Arkadaşlar Çok Hızlı Yapmaya Çalışmama Rağmen Olmuyor Karşımdaki Kişi saniyede 3 Dash Yapıyor Nasıl Yapılıyor Çok Uğraşıorm olmuyor.Habire Tuşlara Basıorm Artık Kırılacaklar Bunu Bi Yöntemi Varsa Yazarmısınız Lütfen...
Walla bazı yerlerde daha seri oluyo ama eğerki sürekli arka arkaya gitmeyi diyosan onda sen arka arkaya basarsan olur bazen senin ekranda öle görünmüyo ama, dısardakiler öle görür :)
Ama dediğin değişik sekildeki dashsa ben en cok 2 tane basabildim aralıksız gibi olarak da su sekil Zıpla dash al hemen ardından slash basıp bi daha al cok seri sekilde gelir 2. + Ses cıkarmaz ;)
değişik şekildeki dash nası oluo :S
Anladığım kadarıyla onun demek istediği adam sabit kalıyor durmadan nerdeyse kıpırdamadan dash yapıyor.. Aslında adam normal arka arkaya dash yapıyor ama sende öyle gözüküyor mesela sen arka arkaya dash yaparken başkalarında da öyle gözüküyor arada sen kendin göremessin onu...
Animation lock diyorsun yani
gencler parmaklarınıza saglık bea
arka arkaya imkansız gibi bişi ama öle gözükür.
Yazık parkmaklara Gençler :D Rofl
jump+dash jump+dash zıpladıktan sonra yaparsan daha hızlı daha yaparsın birde flash steple çok hızlı gidebilirsin bkz. k-style
Ben 2-3 kez adam gördüm dash´in kralını yapıyorlar adamlar 3 kez Town´u dash kaçırmadan turluyorlar o kadar uzun süre yapınca birde hem havada gitmeye başlıyorlar hemde arkalarından mavi birşey falan çıkıyor şaşırmıştım ilk görünce hack mi acaba diye değilmiş.. Ama baya zordur
Glitch o
Logitech'in oyun klavyesi ile oluodu galiba o glitch her klavyede yapılmıo b2b'den fachion söylemişti de o yapıordu
Oyun klavyesi alamam açıkçası glitch yapabilmek için :D
o mrb ilede oluo mrbden dashı tekerlege ayarla w ye basılı tut tekerlegi durmadan cevir xD
YA NE ALAKA kidmen BUNUN BI YONTEMI VAR COK BASIT :
araya zıplama ekle bide öle dene yani > sağa dash (istdiğin yap) + jump + sağa dash
bide BölE DENE
Arkadasım bizim bahsettiğimiz şey bi glitch.oyun klavyesiyle yada arkadasın dediği gibi mrb ile yapılıo 6 ayda 92 level kasmak deneyimin yerini tutmuo anlasılan
oyun kLavyesı çok rahatLatıyor vaLLa
O adamların kullandığı klavye 200 € ^^
bi ara ijji bi event'nda o klavyeyi hediye veriodu.o klavye o klavyedir heralde
Ama güzel klavya tuşa basmana gerek yok değmen bile yetiyor ama tabi hatada yapmaman gerekir normal klavyede tam hata yapçakken elini çekebiliyon ama bunda değdiğin an oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme