Şimdi Ara

arka cam rezinstansı bozuk!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımız arka camdaki rezinstansın iletkenlerinden çoğu kopuk bi ilacı mı ne warmış bilgisi olan warmı?

• ewet benim eski arabamın resistansına bağlanan fişi kökünden koparmıştı oto yıkamacı.oto camcılar dediki cam sökülecek sanayide küçük bir dükkanı olan bir adama gönderdiler beni.adamın elinde iletken bir yapıştırıcı vardı yapıştırıcının içinde sarı pırıl pırıl metal parçaları vardı.yaptı fakat bir hafta sonra orada bir kısa devre oluştu yandı.bi daha yaptı gene olmadı bende kendim lehim yaptım.bildiğin lehim havya ile.havalarda böyle soğuktu yapma camı patlatırsın dediler.saç kurutma ile camı içerden ısıttım.fişi kestimkabloyu soydum yassılttım,camdaki bakır iletkene biraz lehim pastası sürdüm havyanın ucuna bolca lehim aldım bir iki denemede tuttu canavar gibi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

ewet benim eski arabamın resistansına bağlanan fişi kökünden koparmıştı oto yıkamacı.oto camcılar dediki cam sökülecek sanayide küçük bir dükkanı olan bir adama gönderdiler beni.adamın elinde iletken bir yapıştırıcı vardı yapıştırıcının içinde sarı pırıl pırıl metal parçaları vardı.yaptı fakat bir hafta sonra orada bir kısa devre oluştu yandı.bi daha yaptı gene olmadı bende kendim lehim yaptım.bildiğin lehim havya ile.havalarda böyle soğuktu yapma camı patlatırsın dediler.saç kurutma ile camı içerden ısıttım.fişi kestimkabloyu soydum yassılttım,camdaki bakır iletkene biraz lehim pastası sürdüm havyanın ucuna bolca lehim aldım bir iki denemede tuttu canavar gibi oldu.

maşallah ellerine allah nazardan korusun insan isterse uzaya çıkar çıktıda

• benimki camın içindeki iletkenden akım geçmio camın içinden kopuk bi ilacı warmı galiba
  • http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=107903

Gümüşlü bi boyası var kullananlar memnun otopolun sitesinde satılıyo. benimde tellerden biri kopuk yerini buldum lehimlemeye uğraştım ama cam soğuk olduğundan mı ne tutmadı. saç kurutmayla ısıtsaydım keşke..

quote:

Orjinalden alıntı: ÇAĞLARkaportaBOYA

benimki camın içindeki iletkenden akım geçmio camın içinden kopuk bi ilacı warmı galiba

• beyler benimde arka cama gelen kablo camdan ayrılmıştı götürdüm yaptırayım diye kimse bakmadı bile cam değişecek dediler dedim bi rezistans için cam mı değişir? Lehimlesek falan tutmaz mı dedim yok dediler nasıl yok yaa dedim eve geldim biraz uğraştım ama lehimledim kendim çokda güzel tuttu şuan fıstık gibi çalışıyo fakat birkaçında kopukluk var oda muhtemelen filmleri sökerken oldu onuda nası yapacaz bilmiyorum
  • quote:

http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=107903

Gümüşlü bi boyası var kullananlar memnun otopolun sitesinde satılıyo. benimde tellerden biri kopuk yerini buldum lehimlemeye uğraştım ama cam soğuk olduğundan mı ne tutmadı. saç kurutmayla ısıtsaydım keşke..

Burada fiyat 18 YTL başka konularda arkadaşlar 3-5 ytl lik birşey diyordu bu gümüş nitrat boyasına. Buralarda da bulamıyoruz.
    Benim arabanın iki sırasında kopuklar var camcılar direk cam değişecek diyor. Böyle böyle bşrşey varmış diyorum. Hiç duymadık diyor adamlar.

Bu boyayı istanbuldan uygun fiyattan bulup biri satsa forumda iyi olur aslında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

beyler benimde arka cama gelen kablo camdan ayrılmıştı götürdüm yaptırayım diye kimse bakmadı bile cam değişecek dediler dedim bi rezistans için cam mı değişir? Lehimlesek falan tutmaz mı dedim yok dediler nasıl yok yaa dedim eve geldim biraz uğraştım ama lehimledim kendim çokda güzel tuttu şuan fıstık gibi çalışıyo fakat birkaçında kopukluk var oda muhtemelen filmleri sökerken oldu onuda nası yapacaz bilmiyorum

lehimi yapmak için kabloyu metal aparattan kopardın mı? yoksa metal aparatla birlikte mi lehim yaptın?
  • arkadaşlar şunuda ekleyeyim arka camı içeriden sildirmeyin.kendiniz silin.nemli bir bezle camı uzunlamasına silin.yani yukarı aşağı değil sağa sola şeklinde.resistans çok sağlam yapıda birşey değil.ayrıca filim sökerkende resistans kopması olağan bir durum.arka cama perde takın film yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

arkadaşlar şunuda ekleyeyim arka camı içeriden sildirmeyin.kendiniz silin.nemli bir bezle camı uzunlamasına silin.yani yukarı aşağı değil sağa sola şeklinde.resistans çok sağlam yapıda birşey değil.ayrıca filim sökerkende resistans kopması olağan bir durum.arka cama perde takın film yapmayın

haklısın şimdi anlıyorum nie koptuklarını camı herzamn içden bastıra bastıra aşağı-yukarı silersem böle olur işte buarada hakan_80 aracının fotolarını atamısın bundan önce o kasadan wardı bizde virajlara isteediğin gir!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

beyler benimde arka cama gelen kablo camdan ayrılmıştı götürdüm yaptırayım diye kimse bakmadı bile cam değişecek dediler dedim bi rezistans için cam mı değişir? Lehimlesek falan tutmaz mı dedim yok dediler nasıl yok yaa dedim eve geldim biraz uğraştım ama lehimledim kendim çokda güzel tuttu şuan fıstık gibi çalışıyo fakat birkaçında kopukluk var oda muhtemelen filmleri sökerken oldu onuda nası yapacaz bilmiyorum

lehimi yapmak için kabloyu metal aparattan kopardın mı? yoksa metal aparatla birlikte mi lehim yaptın?

metal aparatı sökmedim arkadaşım çünkü rezistansın geçtiği yer siyah olduğu için (hani camın kenarlından siyah film gibi geçiyo ya) onun için temas etmez belki diye komple lehimledim boşuna cam değiştirmeyin yani birde şu kopuklukları halledersem iyi olacak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

metal aparatı sökmedim arkadaşım çünkü rezistansın geçtiği yer siyah olduğu için (hani camın kenarlından siyah film gibi geçiyo ya) onun için temas etmez belki diye komple lehimledim boşuna cam değiştirmeyin yani birde şu kopuklukları halledersem iyi olacak

cevap için teşekkürler. aynı durum bende de var. bana da aynı şekilde söylediler. ben de lehim yapmayı deneyeyim.

• quote:

ÇAĞLARkaportaBOYA
    hakan_80 aracının fotolarını atamısın bundan önce o kasadan wardı bizde virajlara isteediğin gir!!!

Cep telefonu ile çekildiği için pek net değil ama işte resimler.

• babam hastası bunların güzel arabadır!bnm deneme tahtamdı onda öğrendm 9 yaşında ayaklarım pedala zor yetiştiği zamnlar bi kaza yapmıştım sağ taraf yok olmuştu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.