Şimdi Ara

Arka Plan Resmini Listeden Yok Edemiyorum... (Halloldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü özelliklerindeki Masaüstü sekmesindeki Arka Planlarda "İnternet Explorer Duvar Kağıdı" şeklinde bir duvar kağıdı var ve ben bunu bir türlü yok edemedim. İlgili resmi arattırmama rağmen bulamadım. Nasıl yok ederim. Bir bilen varsa yardımını bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 11 Ağustos 2006; 2:52:48 >

• Seçmiş olduğun temayı değiştip dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 10 Ağustos 2006; 23:41:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alaybaz83

Seçmiş olduğun temayı değiştip dene
  • Görüntü özelliklerinden MAsaüstüne gel.
    En altta masaüstünü özellestir var onu tikla acilan bölümdeki "web" sekmesinde bulunan ilgili bölümü sil.

Kolay gelsin..
  • Arkadaşlar bunları denedim ama olmuyor. Bilgisayarımda bu resmi bulabilsem silince düzelecek ama bu resmin adında hiçbir dosya kayıtlı değil.
  • arkadasım bilgisayarda jpeg formatdindaki veya bmp formatindaki resimleri aratttir resimleri bakarak onu bulup silebilirsin yani yapacagın iş f3 basıp arama sekmesine .jpg veya .bmp yaz o sana bilgisyardaki bütün resim dosyalarini bulur ok kolay gelsin
  • Arkadaşlar sonunda buldum. Regedit'ten duvarkağıdı yazıp arattırdım. Karşıma çıkan adreş şöyleydi: C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Internet Explorer Duvarkağıdı.bmp
    Ve dosyayı sildim. Meğer "Application Data" klasörü gizli olduğu için dosyayı bulamıyormuşum. Neyse, emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi bildiriyorum...
  • başka bir resmi internet explorer içinden seçip duvar kağıdı yap dersen de değiştirmiş olursun. eskisi değişmiş olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.