Şimdi Ara

Arka rezistansın yarısı ısıtmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah ayazdan dolayı arka cam donmuş ben de arka cam rezistansını çalıştırdım ama alt kısmı eritti üst kısmını eritmiyor acaba ordaki rezistans nasıl bozulur anlamadım
     Arka rezistansın yarısı ısıtmıyor

• dostum bizdeki clio da böyle.
    servise sorduğumda arabyı yıkattığımda arka camı içten bastırarak sildikleri için bozulma oluyor dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkonak50

dostum bizdeki clio da böyle.
    servise sorduğumda arabyı yıkattığımda arka camı içten bastırarak sildikleri için bozulma oluyor dedi

Yıkamacılar doğru düzgün cam silmiyorki bir de camın iç kismini bastırarak silsin. Zaten 1 sene oldu araba yıkanmayalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 20 Ocak 2015; 12:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt
    doğru söylemişler oranın bozulmasının tek sebebi enine değilde boyuna haldur huldur silindiği için zarar görmesi
  • Bu yüzden yıkamacıya götürmüyorum aracı. Çok hassas teller var camda bir kere silsin ama havlunun sert bir köşesi denk gelsin kopma yapabiliyor. Bu yüzden arka cam silinirken sağ sol olarak yatay pozisyonda silin. Dairesel haraket ettirmeyin bezi asla. Ve çok çok yumuşak bir bez kullanın. ARkacamın mikrofiber bezi ayrıdır benim en yumuşağını ona ayırdım

Tabi kopmanın diğer bir sebebi de dayanıksız rezistanslar ya da fazla gelen güç. Rezistans demek direnç demektir gereğinden fazla güç gelirse aşırı ısınır ve en zayıf yerden kopma yapar yanarak.

Tellerin kopukluk olan yerleri belli oluyorsa elektornikçilerde sıvı iletkenler vardır. Oje şekilnde. bunlardan alıp sürerseniz kopuk alana iletkenliği tekrar sağlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.