen bir oyun olması daha iyi kanımca. Diğer türlü oyundan desteğini çeken firmalar yılda bir güncelleme gelenler ne durumda görüyoruz örnek DayZ
  • Arkadaşlar oyunda saç stilleri yok mu? Oyunu aldım kadın karakter yapayım dedim saç stillerini bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar yeni ark emek sunucumuz açılmıştır.

Özellikleri :
    5x Tame
    2x Toplama
    2x Xp
    2x Yumurtlama hızı ve olgunlaşma hızı

Kurallar:
    Mağralara kurulmak yasaktır.
    Oyunun kendi belirlediği bazı loot alanlarına zaten kurulum yasaktır.
    Küfür yasak demek isterdim fakat sayıp sövülüyor zaten bu yüzden abartılmadığı sürece müdahalede bulunulmayacak.
    Bunlar dışında bir şey yoktur.
    Admin olarak oyuna müdahale edilmeyecektir.
    Admin girişi gerekmediği taktirde yapılmayacaktır nitekim admin ihtiyacı olan bir oyun değildir.
    En hızlı şekilde güncellemeler yapılacaktır.

Çoğu sunucunun kapanmasından korkulduğundan böyle emek verilmesi gereken ayardaki sunucular boş kalıyor fakat her ay otomatik şekilde ödenecek şekilde ayarlanmıştır. Sunucuda 1 kişi dahi wipe istemediği sürece wipe gelmeyecektir. Suncunun tamamının kabul etmesi durumunda wipe atılabilir fakat bunu uzun bir süre öngörmüyoruz.
    Bunlar dışında oyundan keyif almanızı isteriz ve umarım sunucumuza tercih edersiniz.

Sunucu İsmi
    TR/UK/EU Just Survive PVP T5x XP2x G2x - 01.06
    veya
    İp ile bağlanmak için
    46.251.234.230:20100 fakat eklerken sonuna +1 ekleyerek giriyoruz yani 46.251.234.230:20101 olarak ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

bir kaç yıldır offline takıldım hep, geçenlerde çöl dlc si çıkınca tekrar başlayayım dedim, pve online serverda başladım, ilk 1 ay oynadıktan sonra şu kaya adamdan çekip evimi yıktılar, başka servera geçtim tekrar başladım bu sefer kaya atan yaratığı çekemeyecekleri yerde başladım bu seferde dragonlar ile serverdaki 7 - 8 eve saldırmışlar evlerin çatıları yoktu, dinolarım ve komşu oyuncuların dinoları da ölmüş, 224 lvl rex im var ayrı taş evdeydi, nedense ona birşey olmamış dragonların gücümü yetmiyor da saldırmıyor acaba rexe? merak ettim doğrusu keşke diğer dinolarımıda aynı yere koysaydım. Hatta keşke single oynamaya devam etseydim, ya arkadaş pve de niye böyle şerefsizler çıkıyor, git pvp de oyna madem savaş istiyorsun. O kadar emek boşa gitti.

online olan bir kaç kişi vardı, biri kendi yanındaki eve alpha dragonun saldırırken gördüğünü söyledi, durup dururken saldırmıyordur herhalde, biri mekana çekip kaçıyor demekki, ki zaten oyuna girdiğimde kendimi ölü olarak dragonların dağlık yanardağ gibi bir yer var orada buldum.

Yeni güncellemede, diğer oyuncular oyunda değilken, dinoların ve yapılarının üstünde, çevrimdışı hasar engellendi gibi birşey yazıyor. Yani yukarıdaki durumdan kurtuluyormuyuz acaba? yani ben oyunda değilken pve server da dinolarıma ve yapılarıma mob çekip öldürtemezler anlamına mı geliyor? eğer öyleyse süper. PVE de bile rahat bırakmıyorlardı. bu konuda aydınlatabilir misiniz.

• indirim vardı indirimi kaçırdık be dlc si ile 25 tl ye geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.