Şimdi Ara

ARKADAN ÇARPMA OLAYI.. GOLF İÇERİR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Arkadan çarpan her zaman daha çok hasar alır.

ARKADAN ÇARPMA OLAYI.. GOLF İÇERİR!

Arkadan çarpan her zaman daha çok hasar almaz, yaşayarak deneyimledim kimse bana anlatmasın.

Bende arkadan opele çarptım benim focusta parmak kadar göçme oldu opelin stwpne bile ezildi arkadan çarpan fazla hasar alır diye birşey yok golfun malzemesinden kaynaklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AC@DC kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, biz de cruze ile accent eraya arkadan çarpmıştık, bizim far kırıldı ve kaputta yumurta kadar ezik oluştu; eranın da dediğiniz gibi stepnesi ezildi resmen, bagaj kapağı da arka camı patlattı.

• Bu konular artık cidden kabak tadı vermeye başladı, kişisel tatmin için "bak vw çarpınca böyle oluyor ehüehe" demek için mi konu açıyorsunuz, kedi ciğer olayı mı anlamıyorum. Resimdeki golf 6 euro ncaptan 5 yıldız almış yolcu güvenliği %97 olan bir araç, hala kaza resmine bakıp tahlil yapmaya çalışılıyor..
  • bakirci1453 B kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun

arkadaş bir kamyonet olan dobloyu resmen kucağa almışsın ayakları yerden kesilmiş daha ne olsun elbet hasar olacak.
  • Doblocu anlatıcak; abi bu araba fena biji yaa geçen Golf çarptı benim Doblo'da hiç bişi olmadı, Golf pertingen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r4zor R kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

• şu kazalarda arkadaki ya da öndeki fazla hasar alacak diye bir kaide yok. burada onlarca kriter var
    çarpanın önünün alçak-yüksek olması,çarpılanın arkası alçak-yüksek olması, çarpma açısı, çarpanın frenaj esnasında burnunun yere yaklaşıp darbeyi tampondan değil kaportadan alması gibi sebepler varken saçma saçma yorumlar gelmesi garip.
    arkadaşın fd6 civic'ine arkadan toureg vurmuştu, toureg'de çizik yoktu civic bagaja kadar girmişti mesela.
  • Doblonun arka camında tuğra vardır kesin diyecek elemanlar gelmemiş henüz ne işse.

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Hayır sonuçta çarpılan araba Fiat içinden geçmese de biraz zarar vermesi gerekirdi

• Eski degil daha 3 gun once ankara ikea nin orda bir kaza gordum. Bir onceki kasa Mercedes e serisi arkadan kartala carpmisti, kartal da ondekine carpmis. Mercedesin on taraf dagilmisti, kartalin tamponunda bile hasar yoktu. Fotografini cekecektim ama olaya polis dahil olmustu sinirler gergin gibiydi dikkat cekmemek icin ugrasmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: master97

Hayır sonuçta çarpılan araba Fiat içinden geçmese de biraz zarar vermesi gerekirdi

ne alalakası var ergen trol
  • Mısırlar geç patladı yetişemedim
  • Golf frenleyerek arkadan çarpmış belli ki.

Dikkat ederseniz tampon hizalarına fark edersiniz.

Aracın en savunmasız yeri olan panjurdan, panelden almış hasarı Golf.

Panjur paramparça, kaput kalkmış ve farlar hasar almış, tamponda yukarıdan gelen bir darbeyi arkasındaki bariyerlere denk gelmediği için çok kötü bir şekilde almış.

VW düşmanı bir kişi olarak yazıyorum bu yorumu fakat marka fanatikliği yerine duruma, olaya bakmakta fayda var. Tarafsız olarak.

Durum bence normal şaşılacak bir durum yok.
  • Aslında sıkıntı leon ile başladı. Sembol burdaki kaza gibi arkadan çarptı leona, aynı şekilde linea passat kazasındaki lineaya çok bişi olmadığı gibi leonada bişi olmadı. O gün fanboylar leon şöyle tank, almanlar böyle panzer, vw nin bünyesindeki bi araç bile zırhlı tank gibi yorumlar yapmasalardi ne passat kazasında nede bu kazada forum bu hale gelmeyecekti. Aynı kişiler vw arabalarını arkada görünce sönümlendirme sivamasi çıktı ortaya. Ee bizede patlamış mısırla izlemek kalıyor

• Buna benzer kacinci konu bu?

• Doblo da fiatlarda standart olan arkadan vuranı pert etme sistemi devreye girmiş.

Arkada sensör var hızla yaklaşan bir vw hissettiği zaman kıçını yukarı kaldırıp görevini yerine getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

gitti güzelim blümoğşın

Hileli tidiay seviciler rahatsız.

• Fizik bilmeyenler konusmus yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doblonun arka plastik siyah tamponu icinde direk sasiye bağlı boydan boya tampon demiri var. Ordan giren önü dağıtır cok normal

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    Doblonun arka caminda tugra varmis.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.