Arkalar bağımsız değil torsiyon + helezonlu bir yapı var. Teraziye alınmamış bir yolda arka koltuklar hoplaya hoplaya geziyorsunuz. Yükleyince azalır diyorsunuz hiç etkisi yok yükün. Kısacası ford ticari ile ortaklık yapıldığı çok belli. Satışa koydum arabayı hemen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhnbahadir -- 7 Temmuz 2024; 17:48:12 > |
Arka bağımsız süspansiyon olan C ve B segment araçlar (3. sayfa)
-
-
Verdiğin golf bilgisi hatalı. Golf 1.4/1.5/2.0 motorlar bağımsız, diğerleri torsiyon. Sırf bu yüzden 1.4 almıştım ben golf’ümü. -
Corolla. Bende var harika bir araç , yol tutuş iyi, içi ferah , sorunsuz, tasarımı güzel, donanimi full.
Bayiliyorum araca -
Golf 8'den bashediyorum.. 1.5 tsi 115 ve 130'lar torsiyonla geliyor. 150'lik olanlarda bile sadece R-line multilink diye biliyorum, emin değilim.
-
ne 115'i ne 130'u? türkiye'ye gelmeyen modeller için torsiyonla geliyor diyorsun. türkiye'ye gelmeyen modelleri anlatarak ne kendini yor ne beni.
-
2015 mazda 3 HB vardı bende. Yol tutuşuna her virajda hayran kalırdım , ön arka bağımsızdı bildiğim.
-
renegade bağımsız. 16 jantlı 500x kullandım gayet konforluydu yol tutuşunu çok beğenmiştim. Sert diyenler 18 ve 19 jantlı olanlar için söylemiş olabilir
-
https://www.b-parts.com/auto-parts/suspension/rear-axle-peugeot-206-sw-2ek-11-2002-14933086
2007 206 sw bagımsızayakın bir yapı mevcut
-
Focus'larla ortak platform kullanmışlardı sanırım ama bu yıllar mıydı hatırlayamadım.
-
Beni en çok şaşırtan yol tutuşla nam salmış Focus'un torsiyona geçmesi oldu. -
Bı önceki kasaydi o. Mazda 3 BL kasa. 2009- 2013 arasi.
Hatta Focus, Mazda 3, S 40 aynı platformda üretilmişti.
-
Ya arkadaş neyin boşunu yapıyorsun sen ya??
1.4 tsi'larda yoktu moktu gelmiş salça olmuşsun mesajıma, 1.4 1.5 motorlar bağımsız komple demişsin, yazdık koyduk işte değilmiş, torsiyon olan da varmış yanlışmışsın yok Türkiye'ye gelendi gelmeyendi adam başlıkta bu ülkeye gelen falan yazmış mı? öyle dese ona göre yazardık değil mi? ne bileyim yurtdışında yaşamadığını?
yapmayıver bana alıntı bir daha olur mu dostum, alınmaca gücenmece yok bana bir şeyler öğretecek veya düzeltebilecek kalibrede bir hesap değilsin.
-
Doblo 2011-2022ye kadar arka bagimsiz suspansiyon :D. beni en çok şaşırtan bir aractir kendileri gerçekten iyidi bende 2022 vardi zamaninda.
Bagimsiz suspansiyonun etkili özelliklerinden biri çukurlara girmek. Torsiyonla Sol çukura girince sağdan deli gibi sallanma geliyor. Bagimsiz suspansiyonda minimuma dusuyor bu. Langır lungur arac sürüyorlar ben bir şey hissetmiyorum diye ortaya çıkılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 10 Temmuz 2024; 22:40:48 > -
Sanırsın herkes rallici olmuş bağımsız arka süspansiyon derdine düşmüşler..Torsiyon çubuklu Golf ü alabildiniz de bağımsız süspansiyonlusu kusur kaldı
-
Kaç model ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X