Şimdi Ara

Üst Katların Klima Suyu Akıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, bugün sizlere uzun süredir yaşadığım önemli bir sorundan bahsedeceğim. Bir türlü çözüm bulamadım. Ben 1.katta oturuyorum ve apartmanımız 12 katlı. Benim çalışma odamda masam penceremin önünde ve orada oturuyorum. Pencerenin hemen dışında da klima dış ünitesi bulunmakta. Apartmanımızda klima dış üniteleri için bir gider borusu bulunmamakta maalesef ve tüm borular direkt aşağıya sarkıyor ve damlıyor. Dolayısıyla yaz aylarında ne zaman penceremi açsam dış üniteme damlayan sulara maruz kalıyorum. Hatta oradan sekip masama ve yüzüme bile sıçrıyor maalesef. Bu sorunu yaratan tek bir klima olsa sorun değil fakat üzerimizde 11 kat var ve en az 7-8 klima bulunmakta. Masamın yerini değiştiremiyorum maalesef odam küçük. Masanın yerini değiştirsem dahi o tak tak su sesi bir raddeden sonra çin işkencesi gibi geliyor. Sundurma yaptırmayı düşündüm fakat yine bir şekilde o sese maruz kalacağım. Bu konu ile ilgili bir çözüm önerisi olan var mıdır acaba? Son çare olarak buraya yazıyorum.

• belediye ye şikayet et çözülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.