Şimdi Ara

ODTÜ PDR den ODTÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilere Geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ben Ortadoğu Teknik Üniversitesinde PDR okuyorum. Hazırlığı heniz bitirdim fakat geleceğe yönelik iş bulma konusundaki korkularım çoğaldı. Atama puanları 82 leri buldu. Özelde de PDR nin çok fazla iş alanı olduğunu düşünmüyorum. Büro açsak Türkiyenin durumu belli, kimler bir danışmana gelebiliyor ki. Psikolog da olamıyoruz. Bu gibi durumlar yüzünden Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilere geçmek istiyorum. Orda da yine KPSS puanları yüksek biliyorum fakat özelde iş alanı fazla diye tahmin ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

• ayynı şey benim için de geçerli tercih döneminde pdr ile siyaset arasında kalmıştım ist medeniyet üniversitesi pdr ye yerleştiim ama şuan marmara üniv ya da ist üniv siyaset ve ul.iliş. istiyorum sıralamam ikisine de yetiyor böyle bir imkanım var mı hem bölüm hem de üniv değiştirebilir miyim ?
  • Bende PDR okuyorum, ruh sağlığı yasası tek umudumuz artık. öyle gözüküyor ya değilse tarih, sosyal bilgiler öğretmenliği vs. atamalarından farkımız kalmayacak.

• ODTÜ de pdr bölümü yok canım git başka yerde trolle milleti. Hadi ikileeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godot.

ayynı şey benim için de geçerli tercih döneminde pdr ile siyaset arasında kalmıştım ist medeniyet üniversitesi pdr ye yerleştiim ama şuan marmara üniv ya da ist üniv siyaset ve ul.iliş. istiyorum sıralamam ikisine de yetiyor böyle bir imkanım var mı hem bölüm hem de üniv değiştirebilir miyim ?

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yoluyla %10000 geçersin başvurursan seneye istediğin üniversitelere

• Pdr balon olucak gibi geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.