Şimdi Ara

Apartman'da halı silkeleyenler ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bina 5 katlı 3 katta yaşıyorum. 4 kattaki densiz kafasına göre halıyı balkondan sarkıtıp birde sopa ile vurarak silkeliyor .Bizim balkonda toz içinde kaldı. Hatta elinde ki sopayı da bizim balkona düşürdü geri zekalı ...

Tabi sopayı istemeye gelemedi .Sopayı aldım üst katta çıktım bütün gücümle kapıya vurdum ilk 5 dk açan olmadı sonra kapı açıldı. Bir daha böyle bir rezilik görmek istemiyorum dedim cam kapı açık sen kendi pisliğini silkeliyorsun dedim bu ne cahilik ????

Neyse ondan yakayı kurtardım bu seferde alt kattaki aynı haltı yiyor. ALT kat benim için sorun değil.Mahallede öyle kenar mahalleside değil bu ne cahillik ben anlamadım .

Normal bir şey mi yani bu ??? Normal süpürge ile süpürüp senede 1 defa halı yıkamacıya veriyorum. Tertemiz oluyor zaten ucuza da yıkıyorlar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 14 Mayıs 2017; 11:15:43 >

• bizim balkona sofrada yemek yerken yumurta kabukları silkelemişlerdi heryer yumurta ve kabuk doluydu midem bulanmıştı sabah sabah geri zekalılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye sadece kendinizi düşünüyorsunuz bu kadın haftasonu sabah temizlik yapmayacakta ne zaman yapacak, apartmanca konuşun karar haftada birgün sabahtan öğlene kadar çırpmak serbest olsun. Sizde pencereyi açmayın bu vakitte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen köylülük başka açıklaması yok maalesef. toplum hayatına ayak uyduramama. entegre olması lazım insanların
  • Çıkar kamışı vur kapıya

• Amma olay yaptın be sende adam sanki canını aldı
    tamam adamın yaptığı şey doğru değil ama seninde bunu bu kadar abartmanın anlamı ne adam üst kattan halı çırpmış balkon zaten 2 günde bir tozlanan kirlenen bir yer ateşe düşmüş gibi anlatıyorsun bide
  • Gelip söylese gene bir çözüm bulunur. Ama paldır küldür silkelemek nedir .

Al üç kuruşluk bir süpürge silkeleyince daha mı temiz oluyor?? Ben buna kızıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

Gelip söylese gene bir çözüm bulunur. Ama paldır küldür silkelemek nedir .

Al üç kuruşluk bir süpürge silkeleyince daha mı temiz oluyor?? Ben buna kızıyorum .

Tabiki hocam süpürgeden bin kat iyi oluyor süpürgesi olmayan kişimi kaldı bu devirde süpürge vardır ama böyle 1-2 haftada bir çırpmak en iyisi ve kadınlar genelde öyle yapar Annemden biliyorum

Ayrıca: halıyı süpürgeyle iyice çektirip sonra çırpıp deneyebilirsiniz yine toz pislik çıkacaktır bunu bilen ev hanımları direk çırpıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 14 Mayıs 2017; 12:16:33 >
  • Benim burada kızdığım toplum olarak başkalarının haklarına saygılı olmayı bilmiyoruz.

Ama Kaldı ki kimsenin pisliğini de başkası temizlemek zorunda değil ...

Birde sofra bezi silkeleyn bir tayfa var adam apartmanın önüne sofra bezi silkelemiş yarım ekmek var içimde insanlığımdan utandım aldım topladım hem günah hem ayıp ???

Bunu bir çok yerde görüyorum. Sadece bizim apartmanda değil yani .Gelip geçen de o kırıntıları çiğniyor sonra ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 14 Mayıs 2017; 16:45:5 >
  • işte senin gibi adamlar yüzünden köy kafasıyla devam ediyoruz hayatımıza. çırpan kişi haksız başka açıklaması da yok başına gelmedikçe de anlamazsın. nezaketen gelip söyleyebilir halı çırpacağım kapınızı pencerenizi kapatın isterseniz diye ama köylüde ne arar nezaket. herkes halısını çırparak temizlemiyor ayrıca artık zevk gibi bir şey bu. çırpınca daha temiz olduğuna inanan ve köy geleneklerini devam ettirmek isteyen ev hanımları! yapıyor bunu.
  • şimdi balkonda halı vs silkeleme olayı tamamen dogal birşey.ama senin üst katın yaptıgı şey yanlış.bizim buralardada silkeliyorlar.ama kadın silkelemeden önce geliyo diyo bak komşu ben halımı silkelicem penceren kapalı dursun.o şekilde hiçbir sorun olmuyor.
  • Halı ne kardeşim ya halı dan nefret ederim ufak kilim tarzı şeyler kullansaya şu millet

Bizim evde de var eşşek ölüsü gibi bi de bi attıramadım şunları

• Herkesin balkonuna kimse karışamaz

• Ev alma, komşu al.

"Komşular evden daha önemlidir, komşular kötü ise, aldığın ev çok güzel de olsa, rahat edemezsin, onun için, ev alırken komşularını da araştır, evini ona göre al” anlamında söylenir.

Bizim ilk evde neler olmuyordu neler. Bir hadis yazıp çıktı almıştım. Sonra binaya astım ama fayda vermedi. Başka şeylerde yazdım ama yine fayda vermedi.

Birgün maç izliyorum pencere açık. Bir ses duydum. Meğer üst kattaki dengesiz çekirdek çöplerini aşağıya sirkelemiş. Çöpler pencereden içeri girdi hep. Ağabeyim bağırdı çağırdı ama ses vermediler. Bende çöpleri toplayıp gittim kapılarınuçın önüne attım.

Komşu cidden çok önemli. İnsan bu sebeplerden dolayı katil oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Mayıs 2017; 11:45:40 >
  • En üst katta yaşıyorum hiç böyle bir sıkıntım olmadı,halı sirkelemek eskide kalmış bi olay.Artık süpürgeler var,varsa üstünde kırıntı vs ver süpürgeyi al hepsini.Dediğin gibi hiç bi zaman komşularımı rahatsız etmedim.Sirkeliyceksemde binanın yan kısmından kimsenin kullanmadığı taraftan sirkeliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ev alma, Komşu al.

Komşular evden daha önemlidir, komşular kötü ise, aldığın ev çok güzel de olsa, rahat edemezsin, onun için, ev alırken komşularını da araştır, evini ona göre al” anlamında söylenir.

Katılıyorum şu an yaşadıklarımı yazıyım:
    -Apartmanın içinde bağırarak konuşuyolar
    -Çöplerini kapı önlerinde biriktiriyolar
    -Ayakkabı cennetine çeviriyolar kapı önlerini
    -Apartman boşluğundan bağırarak iletişim kuruyolar

Vs vs diye uzar gider bu liste. İnsanlardan sıkıldım valla.
  • the answer lies within kullanıcısına yanıt
    Apartman'da halı silkeleyenler ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ev alma, Komşu al.

Komşular evden daha önemlidir, komşular kötü ise, aldığın ev çok güzel de olsa, rahat edemezsin, onun için, ev alırken komşularını da araştır, evini ona göre al” anlamında söylenir.

Katılıyorum şu an yaşadıklarımı yazıyım:
    -Apartmanın içinde bağırarak konuşuyolar
    -Çöplerini kapı önlerinde biriktiriyolar
    -Ayakkabı cennetine çeviriyolar kapı önlerini
    -Apartman boşluğundan bağırarak iletişim kuruyolar

Vs vs diye uzar gider bu liste. İnsanlardan sıkıldım valla.

Öküz çok diyeceğim ama hayvanlara hakaret etmiş olurum. Yeni taşındığımız bina çok farksız değil. Kadınlar aşağıda bağırarak konuşuyor. Balkonda çayımı almış demleniyorum ama yok arkadaş huzur yok. Sessizlik yok.

Biraz parayı bulsam sessiz sakin yerlere gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Mayıs 2017; 11:49:34 >

• Ya her gün sabah 8 de kalkıp temizlik yapan işşiz ev karıkarı bunlar siz çekmemişsiniz ondan bilmiyprsunuz işe 9da çıkardım sırf duymamak için evden erken çıkıyorum

• Bizim ust katta ki anormal derece psikolojik sorunlugunu dusundugum kadin yapiyor. Uyardim dedim yapma pislik geliyor utanmadan cevap veriyor ne olacak sanki sana mi geliyor. Ben yandan silkeliyorum vs. Balkonu ayda bir temizliyorum. Soyledim 3 kere dinlemiyor kavga etsem olmaz olay buyur cocuklari esi vs ugrasama. Ozetle cahillik,terbiyesizlik,ahlaksiz,dusuncesizlik en onemlisi kasitli olarak yapiliyor. Aynisini ust komsusu yapsa!?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.