Şimdi Ara

Arka kamera çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka kamera durup dururken çalışmaz oldu.Kızakda bi problem olabilir dedim fakat diğer taraftan girdiğimdede ön kamera açılıyor diğer kameraya geçmiyor.Arka kamerayı görmüyor.Telefonun garantisi var ama çok uğraştırdılar ilk gönderdiğimde.Formatlasam falan bi faydası olur mu?

• Formatlasan bir faydası olmaz büyük ihtimal. Kameranın kendisi bozulmuş olabilir. Servise götürmen en yararlısı olur
  • canları cehenneme pisliklerin aynı sorundan elektromekanik(mersin club nokia ) ya verdim telefonu 2 aydır oyaladılar ve yapmadan geri verdiler... ve garantisi bittikten 2 ay sora cıktıgı için deişim talebide yapamıyorum... ve telefondan parca calınmış olabilecegini sanıyorum pazartesi günü bir tamirciye götürüp gösterecegim.
  • ve oyalama sebepleri yedek parca beklememdi ve telefonu alırken parcanın telefona uymadıgını söylediler :@
    arkadaşım clupnokia deilmisin sen getirdigin parca telefona nasıl uymaz hala aklım almıyor :S
    ve eger gerçekten parca calındıysa o teknik servisi tenhada sıkıştırırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 9 Mayıs 2009; 18:26:13 >

• arka kapağı değiştirince kamera çalışmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

arka kapağı değiştirince kamera çalışmaya başladı

Nasıl oldu o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ip 6 ön kamera ters çekiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.