Şimdi Ara

Arka cepte cüzdan taşıyan var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada kullanımıyorum okulda çok rahatsız ediyor otururken. Alışkanlık oldu sağ ön cepte taşıyorum
  • Cüzdan taşımak zor geliyor artık.
  • bende arka cepte taşıyorum çalınması imkansız totoma temas ediyo insan hissediyo ve her zaman bi miktar bozuk para bulundurduğum için arkada bi ağırlık yapıyo pantolonu hafif aşağı indirmeye zorluyo çalınsa o aşağı inme olayı olmaz anlar insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

quote:

ne düşmesi başta öyle oluyor alışınca sıkıntı yok kotun arka cebinin içinde dikiş yeri tam tutturulmamış onu cüzdana gçiriyorum biraz düşmüyo düşmez saçmalamayın

ya çalarlarsa arkadan çekiverseler ruhunuz duymaz yada dönene kadar adam kaçar
    birde öyle nasıl oturuyonuz asıl merak ettiğim o

her 5 dakikada bir kontrol ettiğim için sorun yok
    BENİM GİBİ TAKINTILI OLSANIZ BİŞEY OLMAZ HER 5 DAKİKADA BİR FALAN SOL CEBİMDE PEÇETE PİLOT KALEM, SAĞ CEBİMDE TESBİH,TELEFON, ARKA SAĞ CEPTE CÜZDAN ,GÖMLEK SOL ÜST CEPTE BOŞ KAĞIT,GÖMLEK SAĞ ÜST CEPTE EMEDUR TABLET ,FALIM SAKIZ
    TEK TEK BÖYLE DOKUNARAK KONTROL EDİYORUM SIKINTI YOK

kendinide cebe koysayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ne düşmesi başta öyle oluyor alışınca sıkıntı yok kotun arka cebinin içinde dikiş yeri tam tutturulmamış onu cüzdana gçiriyorum biraz düşmüyo düşmez saçmalamayın

ne var ki alışınca farketmiyosun bile. asıl cüzdan yokken oturunca değişik oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

oglum otururken rahatsiz etmiyormu

Minibüse filan binerken ön cepte taşırım
  • paçaya koyarım çorabın arasına,yazın süper oluyor buram buram peynirli cips kokusu
  • Lan cuzdani nerde tasicaniz baska arka cepte tasini dusmez de kimsede calamaz benim cuzdani hem yemez hemde hissederim krali gelsin

• 4 yildir dusmedi valla genelde yoklarim ama

• bende taşìrìm

• bende eski usul taşırım ama
    artık janti gençler ellerinde taşıyor
    sigara, cüzdan, telefon, anahtar vs,
    masaya atıyolar sonra
  • arka sol her zaman. başka yerde olmaz. hem yan cebe nasıl sığıyor onu da anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: num

Arka cepte telefon taşıyan var, siz cüzdandan bahsediyorsunuz.
    Ben de cüzdanı arkada taşırım, alışkanlık. :)

sen yetkili bi abiye benziyon

Olur öyle. :)
  • Sağ önde telefon, Sol önde cüzdan taşınır. Sağ arkada temiz, toplum içinde burnu silmek için mendil bulundurulur, Sol arkada ise tenhada burnu iyice temizlemek için başka bir mendil bulunur ! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

quote:

ne var ki alışınca farketmiyosun bile. asıl cüzdan yokken oturunca değişik oluyo

• ilk defa burda duyuyorum yan cebinde cüzdan tasiyanı
    cuzdan sol kıç ceptir her zaman

• Kardeşim sende benim gibi takıntılısın galiba.İçinden diyorsun ki ya düşerse ya biri çalarsa.
  • Merak etme birkaç sene kullan cepçinin teki araklamazsa alışırsın. İlk zamanlar bende arka cebe koyup sonra ikide bir orda mı acaba diye elimle yoklardım ta ki adamın teki ne mötünü elleyip duruyon diyene kadar. Artık arka cepte taşıyorum, bugüne kadar hiçbir şey olmadı arada bi mötüme battığını hissediyorum ama sorun yok
  • O değilde arka sol cepte cüzdan taşıyabilen var mı
  • Spor cuzdan olunca hissetmiyo insan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.