Şimdi Ara

Arkadas aranıyor(yanlıs anlamayınxD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftaya wow ye baslıorm yenı baslayan arkadaslarda varsa eger arkadas olabilecegimize inanıyorm.. ztn oyunuda tam bılmıorm bıraz fazla soru sormam sorun olmaz heralde :D bunları goze alabilen arkadaslar yusuf_sindi@hotmail.com u eklesın lutfen emın olun yanımda canınıs sıkılmıcakdır :D

• frostmane serverına beklerim yeni açtım bende 12 lwl :) pm atarsın duruma göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf582

haftaya wow ye baslıorm yenı baslayan arkadaslarda varsa eger arkadas olabilecegimize inanıyorm.. ztn oyunuda tam bılmıorm bıraz fazla soru sormam sorun olmaz heralde :D bunları goze alabilen arkadaslar yusuf_sindi@hotmail.com u eklesın lutfen emın olun yanımda canınıs sıkılmıcakdır :D

Başka bir konuda wowda pk falan yok demişsin, belliydi bilmediğin wowu
  • buraya benı bozmayamı geldın cvp vermeyemı ?
  • + ko yu hıc oynamadıgın bellı oluor oynasan hala wow un pwp sını savunmazdn ^^ belki pek bılmıorm wow u ama koyu 4 yılı askın oynadım ve ustune pwp sistemi tanımıorm
  • wowda pvp yok diyen beceremeyen insandır, binlerce kişi para verip arena turnuvalarına boşuna mı katılıyor? dünyaca ünlü kodan bi oyuncu söyle bakıyım pvp konusunda. wowda bir sürü var dünyaca ünlü.bu arada burda hangi oyun daha iyidir pvp konusunda demiyorum, sen oynamadığın halde en iyisi o diyosun ona cevap veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf582

+ ko yu hıc oynamadıgın bellı oluor oynasan hala wow un pwp sını savunmazdn ^^ belki pek bılmıorm wow u ama koyu 4 yılı askın oynadım ve ustune pwp sistemi tanımıorm

Bak bende wowa baslamadan önce öyle düsünüyordum ancak wowda pvp yok demek sacma olur.Arenalar var knighttakinin 2-3 katı bg var tek farkı su parti halinde pvp yok ancak istersen arkadaslarınla toplanıp bg lere beraber girebilir ve orda birlikte dolasarak party halinde pvp de yapabilirsiniz veya 2v2 3v3 5v5 arenalara girebilirsiniz.Yani dicegim şu sen daha wowa baslamadan knightla wowu kıyaslayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.