Şimdi Ara

Arka cepte cüzdan taşıyan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın arka cep
    Kışın ceketin iç cebi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

oglum otururken rahatsiz etmiyormu

Boş olunca etmiyor.
  • sağ arka cep cüzdan,sol arka cep telefon,sağ ön cep diğer telefon,sol cep bozuk para,fişler vb.. elimde ev,araç vb. anahtarlar..
  • Bozuk paralar için kotların %99 unda olan bozuk para cebi var. Genelde sağ tarafta küçük bir bölme. Cüzdanı arkada taşıyınca bozuk paralar çok feci ağrı yapıyor. Ama ben arkada cüzdanla Sonisphere a bile gittim. Çalınırsa ıssız yerdede çalınır. Bugüne kadar çalınmadı. Ama cüzdan taşımayı bıraktım. Küçük paralar sağ ön cepte, büyük paralar sol, Sağ arka cepte kartlık var. Hem kibar hem ince, hem de acıtmıyor :) Ama en güzeli yandan cepli şort veya kargo pantolon. Yana koy herkes rahat etsin.
  • sesli güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

ne düşmesi başta öyle oluyor alışınca sıkıntı yok kotun arka cebinin içinde dikiş yeri tam tutturulmamış onu cüzdana gçiriyorum biraz düşmüyo düşmez saçmalamayın

ya çalarlarsa arkadan çekiverseler ruhunuz duymaz yada dönene kadar adam kaçar
    birde öyle nasıl oturuyonuz asıl merak ettiğim o

[size=4]her 5 dakikada bir kontrol ettiğim için sorun yok
    BENİM GİBİ TAKINTILI OLSANIZ BİŞEY OLMAZ HER 5 DAKİKADA BİR FALAN SOL CEBİMDE PEÇETE PİLOT KALEM, SAĞ CEBİMDE TESBİH,TELEFON, ARKA SAĞ CEPTE CÜZDAN ,GÖMLEK SOL ÜST CEPTE BOŞ KAĞIT,GÖMLEK SAĞ ÜST CEPTE EMEDUR TABLET ,FALIM SAKIZ
    TEK TEK BÖYLE DOKUNARAK KONTROL EDİYORUM SIKINTI YOK

öyle de yaşanmıyor ama hep kontrol ederek belli bir süre sonra insan paranoyak oluyor :)

• Her zaman sağ ön cep. Arkaya koyunca ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Birde bi süre sonra cüzdan oval oluyor

İçinde kredi kartlarım var ehliyet falan var, oturamam hayatta
  • Rahatsiz etmiyor beni. Cekme sanslarida yok takintiliyimdir. 2 dk da bir kontrol ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede taşımam gerekiyordu ? :S
  • Ya arka cebime koyuyorum ya da ufak çanta var onun içine telefon cüzdan gibi seyleri koyuyorum. Çanta daha rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

cüzdan işini bıraktım ben çok kalın ve gereksiz yere cüzdanı taşıyorum kredi kartlarım okul+paso+ehliyet arayada parayı koyuyorum bir tane lastik geçiriyorum mis 1 senedir kullanıyorum taktiği muhteşem bir olay birisinden görmüştüm

bozukları nereye koyuyorsun delmesin cebini :)
  • adam arkadan çekip bi de sırtınıza tekmeyi koyup yere yapıştırdı mı siz daha ne olduğunu fark etmeden adam aralara karışır basar gider, zaten bi tipler hızlı koşar ve daha önce en iyi ne taraftan kaçıp gizleneceğini düşünmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

cüzdan işini bıraktım ben çok kalın ve gereksiz yere cüzdanı taşıyorum kredi kartlarım okul+paso+ehliyet arayada parayı koyuyorum bir tane lastik geçiriyorum mis 1 senedir kullanıyorum taktiği muhteşem bir olay birisinden görmüştüm

bozukları nereye koyuyorsun delmesin cebini :)

Fazla bizukluk tutmam olursada kotun bozuk para cebi var

• Kışın montun iç cebinde yazın da arka cepte
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.