Şimdi Ara

Bugün 312 Alan Kodlu Bir Numara Aradı (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saat 8 de 312 Ankara alan kodlu bir numara beni aramış.Numara aklımda değil ve ben kayıtlardan geçmişi sil diyerek cevapsız aramaları da silmişim ve o numara gitti şu an.O numarayı tekrardan nasıl öğrenebilirim Samsung Galaxy Ace ve avea operatörü kullanıyorum var mı bilgisi olan acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromNewYork -- 12 Ekim 2011; 22:41:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

312 ile Başlayan Numaralar: Önemli Notlar ve Güvenlik İpuçları

312 ile başlayan telefon numaraları, Illinois eyaletinin Chicago şehri ve çevresinde bulunan numaralardır. Bu numaralar, sabit hatlara, cep telefonlarına ve VoIP hizmetlerine ait olabilir.

312 ile başlayan numaralar hakkında dikkat edilmesi gereken önemli hususlar şunlardır:

• Alan Kodu Sahtekarlığı: Dolandırıcılar, güvenilir görünmek için 312 alan kodunu kullanabilirler. Bu numaralardan gelen çağrılara karşı dikkatli olun ve kişisel bilgilerinizi veya finansal verilerinizi asla paylaşmayın.
    • Spam Çağrılar: 312 alan kodu, spam çağrıları için de yaygın olarak kullanılır. Bu çağrıları cevaplamaktan kaçının ve bilinmeyen numaralardan gelen mesajlara yanıt vermeyin.
    • Güvenlik İpuçları: 312 ile başlayan numaralardan gelen çağrılara yanıt vermeden önce, numaranın güvenliğini kontrol edin. Güvenilir bir arama motorunda numarayı veya arayan kişiyi arayabilir veya bir ters arama hizmeti kullanabilirsiniz.

312 nerenin kodu sorusunun cevabı Chicago'dur. 312 ile başlayan numaralar, Chicago ve çevresinde sabit hatlar, cep telefonları ve VoIP hizmetleri için kullanılır.

Bu numaralardan gelen çağrılara karşı dikkatli olun ve dolandırıcılık veya spam girişimlerine karşı uyanık olun. Güvendiğiniz kaynaklardan onay almadan kişisel bilgilerinizi paylaşmayın veya finansal işlemler yapmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beyler bir yardım edin nasıl öğrenebilirim beni arayan bu numarayı telefondan da silmişim kayıtlar kısmında
  • Avea müşteri hizmetlerini ara, tahminimce güvenliği doğrulama amacıyla hat sahibiyle alakalı 1-2 soru sorarlar. O gününün arama kaydını iste. Yanlış bilmiyorsam eğer telefondan bu iş yapılmıyorsa, şubeye dilekçe verip yapabiliyorsun.
  • Ve bunca uğraştan sonra, yanlış numarayı arayan birisi olduğunu öğreneceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Delta_

Avea müşteri hizmetlerini ara, tahminimce güvenliği doğrulama amacıyla hat sahibiyle alakalı 1-2 soru sorarlar. O gününün arama kaydını iste. Yanlış bilmiyorsam eğer telefondan bu iş yapılmıyorsa, şubeye dilekçe verip yapabiliyorsun.

Hocam o baya uzun işmiş ya Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yanlış numara olma olasılığıda olabilir mi çünkü akşam 8 de aramış ondan sonra arama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromNewYork -- 12 Ekim 2011; 23:09:14 >
  • TTNet veya Türk Telekom olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +370 'li bir telefon arıyor ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sasirilcak ne varki bunda alt tarafi ankardan aranmissin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.