Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rurounius

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

quote:

quote:

Erken erişimde DLC desteği çıkartan oyun. Türünün ilk örneği... Bu oyunu ve şirketi kesinlikle desteklemeyeceğim.

Bu oyun senin bu yorumunu hak etmiyor. 15-20 TL'ye sana saatlerini keyifle geçireceğin oyun yapmış adamlar hala mırın kırın mı ediyorsun. DLC çıkartmayan oyun mu kalmış. Ayrıca tam sürüm oyun devri diye bir şey kalmadı. Oyunlar hiç bir zaman tam sürüm olmuyor ki artık. Çünkü sürekli güncellenmekteler. Geçti o cd li oyun kurma devirleri.

Mesajımı anlamadığın o kadar aşikar ki. Ben erken erişim Dlc'sinden bahsediyorum sen DLC çıkarmayan oyun kalmadı diyorsun. Büyüyün artık. Bırakın şu fanboyluğu. Güzelse güzel, iyiyse iyi. Ben oyuna bir şey mi dedim? Ya da fiyatını mı eleştirdim? Sen bana kalkmış oyun keyifli diyosun tam sürüm devri bitti diyosun. Kütüphanemde 420 oyun var ve bunların birçoğu güncellenmesine rağmen erken erişim değil. Cd'li kurulmuş oyunlar da değil. Neyi savunduğun belli değil. Nasıl savunduğunsa yobazlık derecesinde ortada.
    Az önce erken erişim dedim ama sen şimdi bunu da "tam sürüm değil" diye algılarsın. Daha terimlerle bile aran iyi değilken kalkmış burda bana yarım yamalak bir savunma yapıyorsun.

Olur da bir gün yolun mahkemeye düşerse kesinlikle çok kaliteli bi avukat tut ve tek cümle dahi etmemeye çalış. Bu kadar hasarlı bir algı imbiği görmedim daha önce. Allah yakınlarına sabır versin.

Hala boş yazıyorsun be çocuk. Nick'e aldanıp da karşında ergen mi var sandın? Yazı olarak da anlama olarak da seni sol cebimden çıkartır sağ cebime koyarım. Sen fiyatına laf ettin diye mi fiyatını belirttim sanıyorsun. Desteklemeyeceğim dediğin oyun bu fiyatına göre insanlara saatlerce keyif veriyor diye özellikle fiyatına vurgu yaptım. Olayı nerelere taşımış. Yok iyi avukat tut falan filan. İkili tartışmaya da sevk etme beni.

"Yazı olarak da anlama olarak da seni sol cebimden çıkartır sağ cebime koyarım."
    Nick ve entry uyumu. Şukular şelale... :)

Nerde yaşarsın, neyle meşgulsün bilmem. Ancak, sana hiç tanımadığın birinden daha üstünmüşsün hissi veren egonun sebebini biliyorum. Anadolu senin gibilerle dolu.
    Komplekslerinden kurtulmanı salık veririm ufaklık. Nickini kendi kendine ortaya koyup kendi kendini savunuyorsun.
    "bkz: acizlik seviyem."
    Şimdi bu oyunu neden bu kadar sevdiğini daha rahat anladım. Algın dinozor çağının ötesine geçememiş senin. Ark oynamaya devam... Bi ara wolftü de oyna.

Junior Einstein seni. Sen tanımadığına yakıştırma yaparken sıkıntı yok tabi. Kimin oyun çağında olduğunu anladık biz. Kütüphanendeki 400 küsür oyunla iyi eğlenceler sana. :)) Cevap vermede uzatmayım daha fazla.

• Sonlara doğru sevmeye başlamıştım seni. Böyle bitmesi üzdü.
  • Arkadaşlar, kaç kişilik server açsam wipe gerek duyulmaz? Bıktım serverların sıfırlanmasından. Bi çare yok mu?
  • Arkadaşlar oyunda bir sunucuda 2. karakter açıldığında ilk karaktere bir daha girilemiyor mu? nereye baktıysam bakayım ilk karakterime giriş kısmını bulamadım. Bilen biri aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Arkadaşlar, kaç kişilik server açsam wipe gerek duyulmaz? Bıktım serverların sıfırlanmasından. Bi çare yok mu?

Ya da türklerin çok olduğu official server hangisi?
  • Yetenekli ve Tecrübeli adminlerden oluşan kadromuzla. Verimli ve sağlıklı oyun deneyimi yaşamak için herkesi Tas Devri Türkiye'ye bekliyoruz. Sunucu 4 yıldır kendi kulllandığımız decatemizdedir. Serverde ADMIN desteği KESİNLİKLE yoktur. Server şuan unofficale girmemiştir. Sebebi ark sunucularına 5.500 adet yer veriyor unofficalde hitlere ulaşan yer alıyor yani oyuncu sayımız artıkça üst sıralara geçebiliriz. Servere girmek isteyen arkadaşlar siteam açıkken bulinki steam://connect/74.222.24.15:27015 adres çubuğunuza kopyalayıp enterlerseniz oyun açılır yada bu yolu izlemelidir ;
    Kısa yoldan girmek için : Steam > Görünüm > Sunucular > Sol alttan filtreleyip ARK Seçiniz > Favoriler > Sağ alttan Sunucu Ekle > 74.222.24.15:27015 > İyi Oyunlar ..

Server 3 gündür hazırlanıyor ve biraz önce tam anlamıyla açılmıştır iyi oyunlar diliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysylar

Yetenekli ve Tecrübeli adminlerden oluşan kadromuzla. Verimli ve sağlıklı oyun deneyimi yaşamak için herkesi Tas Devri Türkiye'ye bekliyoruz. Sunucu 4 yıldır kendi kulllandığımız decatemizdedir. Serverde ADMIN desteği KESİNLİKLE yoktur. Server şuan unofficale girmemiştir. Sebebi ark sunucularına 5.500 adet yer veriyor unofficalde hitlere ulaşan yer alıyor yani oyuncu sayımız artıkça üst sıralara geçebiliriz. Servere girmek isteyen arkadaşlar siteam açıkken bulinki steam://connect/74.222.24.15:27015 adres çubuğunuza kopyalayıp enterlerseniz oyun açılır yada bu yolu izlemelidir ;
    Kısa yoldan girmek için : Steam > Görünüm > Sunucular > Sol alttan filtreleyip ARK Seçiniz > Favoriler > Sağ alttan Sunucu Ekle > 74.222.24.15:27015 > İyi Oyunlar ..

Server 3 gündür hazırlanıyor ve biraz önce tam anlamıyla açılmıştır iyi oyunlar diliyorum..

Sunucu Amerika da mı ben mi yanlış tahmin ediyorum. Öyleyse Türk oyuncular için yanlış seçim olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bugünkü güncellemeyi yükledikten sonra oynadığım serveri bulamadım server 20 30 kişi çekiyordu kapanma ihtimali yok gibiydi acaba server sahibi güncelleme yapmadığı içinmi gözükmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Arkadaşlar bugünkü güncellemeyi yükledikten sonra oynadığım serveri bulamadım server 20 30 kişi çekiyordu kapanma ihtimali yok gibiydi acaba server sahibi güncelleme yapmadığı içinmi gözükmüyor ?

Official server harici diğer serverler biraz geç güncelleniyor. Özellikle Türk serverleri.
  • Teşekkür ederim peki ne kadar geç yüklenir gün içinde aktif olurmu sizce ?
  • quote:

Teşekkür ederim peki ne kadar geç yüklenir gün içinde aktif olurmu sizce ?

Geç derken çok da geç değil hani. Saat olarak gecikmeli genelde. Servere göre değişkenlik gösterir.
  • Tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

Bazı yorumları okudum oyunda bombalar gelişmiş silahlar oyunun gerçekçiliğini bozuyor demişsiniz ozaman primitive serverlarda oynayın.Raid yapmak zor metal zırhlar 80 lvlda açılıyor metal base yapamıyorsunuz en fazla taştan bu arada xbox one da oynayan varsa Eu 782 primitive serverına beklerim 80 lvlım xbox id:dingoz123.

Xbox one için bu oyunu nereden bulabilirim?
  • arkadaşlar ben bu oyunu dün aldım hoşumada gitti xbox one da aldım bu arada ancak bir problemim var ekran ayarını bulamadım yani sağ taraftaki ikonlar ekran dışında onu nasıl çözebilirim bilen varmı acaba
  • Pc'de pvp serverında oynamak isteyen yeni arkadaşları bekleriz 4 kişiyiz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Scorched earth official pvp server lardan birine başlayacağım. Yaşım 26. Bir arkadaşımla beraber başlayacağız. SE tecrübem az ancak ark tecrübem 1800 saat civaridir. Bize katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden yazabilir. Gereken şartlar ;

Yaş +18

Oyun tecrübesi en azından başlangıç seviyesi.

Sabırlı ve saygılı olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebrimborr

Arkadaşlar merhaba,

Scorched earth official pvp server lardan birine başlayacağım. Yaşım 26. Bir arkadaşımla beraber başlayacağız. SE tecrübem az ancak ark tecrübem 1800 saat civaridir. Bize katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden yazabilir. Gereken şartlar ;

Yaş +18

Oyun tecrübesi en azından başlangıç seviyesi.

Sabırlı ve saygılı olmak.

Ekibe katılmak değil de Ally olabiliriz eğer oynamaya devam ediyorsanız PM atabilirsiniz bana konuşalım.
  • Beyler oyunun boyutu ne kadar acaba almak istiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: heks112

Beyler oyunun boyutu ne kadar acaba almak istiyorum da

Oyunun Boyutu bende 77.5 GB fakat 1-2 ufak Mod yüklü yinede 75GB daha az olacağını sanmıyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugünkü güncellemeyi yükledikten sonra oynadığım serveri bulamadım server 20 30 kişi çekiyordu kapanma ihtimali yok gibiydi acaba server sahibi güncelleme yapmadığı içinmi gözükmüyor ?

Official server harici diğer serverler biraz geç güncelleniyor. Özellikle Türk serverleri.

Merhaba, yukarıda tartışmaya bir göz attım da bence Bir oyunun kendi Topiğinin altına kötüleme atan toyları hiç ciddiye almamak gerek Ark basit bir PvP oynundan fazlası tamam grafik Optimizasyon oturtamamış olabilirler bugları ve yapay zekası da yeterli gelmeyebilir ama Hangi oyunu mükemmel ki ? bu bi ikincisi BU tarz tipler sadece girip 1 gün oynar ve kendi kafasında o oyunu bitirmiş ve notunu vermiş olurlar çok yanlış 2 yıldan fazladır oynuyorum benim bile halen yeniy eni keşfettiği teknikler oluyor Böylelerini hiç ciddiye bile almayın adam oyunu halen Dinozor oyunu olarak görüyor kapasitesi bu kadardır yada yada doesserleri okumayı bilemdiğinden oyunu nerede geçtiğinden yada ne kara Teknolojik ver ileriye dönük TEK(son update) bir yapısı olduğu hakkında bilgisi sıfır belli o yüzden hocam hee hee diyip geçin gitsin verdiğiniz efora değmez bunlar. Bu arada merak ettim Offical'de mi ve oynuyorsunuz PvE mi PvP mi ? ben PVE 418Edeki Metal bir base im ve 300dino içinde 10 tane 20+rex ve 150+ gigalarım var.
    ARK: Survival Evolved Wiki
    Tribe:Dune
    https://ark.gamepedia.com/Tribe:Dune

steamcommunity.com
    Steam Community :: Screenshot :: Base is metal now1
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=905615610

steamcommunity.com
    Steam Community :: Screenshot :: Base is metal now2
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=905616155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atreides52 -- 15 Nisan 2017; 11:17:36 >

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.