Şimdi Ara

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
12.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti denen bi hizmet arka planda çalışıyor ve durmadan bişeyler indiriyor vista kullanıcısıyım ve bunu tamamen kaldırmanın bir yolu var mı ? şuanlık her oturum açtığımda elle durduruyorum hizmet yöneticisinden.. ne yapabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti: Kapsamlı Bir Kılavuz

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti Nedir?

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti, mobil cihazındaki verileri başka bir cihaza otomatik olarak aktaran bir Android özelliğidir. Bu hizmet, yeni bir cihaza geçtiğinde kişiler, mesajlar, fotoğraflar ve diğer verilerin kaybolmamasını sağlar.

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini Nasıl Kullanırsınız?

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti varsayılan olarak aktiftir. Ancak, dilerseniz aşağıdaki adımları izleyerek kapatabilirsiniz:

1. Ayarlar uygulamasına gidin.
    2. "Google"a dokunun.
    3. "Cihazlar ve paylaşım" bölümüne gidin.
    4. "Arka plan akıllı aktarım" seçeneğini kapatın.

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini Kapatmanın Etkileri

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini kapatmak, yeni bir cihaza geçtiğinde verilerinin otomatik olarak aktarılmayacağı anlamına gelir. Bu nedenle, verilerini manuel olarak yedeklemek veya aktarman gerekebilir.

Önemli Hususlar

• Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti, yalnızca Android cihazlar arasında veri aktarımını destekler.
    • Aktarım süresi, verilerin boyutuna ve ağ bağlantısı hızına bağlı olarak değişebilir.
    • Bu hizmeti kullanmak için her iki cihazın da aynı Google hesabında oturum açmış olması gerekir.

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti, verilerini sorunsuz ve güvenli bir şekilde aktarmana yardımcı olan kullanışlı bir özelliktir. Bu kılavuzu takip ederek bu özelliği etkin bir şekilde kullanabilir veya ihtiyaçlarına göre kapatabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yanında herhangi bir program şirketinin adı yazıyormu lisanslı bir şeymi?
  • ya windowns un prgramı bilitorum da nasıl kapatacam ? onu bilmiyorum yani yabancı bi yazılım deiğil
  • aynı sorun bende vardı komple iptal ettim gitti hem kota yönünden rahatladım hem bilgisayarın performansı arttı kendi kafasına birşeyler indirip duruyordu hem kotayı yiyor hem pc kasıyordu

sende onun üzerinde sağ tıklayıp durdurabilirsin yada özellikler kısmından tamaman kapabilirsin
  • control panel -- administrative tools -- services--- background intelligent transfer service (BITS) çift tıkla . orada auto yazar. onu ya manual yap ya da disable.

türkçesi için
    denetim masası -- yönetimsel araçlar --hizmetler-- arkaplan akıllı aktarım hizmeti-- çift tıkla . elle ya da devre dışı dan birini seç.
  • Merhaba, konuyu hortlalatmış oluyorum ama çözüm bulamadığım için yazıyorum, ben bu hizmeti dudursamda, özelliklerden elle'de yapsam devre dışıda yapsam pc nin her açılışında otomatik gecikmeli olarak olarak yeniden başlıyor ve sınırlı olan kotam hızla yükseliyor, araştırmama rağmen çözüme ulaşamadım, bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var, teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu bende yaşadım ve hakkaten nalet bi durum. ancak şu an yardım kısmından okurken yeni bir şey farkettim ve onu uyguladım. burada onu paylaşıcam faydalı olup olmaması noktasında bir şey söyliyemiyeceğim ancak mantıklı görünüyor ve denemekten zara gelmez.
    "çalıştır" a 'services.msc' yazıyoruz
    gelen hizmetler kısmında Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetlerine sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
    üst tarafta oturum açmayı seçiyoruz
    'yerel sistem hesabı' ve 'aşağıdaki hesap' diye iki seçenek var. normalde birinci seçilidir. biz ikinciyi seçiyoruz
    "gözat" dedikten sonra gelen ekranın sol alt köşesindeki gelişmiş kısmını tıklayıp "şimdi bul" diyoruz.
    burada bize bilgisayardaki oturum açılabilecek hesapları gösteriyor. burada kullanmadığınız bir hesabı seçin. ben "Guest" i seçtim.
    çünkü bir daha çalışması için bu hesaptan giriş yapılamsı gerekecek. sizden girmediğiniz müddetçe açılmayacak.
    en son parola yazın ve tamama basın. oldu bitti. umarım işe yarar yoksa windowsa çok pis küfürlü mailler atıcam. :)

https://soundcloud.com/dj-avva

• Allah razı olsun kardeşim sayenizde kurtuldum modem bana dua ediyordur şuanda :D
  • Aynı sorun bende de vardı Arka plan otomatik aktarmayı kapattım düzelmedi biraz daha kurcalayınca google update internet ağını kullandığını fark ettim onu da kapatınca düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.