bence bunlar çevrenize bağlı. benim akrabalarımın çocuğu bu sene iyi bir sıralama yaptılar ilk defa, normalde kuzenlerim 2 senelik bir şey okuyor. ben de çalışmadım onlar gibi ama oradan buradan yapıp bir şeyler kazandım. yani , rezil bir sıralama olmasına rağmen en azından beden işçisi olarak çalışmayacağım. ben 17 yaşından beri fabrikalarda yazın çalışıyorum, daha fazlasını yapanınız vardır ama oradaki insanlara acıyorum. adam 7/24 koli paketliyor ve tek çıkış noktası emeklilik. ne bir sosyal hayat, sadece oğullarını sevindirip ekmek götürmek derdi. dış görünüşten red edildim kaç kere, en berbat anlarım; kendimden nefret ettiğim anlar oldu. kim kime maymun der abi ya da kim küçümser insanları tiplerinden dolayı? psikiyatriye kaç kere gittim bilmiyor, major depresyon tanısı konulmuştu. bence başarısız ve tipsizseniz, yalnızsanız özgürsünüz. kimsenin sizden beklentisi yok, takılın işte, paranız size kalacak. şahsen ben evlenmeyi düşünmüyorum, daha çok erken bunları görmek için ama ileride mesela bana insanların yaşattıklarını atıyorum bana çirkin diyen kızlardan dolayı ben de ileride olursa bir kızın duygularıyla oynayacağım. çok mu başarısızsınız, gidin akademisyen olun kimseye not vermeyin. çok mu parasızdınız? cimri olun. bir de eninde sonunda istekleriniz kendinize yabancılaşak. ben 30 yaşındayken buradaki karamba olmayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim