Şimdi Ara

ARKA TAMPONU DEĞİŞMİŞ ARABA ALINIR MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
26.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bir yerinde boya falan yoksa problem olmaz..
  • jant kapakları değişmiş araba var alınırmı
  • imzamdaki aracımda kaput ve ön tampon değişik alırken boya kalınlıklarının ölçtürdüm.
    şaside eğilme düzeltme oynama yok iki çamurluktada değişme boyanma yok sadece kaput değişik ve boyalı satarken sorun yaşarmıyım ciddi bi kazası varmıdır sizce ?
  • Alınmaz alınırmı hiç. Ben en ufak bir yeri çizilse aracın hemen atıp yenisini alıyorum zaten.
  • sağı solu dogrultulup macunlanmış, çekiçlenmiş bir arabayı almaktansa orjinal yedek parça ile onarılmış aracı tercih ederim. Türk halkı araba alıp satarken saplantılıdır, kırık dökük olsun ama orjinal olsun der.
  • Namusum herşeyden önce gelir.
  • Ben olsam alırım. Şu an kullandığım aracın arka tamponu orjinal ama benden önceki sahibine aitken olan bir sorundan dolayı yerine Türk Usulü oturtulmuş ve ilk fırsatta yenisi ile değiştireceğim. Satarken illa ki orjinal isterim diye tutturana da gerekirse ilk tamponu veririm. Şahsen, bir araç alırken önce kullanımına (özellikle eşimin rahat kullanıp kullanamadığına), sonra güvenliğe, sonra yakıta ve parça fiyatlarına bakarım ve "Acaba satabilir miyim?" diye düşünerek araç almam. Emin olun ki her aracın alıcısı vardır. Biraz geç ya da piyasasının altında bir fiyata mutlaka aracınızı satarsınız.
  • hiçbir surette mahsuru yoktur.isterse 2010 model olsun önemli değil.değişeni yok kelimesinin anlamı yanlışmı biliniyor acaba diye sorayım.
  • Alıcı: Bu tampona ne olmuş beyefendi?
    Satıcı: Vurdurmuş Abi
    A: Vay terbiyesiz, sizden habersizmi?
    S: Yok abi vurdururken içindeydim
    A: İyi günler

• tampon değişmesi sorun değil.
    değişilebilsin diye ayrı yapmışlar zaten
  • şaka gibi soru
  • eğer bunu diyen galericiyse muhtemelen arka tamponun yanı sıra arka çamurluklar ve bagaj kapağı da boyalı veya değişiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

sağı solu dogrultulup macunlanmış, çekiçlenmiş bir arabayı almaktansa orjinal yedek parça ile onarılmış aracı tercih ederim. Türk halkı araba alıp satarken saplantılıdır, kırık dökük olsun ama orjinal olsun der.

ne alaka?
    diyelim kaza yaptık kapının biri veya ikisi göçerdi hafifçe yahut çamurluk.
    ufak bir göçükten yada sıyrıktan kapımı veya çamurluk mu değişmeli yoksa doğrultulup öylemi binilmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

alınmaz arkadan yemiş dikiş tutmaz o

not: darbe manasında

• Adı üstünde tampon, korur, sorun olursa küçük darbelere bağlı yırtılma v.s. değiştirilir.
    Dolayısıyla sadece tampon değişmelerinde hiç düşünmeden alınır... Tabi bence...
  • Tampondan bişey olmaz, alınır elbette...
  • Sadece arka tamponsa problem yok

Fakat arka tamponla beraber arka stoplar,bagaj vs. değişense alma kesinlikle.

Hasar bilgisini artık turkcellden sorabiliyor öğrenebiliyoruz. Bir mesaj at öğren derim neymiş ne değilmiş.
  • yetkili serviste toplanmış her parçası orjinal veya orjinaliyle değiştirilmiş her araç, alınır, satılır, binilir, şase eğmiş araçta alınmaz ama ...

şase düzeltilemediği için değil, çok ağır bir kaza yaşadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 7 Mayıs 2010; 18:21:50 >
  • Şu var, serviste yapılsada, orjinal parça takılsada eğer parça değişimi olmuşsa, boya olmuşsa o araç benim gözümde değer kaybetmiştir, alırken bunu düşünerek alırım. Çünkü boyanan parça asla fabrikada yapılan boya kadar kaliteli boyanmış olamaz. Zamanla solma yapar, nemli ortamda iseniz mutlaka bir süre sonra gözle görünür bozulma yapar. Ama 5 sene sonra, ama 10 sene sonra... Hele hele metalik ise...

Ama uygun fiyatta anlaşılır, alınır, binilir elbet,ayrı mesele...

Şasede eğilme varsa o araç hurdaya çıkmıştır, ne yapsanız adam olmaz, atın gitsin yani, yaklaşmayın uzak durun derim.
  • Eğer çizik vuruk falan varsa tamponda önce değiştit-tit-ti-ririm sonra alırım arabayı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.