Şimdi Ara

Arkadan çarpmalarda en çok hasarı kim görür? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-4 sene önce bayram dönüşü hava karanlıktı trafik durmuş babam son anda fark etti Renault spring vardı o zamanlar Peugeot 206 sw ye çarptık 30 km gibi bi hızla bizim plaka düştü Peugeotun bagaj kapağı göçtü.sonra arkadan audi A3 geldi son anda durdu bize çarpmadan onun arkasından kartal küüüüüt diye bi geçirdi audiye kartalın ön dağıldı audini tamponda çizikler vardı
  • önden çarpan fazla masraf çıkartır bu kesin. arkadan darbe alan için karşılık yeri büyük oranda arka tampon, neyden esinlendiler yaparken bilmiyorum ama tampon yumuşak oluyor darbeyi absorbe ediyor :) arkada hayati organlar da olmadığından elbette sonuç az hasar.
  • babam 99 polo ile önceki albeaya vurdu bizim radyatör değişti plaka yamuldu farların tırnakları kırıldı albea da çizik felan vardı
  • Vurma pozisyonuna baglı olarak degişir.
  • hb araçlar; arkadan çarpmalarda, sedanlara oranla daha çok zarar görüyor
  • çok basit fren basılı iken sana çarparlarsa yada sen frene basık çarparsan araba çarpıp geri sekme olayını yaşayamayacagı için bütün yük şaseye biner çarpışmada.kasma dedikleri şey olabilir
  • Yeni i30- Tempra kazası.

i30 a dikkat

Markaya da bağlı tabii ancak normal şartlarda arkadan çarpan hasarı fazla alır.
  • Arkadan çarpan her zaman daha fazla hasar alacaktır
  • 1994 de kullandığım Ford Taunusa arkadan Mercedes 300 SEL vurdu bendeki hasar stop lambası ve plaka sacı değişimi mercedesdeki görünür hasar o günkü piyasaya göre sıfır doğan parası (far, tampon, pancur, radyatör, kaput, ön cam)
  • Otomobile bağlı bir durum.
    Genel olarak vuran daha çok hasar alır.
    Ama sen mercedes ile şahine vursan şahin dağılır mercedes 2-3 cizik ile atlatır.
  • Arabanizin markasi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albea nın tampon demirleri yüksekte olduğundan arkadan darbe alınca tampon dışında darbe almıyor arkadaki perişan oluyor.

Bi kere 160 küsür ışık cezası yemiştim. Çok koyduğundan ışıklarda durmaya çok dikkat ediyodum.Denyonun biri tamponuma yapışmış geliyor peşimden ışıkta gazlıcam diye. Sarıye döndü mesafede var bayağı köklesem kırmızı yandığı an geçerim hiç hızlanmadım frene dokundum sonra baktım bu yine peşimden geliyo frene bi koydum bu arkadan öptü Arabada arkadaşındı oda sevindi zaten sigortadan tampon bide stop aldı diye zaten kaportacı kendisi bide üstüne para kazandı.
  • Bu tip kazalarda arkadan çarpan fazla hasar alır; ancak ufak bir ipucu güvenlik için, kaza kaçınılmaz ise tan ortalayarak vurun öndekine can güvenliğiniz önemli hasardan ziyade.
  • Daha dün Audi TT'nin 2003 kasa BMW 5 serisine çarptığını gördüm arkadan. Audi dağılmıştı resmen. Tamamen perte çıkacak durumdaydı. BMW'nin ise sadece tamponu, stopları, bagaj kapağı biraz göçüktü ve egzosu düşmüştü. Kesinlikle arkadan çarpan çok büyük hasar görüyor.
  • Aslında tam tersi olması gerekiyor ama maalesef arkadan vurmuş olan araç daha fazla hasar alıyor
  • kesin olarak arkadan vuran fazla hasar alır yada vurulan hasar alır diye bir kanıya varmak zor.Bu işte etkisi olan birçok senaryo mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.