Bildirim
Arka tamponda hasar, lokal boya mı - tampon değişimi mi? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Bu çizik için 2 farklı yetkili servis komple kapı ve tampon boyama 500 TL masraf var dedi:
Ben de sıfır arabayı komple boyatmaktansa bu çözümü 277 TL' ye mal ettim, çizikten eser kalmadı
ne yaptırdınız lokal boya mı rötuş mu?
Kapılara çıta yaptırdım.
Pasta cila da yaptılar takarken.
Vaay, çok kurnazca , çok da güzel olmuş, bende açtım resmi bakıyorum boya mı rötüş mu nerde rötuş diye. Çıtalar o kadar iyi uyum sağlamış. Aynı çizikten bede de var ama çıta şansım yok, ya öyle bırakacağım ilerde alan keyfine göre yaptırır, ya da lokal boyatacağım.
-
Geçmiş olsun,
Tampona gelecek olan hasarın herhangi bir önemi yoktur, ben sizin yerinizde olsam elletmem bile, ama oradaki hasar sizin gözünü batıyor ve sizi rahatsız ediyorsa, hasarın olduğu yeri boyatmaktan başka çare yok. Zaten 2 sene sonra değiştireceğinizi söylemişsiniz, Mazda 3'den sonra o arabanın o hasarı aklınıza bile gelmez. -
hiç orjinalliği bozdurma kalsın orası 2 parmak yer bakmayı ver kaskoyu deldirmen şöyle olur bu yıl 1000 tl kasko yaptıysan seneye 3000 tl den yaparlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X