Herkese merhaba, uzun süredir yaşadığım bir sorun var. Ben 1.katta oturuyorum. Zeminin bir üstünde yani. Uzun süredir bir komşum apartmanın önünde arabasını yıkıyor. Hatta bazen başka araçlar getirip onları da yıkıyor. Bu kişi dışarıda zaten oto yıkama işi yapıyor ve her türlü techizatı var. Oto koltuk yıkama makinesi, su tazyik makinesi vs dahil olmak üzere tüm sesli makinaları kullanıyor. Yani öyle iki kova alıp arabanın dışını değil iç dış komple temizliğini yapıyor. Bugün yaklaşık 3-4 saattir aşağıda koltuk yıkama sesi mi dersin tazyik makinesi sesi mi dersin kafam şişti. Ayrıca ben bu kişiyi kaç defa uyardım. Kapıcı dairesinde kalıyor ve apartmanın altını kendi özel mülkü gibi kullanıyor. Apartmanın altında (yani hemen benim dairemin altında) sadece kolonların olduğu yerde kamelya vs var. Akrabalarını çağırıp sürekli orada oturuyor. Misafirleri geldiğinde (haftanın kesinlikle 2-3 günü) orada oturuyorlar. Zaten kendilierinin 2 tane çocuğu var, apartmanın altında kaykay bisiklet gibi şeyler sürüyorlar. Dolayısıyla tüm ses bizim eve geliyor. Kaç defa uyarmama rağmen halen devam ediyorlar. Apartman yöneticisi zaten yaşlı bir adam hiçbir şeyden haberi yok. Ben söylediğimde de tamam diyip onlara dişini geçiremiyor. Polis çağırıp ortamı germek istemiyorum ama en sonunda çağıracağım gibi duruyor. Ne yapmam gerekli? Bu gibi bir durumla karşılaşanınız oldu mu?
Üst Katların Klima Suyu Akıyor
Herkese merhaba, bugün sizlere uzun süredir yaşadığım önemli bir sorundan bahsedeceğim. Bir türlü çözüm bulamadım. Ben 1.katta oturuyorum ve apartmanımız 12 katlı. Benim çalışma odamda masam penceremin önünde ve orada oturuyorum. Pencerenin hemen dışında da klima dış ünitesi bulunmakta. Apartmanımızda klima dış üniteleri için bir gider borusu bulunmamakta maalesef ve tüm borular direkt aşağıya sarkıyor ve damlıyor. Dolayısıyla yaz aylarında ne zaman penceremi açsam dış üniteme damlayan sulara maruz kalıyorum. Hatta oradan sekip masama ve yüzüme bile sıçrıyor maalesef. Bu sorunu yaratan tek bir klima olsa sorun değil fakat üzerimizde 11 kat var ve en az 7-8 klima bulunmakta. Masamın yerini değiştiremiyorum maalesef odam küçük. Masanın yerini değiştirsem dahi o tak tak su sesi bir raddeden sonra çin işkencesi gibi geliyor. Sundurma yaptırmayı düşündüm fakat yine bir şekilde o sese maruz kalacağım. Bu konu ile ilgili bir çözüm önerisi olan var mıdır acaba? Son çare olarak buraya yazıyorum.
ACİL! Askerlik Celp ve Sevk Sıralaması
Herkese merhaba, askerlik yoklama başvurusunda bulundum. Şubat celbinde yedek subay olarak gitmek istiyorum. Hizmet tercihini yaparken sıralamada bir yanlışlık farkettim. İzlediğim bir videoda ilk celp döneminde gitmek için çıkan sıralamayı değiştirmeden başvurun diyordu. Fakat bendeki sıralama ilk olarak Kasım 2023 görünüyor. Daha sonrasında şubata geçiyor. Aşağıya ekran görüntüsünü bırakıyorum. Sıralamayı değiştireyim mi?
Mondial Drift L vs CF Moto 150 NK
Herkese merhaba. İk motor arasında kaldım.CF Motonun Mondialden çok çok daha iyi olduğunun farkındayım. Fakat suanda param CF Motoya yetişmiyor. Mondial Drift L yi ise suanda alabiliyorum.Mondial 39.500 lira CF Moto ise 54.200 lira. CF Moto stokta yokmuş. 1 ay sonra gelir diyorlar. Ben Şubat ayında askere gideceğim. Asker gitmeden ilk motorumu almak istiyorum. Fakat kararsızım. Askere gitmeden önce Mondial mi alsam yoksa geldikten sonra CF Moto 150 nk mı alsam. Benim askere git gel ortalama 1.5 yıl sonra CF Motonun fiyatı uçacak diye tahmin ediyorum. Fakat almışken de iyi bir şey alayım diyorum. Düşünceleriniz nelerdir? Ne yapmalıyım?
Merhabalar, yandex diskin otomatik yedekleme özelliğini kullanıyorum. Fakat yedeklenen fotoğrafı otomatik olarak veya tek tuşla silme özelliğini bulamadım. Yedeklenen tüm fotoğrafları teker teker kontrol edip silmek mi gerekiyor?
Kedimde Hemoroid mi Var?
|
İngilizce bilenler acillll?
|
SİLİNSİN
|
SİLİNSİN
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.870 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar