Şimdi Ara

Arka Silecek sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cerato Hatcback aracımın orjinal fabrika çıkış, arka sileceğini değiştirdiğimden beri, nedense bir türlü düzgün silmiyor. Ankara Çelik motor servisinden orjinal yedek parça kullanmama rağmen silecek dairesel çizgiler bırakıyor. Servis durumu düzeltmek için silgiyi, silecek kolunu değiştirdi, hatta son seferde cama cila uyguladı. Ancak sorun aynen devam ediyor. Acaba kullandıkları yedek parçalar yan sanayi ürünü mü ? Anlayamadım. Piyasadan kaliteli bir silgi alıp sileceğe monte ettim, çizgiler gitti. Ama bu sefer de silgi, silecek kolu ile uyumsuz olduğundan, kolda rahat hareket edemediği için sıkışma yaptı ve düzgün silmedi.

Buna benzer bir sorun yaşana var mı aranızda.

Keyifli sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartman -- 27 Aralık 2008; 23:43:16 >

• Orjinal olmasına rağmen neden dairesel çizgiler bıakırki ya hocam piyasadan aldığın silginin orjinaliyle aynı olanı (fiziik yapı olarak) bulursun ya Japon arabası yedek parça satanlarda.. dairesel çizgiden bişey olmaz diyemiyorum çünkü para verilip alınıyorsa hakkınıda vermeli..
  • Anladığım kadarıyla silecekler eski sistem,yani lastikleri.Sadece lastiklerini değiştirin,yeni araçlardakiyle.Bizdeki 06 cerato'da da vardı aynı sorun(ön cam),banana(muz) lastikle değiştirdik,sorun kalmadı...Arka cama uyarmı bilmiyorum bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 29 Aralık 2008; 15:52:32 >
  • Blue night, kafamı bozan da bu ya neden orjinal parçada boyle sorun olsun ki, saçma... Balckedition dediği gibi banana silecekler de aklıma gelmedi değil, ama arka camın silecek kolu plastik, ona uygun bir şey var mıdır bilemedim.

İnsanın her türlü bakımını serviste yaptırıp, en ufak bir sorunda servise gidip her türlü gerekn parçayı değiştirmesine rağmen böyle komik sorunlar canını sıkıyor.

Şimdi kolun yayını biraz daha baskı yapacak şekilde ayarlamayı deneyeceğim. o da olmazsa banan uydurmaya çalışacağım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.