Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcantt -- 3 Haziran 2015; 5:30:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustune para veriyosun benim bildigim her dershane farkli ama bilemem pesin vermissen alabilirsin sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip...
  • Konular neredeyse bitti ve ders saatini ücretle çarpıyorlar + başlarken verdikleri kitap vb onları felanda kesiyorlar belki borçlu bile çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syagrius -- 18 Ocak 2015; 22:14:11 >
  • Mertcantt M kullanıcısına yanıt
    1800 liraya kayt oldugum dershaneden 2 ay önce cıkmak istedim. adam ders saatini falan hesapladı 400 lira kalyo dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Syagrius

Konular neredeyse bitti ve ders saatini ücretle çarpıyorlar + başlarken verdikleri kitap vb onları felanda kesiyorlar belki borçlu bile çıkarsın

kardes son cümlenle güldürdün be

• Hangi dershane? Hangi Şehirde?

• Syagrius kullanıcısına yanıt
    Aslında 6.sınıftada ayrılmıştım ben.Ama o zaman bi sorun çıkarmamıştı dershane.Konuşmaya bende ailemle gitmelimiyim yoksa ailem tek mi gitse daha iyi olur?

• geçen sene femden ayrılmıştım ben 3 hafta boyunca devamsızlık gibi gösterdiler paramı vermediler ( sebebi ben anadolu lisesi öğrencisi olmama rağmen ticaret snınıfına verilmşim) ardından ayrıldığımda o 3 hafta sanki bilerek gelmemeşim gibi yaptılar kitap parasını aldılar 1400 verdiydim daha taksitti 600 Tl sini geri verdiler ama sorun şu ki ben ilk gün ayrıldım şu an bende ayrılmak istiyorum kavram dershanesinden ama işte neyse komu takip..
    Bence ayrılma olayını biraz düşün konular bitince soru çözülüyor genelde yine faydası oluyordur onun dışında ailenle git bence şu kitabı aldı veya almadı şunu keselim felan, mesela ben körfeze gidiyorum ayset 4e kadar aldım 5 6 yı almadığım için parasını ödemem ama ailem bunu bilmediği için gittiğinde kekleyebilirler.
    Ölüm gibi geliyor ya.Daha aileme de bişey söylemedim.Ama hazır sömestr tatili gelmişken ayrılmak istiyorum.Müdür neden ayrılmak istiyorsun diye sorunca ne diyeceğimi hala bilmiyorum.Haftanın 5 günü gekiyorum bu tempoya alışamadım derim heralde.Türkçe ,coğrafya ve tarihte bir sorunum yok.Sadece matematikte sorunum var.Onuda özel ders alıcam.Müdüre ne deyim sence?

Ben ayrılmaman taraftarıyım hele ailen destekçinmidir diğer türlü baya zor olur bence birinin desteğine sırt dönmek nasıldır bilirim. Müdüre diyebileceğin adam akıllı birşeyin yok sonuçta çalışmamak senin suçun öğrenebileceğin daha iyi yer sayısı kısıtlı. Ama özel ders felan diyorsun bunlara katlanıcak yüzün varsa dershaneye gitmene gerek yok zaten annenle babanla konuş ben çalışmadım dershanede ygsyi bitirdiler derse girince birşey anlamıyorum ve zaman kaybı oluyor dersin.
    Aynen artık öyle derim de.Simdi biz parayi pesin ödedik ya.Ödediğimiz parayi geri verirler mi sence? Zoeluk cikartirlar mi?

İşte ödediğiniz paranın ne kadarını verirler ya da vermezler kestiremiyorum belki dershanelerin kapanması olayı da bu para durumunu etkiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.