Şimdi Ara

Apartman Önünde Araba Yıkayan Komşu ve Gürültü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, uzun süredir yaşadığım bir sorun var. Ben 1.katta oturuyorum. Zeminin bir üstünde yani. Uzun süredir bir komşum apartmanın önünde arabasını yıkıyor. Hatta bazen başka araçlar getirip onları da yıkıyor. Bu kişi dışarıda zaten oto yıkama işi yapıyor ve her türlü techizatı var. Oto koltuk yıkama makinesi, su tazyik makinesi vs dahil olmak üzere tüm sesli makinaları kullanıyor. Yani öyle iki kova alıp arabanın dışını değil iç dış komple temizliğini yapıyor. Bugün yaklaşık 3-4 saattir aşağıda koltuk yıkama sesi mi dersin tazyik makinesi sesi mi dersin kafam şişti. Ayrıca ben bu kişiyi kaç defa uyardım. Kapıcı dairesinde kalıyor ve apartmanın altını kendi özel mülkü gibi kullanıyor. Apartmanın altında (yani hemen benim dairemin altında) sadece kolonların olduğu yerde kamelya vs var. Akrabalarını çağırıp sürekli orada oturuyor. Misafirleri geldiğinde (haftanın kesinlikle 2-3 günü) orada oturuyorlar. Zaten kendilierinin 2 tane çocuğu var, apartmanın altında kaykay bisiklet gibi şeyler sürüyorlar. Dolayısıyla tüm ses bizim eve geliyor. Kaç defa uyarmama rağmen halen devam ediyorlar. Apartman yöneticisi zaten yaşlı bir adam hiçbir şeyden haberi yok. Ben söylediğimde de tamam diyip onlara dişini geçiremiyor. Polis çağırıp ortamı germek istemiyorum ama en sonunda çağıracağım gibi duruyor. Ne yapmam gerekli? Bu gibi bir durumla karşılaşanınız oldu mu?

• Polis bakmaz. Zabitayi araman gerekiyor. Bizim sokaktada var herif araba yikiyor, karavan yapiyor, araba tamir ediyor sokagi arac gecisine kapatiyor , sokak adeta sanayi tamirhanesine dondu ;gurultu yapan okuzlerle dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 13 Ekim 2024; 17:22:28 >
  • Shell’de;
    50₺ köpük
    50₺ su
    +________
    100₺
    -%20 indirim shell karta
    -_________
    80₺ oto dış yıkama

İçini de kendisi süpürsün artık. Apartman önünde araba yıkanmamalı. Müstakil evin varsa yıkarsın sadece.
  • Giriş katta oturduğun için bugün bu sorunu çözsen bile yarın başka sorunlar gelecek başına. Yani sonu yok maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.