Şimdi Ara

Arkada?lar Gerçek Anlamda Para Kazanmak Ysteyen Varsa Tyklasyn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada?lar para kazanma yollaryndan bir tanesini daha sizlerin huzuruna sunuyorum.

Öncelikle yazmy? oldu?um yazy biraz uzun olacak ama bu yazymy ba?tan sona okuyanlar para kazanma sistemine girdi?inde gerçekten eline geçen parayy gördükçe daha fazla azimle çaly?acaktyr.

Bu i?i ö?renciler, ev hanymlary, çaly?an çaly?mayan herkes günde hatta 3-4 günde bir birkaç saatini ayyrarak para kazanacaktyr. Bu sitenin uzun süreli üyesi olarak bir çok yolu takip ettim fakat gelirim yüksek olmamy?ty.

?imdi geçelim konumuza...

Arkada?lar para kazanmanyn yollaryndan biriside reklam yayyncyly?y biliyorsunuz. Reklam yayyncyly?ynda ise benim denedi?im birçok site ya yeterli para vermiyordu yada reklamlary çok kötüydü.

?imdi sistemi anlatyyorum.

CPMFun bizim sitemiz ve bu siteye üye oldu?unuzda sitenizi eklemeniz gerekiyor. Daha sonra reklam alyp sitenize ekliyorsunuz. Bu reklamlardan gösterim ba?yna da para kazanyyorsunuz. Reklam gelirimiz 100$ oldu?unda paranyz dilerseniz 8 saat içerisinde kesintiye u?rayarak dilerseniz 3 gün içerisinde paypal hesabynyza yatyyor. Paypal'dan da dilerseniz banka hesabynyza aktarabilir, dilerseniz de gittigidiyor gibi aly?veri? sitelerinden harcama yapabilirsiniz.

Wordpress tabanly websitenize bu reklamlary ekleyerek gelen hitlerle paranyzy kazanacaksynyz. Yalnyz ?imdi ço?u arkada?ymyz diyecek ki "Siteyle u?ra?acak vaktim yok. 1 kaç kuru? için de?mez.". Bu noktada da robot yazylymymyz devreye giriyor ve sizler rss veya youtube cliclkbank amazon gibi birçok siteden otomatik konu çekebiliyorsunuz. Bu sayede sitenize konu otomatik olarak ekleniyor ve googleda linkleriniz artyyor. Bu da ziyaretçi saynyzyn artmasy demek. Robotu nasyl kullanaca?ynyzla ilgili bilgileri konuda payla?aca?ym fakat ayryntyly destek ve birazda hile almak istiyorsanyz belirtti?im referans linkine üye oldu?unuzda mail adresinize haftada 1 ipucu mailleri gönderece?im. Birazdan da aldy?ym ödemenin resmini sizlerle payla?aca?ym ama önce para kazanmak için syrasyyla verdi?im adymlary izleyiniz. Biraz zahmetli en fazla 1 saatinizi alyr ama ondan sonra fazla u?ra?mayacaksynyz, u?ra?yrsanyzda paranyzy 2'ye 3'e katlayacaksynyz.

Ben sizlerden referansym üzerinden üye olan arkada?lara tamamen yardymcy olaca?ymyn ve para kazanaca?ynyzyn garantisini veriyorum.

SIRASIYLA A?A?IDAKY Y?LEMLERY YAPINIZ.

1. WEB SYTESY OLU?TURUN : Arkada?lar wordpress tabanly web sitesi olanlar var ise olu?turmanyza gerek yok e?er wordpress tabanly siteniz yoksa nasyl ücretsiz temin edece?inizi sizlere anlatayym.www.webmucit.com sitesi üzerinden (benim para kazandy?ym sitelerimden birisidir) bir hesap olu?turun hesabynyzy olu?tururken bana bir site ver alanyny seçin ve alanadynyzy yazyn o alan ady size özel tahsis edilmi? olacak. Üyeli?inizi mailinizden onaylamanyz gerekiyor. Üyeli?iniz tamamlandyktan sonra sitenizewww.webmucit.com/siteniz ?eklinde giri? yapabileceksiniz. Admin paneline isewww.webmucit.com/siteniz/wp-admin adresinden giri? yapacaksynyz.

2. CPMFUN ÜYELY?Y OLU?TURUN : BURAYA TIKLAYARAK ÜYELY?YNYZY OLU?TURUN. Giri? yapyn. Manage Websites'e gelin ve ADD New Web Site alanyna olu?turdu?unuz siteyi yazynyz. Yakla?yk olarak 3 Saat ile - 24 Saat arasynda onaylanacaktyr. Onaylandyktan sonra 'AD TAGS' sekmesinden sitenize reklam alyn. En az 3 tane en fazla 5 tane almanyz yeterli olacaktyr. Bu kodlary olu?turmu? oldu?unuz sitenin sidebar, footer veya header alanlaryna yerle?tiriniz. E?er nasyl yapylaca?yny bilmiyorsanyz referansym ile üye oldu?unuz için sizlere ayryca nasyl eklenece?ine dair mail gönderece?im.

3. WPROBOT KURULUMU : Wprobot wordpress için hazyrlanmy? bir eklentidir. Bu eklenti ile birçok siteden otomatik olarak kendi sitenize içerik çekebilirsiniz. Webmucit üzerinden üye olan arkada?lar Admin paneline girdiklerinde Eklentiler kysmyndan Wprobotu aktif hale getirsinler. Wprobota hangi kelimelere ait içeri?in sitenize eklenmesini istiyorsanyz onlary girin ve youtube clickbank twitter amazon shopzilla itunes gibi birçok siteden otomatik olarak konulary sitenize çeker. Wprobot hakkynda ipuçlaryny konu içerisinde ara ara payla?aca?ym. E?er kendi websitenize wprobot uygulamasyny kurmak istiyorsanyz internet üzerinden Wprobot 3.26 sürümünü ara?tyryn ve yükleyin.

Son olarak içerik olarak ne kadar çok konu eklettirirseniz o kadar çabuk indexlenir ve kullanycylarynyz artar. Sizlerde bu sayede kazancynyzy arttyrmy? olursunuz. Arkada?lar kazancyma dair resmi payla?aca?ymy belirtmi?tim. Bu da kanyty.

Arkada?lar Gerçek Anlamda Para Kazanmak Ysteyen Varsa Tyklasyn�

Siz üye olun takyldy?ynyz ve aklynyzda olan sorularyda buraya yazyn elimden geldi?ince yardymcy olaca?ym.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.