Şimdi Ara

Ön Panel Ses Çıkışları Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus P5KPL AM/PS anakarta ön panel jaklarını hiç kullanmadım ve başka bi kasadan söküp taktım.Hiçbir türlü tepki vermiyor.Anakart Realtek HD Audio.Driver sildim yükledim update ettim.Anakarta da takarken user manuel de yazan (10-1 pin AAFP) bölümüne taktım.Jak taktığımda hiçbir tepki vermiyo HD Controller.Bunu nasıl halledebilirim.

Not: Bildiğim kadarıyla benim kullandığım kasa da arka panel HD Audio ön panel AC 97 kullanıyo.Buna da AC 97 kurmak istiyorum yüklemede.Bu yazılımın sertifikası yok yinede yüklemek istermisiniz bölümü geçilmiyor.Yinede yükle diyorum 3 saniye sonra gene soruyo 30 kere tıklamışımdır hep onu çıkartıyor yükle desemde.

• Merhabalar,

Bios'a girerek, HD Audio seçeneğini AC97 olarak değiştirip tekrar deneme yaparmısınız?
  • Daha demin aynı sorunu bende yaşadım.Sorunu yaratan realtek hd audio driver tamamen.Bak şimdi dediklerimi bir yap %90 olacaktır

Denetim Masası >
    Ses,konuşma müzik >
    Realtek HD Audio Sound Effect Manager >
    Açılan pencerece '' Audio I/O '' >
    '' ANALOG '' yazısının yanındaki anahtar simgesi >
    ''Ön Panel Jak Saptamasını Engelleyin '' yazısının yanındaki kutucuğa bir tik atın >
    Sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhabalar,

Bios'a girerek, HD Audio seçeneğini AC97 olarak değiştirip tekrar deneme yaparmısınız?

Teşekkürler sorun halloldu.Ama uğraşırken driver değiştirdiğim için bu driverda jakların işlevini değiştiremiyorum.Mesela Mic çıkışını Hoparlör yapmak gibi.4 kanallı yada 5.1 modu yapsam bile değişmiyor.
  • aynı sorun benim masa üstü bilgisayarda mevcut. Ön panel bağlantıları yapılmış olmasına rağmen çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

aynı sorun benim masa üstü bilgisayarda mevcut. Ön panel bağlantıları yapılmış olmasına rağmen çalışmıyor

quote:

Merhabalar,

Burda açıklamış arkadaş dediği gibi yaptım ve oldu.
  • tamam aynı şeyi eve gidince ben de deneyeceğim. umarım işe yarar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam aynı şeyi eve gidince ben de deneyeceğim. umarım işe yarar?

Sonuna soru işareti koyduğun için cevap verme gereği duydum ve bende çalışıyor.Zaten olması gerekende o benim bildiğimde arka panel HD Audio ön AC 97 ilk yorumumda da yazmıştım yaptım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhabalar,

Teşekkürler sorun halloldu.Ama uğraşırken driver değiştirdiğim için bu driverda jakların işlevini değiştiremiyorum.Mesela Mic çıkışını Hoparlör yapmak gibi.4 kanallı yada 5.1 modu yapsam bile değişmiyor.

Rica ederim, sorunsuz kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Daha demin aynı sorunu bende yaşadım.Sorunu yaratan realtek hd audio driver tamamen.Bak şimdi dediklerimi bir yap %90 olacaktır

Denetim Masası >
    Ses,konuşma müzik >
    ''Ön Panel Jak Saptamasını Engelleyin '' yazısının yanındaki kutucuğa bir tik atın >
    Sorun çözüldü

Benim masaüstü bilg. biosunda HD Ac 97 diye bir seçenek yok. Bildiğiniz onboard ses kartı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Daha demin aynı sorunu bende yaşadım.Sorunu yaratan realtek hd audio driver tamamen.Bak şimdi dediklerimi bir yap %90 olacaktır

Denetim Masası >
    Ses,konuşma müzik >
    Sorun çözüldü

Benim masaüstü bilg. biosunda HD Ac 97 diye bir seçenek yok. Bildiğiniz onboard ses kartı.

Yanlış mesajı alıntı yaptınız galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

quote:

tamam aynı şeyi eve gidince ben de deneyeceğim. umarım işe yarar?

Sonuna soru işareti koyduğun için cevap verme gereği duydum ve bende çalışıyor.Zaten olması gerekende o benim bildiğimde arka panel HD Audio ön AC 97 ilk yorumumda da yazmıştım yaptım oldu.

evet yanlış mesaja alıntı yapmıışım. ne olacak anlayan anlamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.