Şimdi Ara

arkadaş arayanlar buraya!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de1eter_ -- 16 Ocak 2006 22:21:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: de1eter_

arkadaş arayanlar kendi özelliklerini yazsın.msnini bilmem neyini. GEREKSİZ mesaj atcağımıza bari bi işe yarayalım. (çöpçatanlıkta üstüme yok)

ARKADAŞ SEN YANLIŞ YERE GELMİŞSİN BURASI ZATEN GEREKSİZ MESAJLAR BÖLÜMÜ
  • quote:

arkadaş arayanlar kendi özelliklerini yazsın.msnini bilmem neyini. gereksiz mesaj atcağımıza bari bi işe yarayalım. (çöpçatanlıkta üstüme yok)

Çöpçatanlık biraz optimist yaklaşım olmuş halk dilinde ne diyoz biliyon dime
  • çöpçatanlık servisi 1.000.000 aşkın üyesiyle (990.000 kadın 10.000 erkek) hizmetinizde ulaşım için 212 *** ** **
    telefonunu arayınız dakikası 24 kontörden (baştan çıkarılırsanız 5 katı) bağlanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

quote:

arkadaş arayanlar kendi özelliklerini yazsın.msnini bilmem neyini. GEREKSİZ mesaj atcağımıza bari bi işe yarayalım. (çöpçatanlıkta üstüme yok)

ARKADAŞ SEN YANLIŞ YERE GELMİŞSİN BURASI ZATEN GEREKSİZ MESAJLAR BÖLÜMÜ

daha yeni abisi
  • Beni arayan bulur zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Beni arayan bulur zaten
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş
    Beni arayan bulur zaten
    />

• hatta şaban kardeşimizin bi deyimi var iyi günler anlamında hastır ....... osman
    quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

quote:

arkadaş arayanlar kendi özelliklerini yazsın.msnini bilmem neyini. gereksiz mesaj atcağımıza bari bi işe yarayalım. (çöpçatanlıkta üstüme yok)

Çöpçatanlık biraz optimist yaklaşım olmuş halk dilinde ne diyoz biliyon dime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.