Şimdi Ara

Arka aktarıcım koptu, kırıldı ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amlar 2016 yılında almış olduğum Carraro Sportive 225’imin arka aktarıcısını az önce çarptım ve elime almış.  ( Kırmış ) bulunuyorum. Bunun yerine olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ( Shimano Altus Rd-m310 7-8 ) isimli ürünü aldım.

Eski aktarıcımın modeliyse Shimano Altus Rd-m280 7-8 Speed” idi.

Bisikletim 24 vites bu arada arka dişli 8li yani.

Yani yeni aldığım ( Altus Rd-M310 7-8 ) bisikletime olur mu? Bu konuda biraz endişeliyim.

Edit: şimdi baktım da Altus Rd-M310 7-8

Direkt kadro kulağına bağlanıyor. Yeni seri 225’lerde böyle. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla eskisi gibi ekstra bir aparat kullanılmıyor. Sanırım direkt olarak bağlayabilirim?? Yine de yardımcı olacak birisi olursa memnun olurum.

En alttan bir üstteki resim benim kadro kulağı ve eski vites attırıcım için yani ( Rd-m280’i ) bağlamam için gerekli vites kulağı.

En alttaki resimde ise son model Sportive 225’ler için kullanılan direkt olarak kadro kulağı. Ve o kadro kulağına vites kulağı bağlanmamış. Çünkü yeni seride ( Rd-m310 ) kullanılmış ve ekstra aparata ihtiyaç duyulmadan direkt olarak kadroya takılmış arka aktarıcı. Bu durumda sanırım yeni aldığım ( Rd-m310 )’u direkt bağlayabileceğim ? Ama esas soru benim kadro kulağına uyacak mı 

???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 25 Nisan 2022; 3:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.