Şimdi Ara

Sevgilisi şehir dışında olanlar buraya..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu bilerek özel ' e açtım. Burada hem dertleşiriz hem de ilişkinin zorluklarından güzelliklerinden yani kısacası artı ve eksilerinden bahsederiz...

Bence en büyük artısı kesinlikle onu çok özlemek ve onu görmene artık çok az bir süre kala sanki bir yarışmada büyük ödüle 1 soru kalmış kadar büyük bir heyecan yaşamak.. Yaşamayan kesinlikle bilmez bu duyguyu yerinizde duramazsınız adeta kalp atışlarınız hızlanır ağzınız kurur vs vs.. En büyük eksisi tabiki bana göre çok sık görüşememek zaten bir zamandan sonra tamamen güvendikten sonra yani herşey çok kolay oluyor ama genede insan çok özlüyor sevdiğini..Ve yine bana göre normal ilişkilerdende daha uzun süren ilişkiler farklı şehirlerde olması çiftlerin size göre nedir peki artıları ve eksileri tartışalım dertleşelim bu konu altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 22 Şubat 2011; 1:00:30 >

• oofff ulan oofff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motor Doktoru

oofff ulan oofff

Hayırdır kardeş çok derin bir of çektin varsa derdin dinleriz
  • Hiç iyi değil bana göre aynı şehirdeyken ne güzel istediğim zaman kontrol edebiliyodum onu evine baskın yapıyodum nerde olduğunu nasıl olduğunu biliyodum.Artık uzakta olduğu için tek bir kelime edemiyorum çünkü en ufak bi olayda nası olsa başka yerdeyim bulamaz diye kafasına göre ayrılmayı seçiyo nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine

Hiç iyi değil bana göre aynı şehirdeyken ne güzel istediğim zaman kontrol edebiliyodum onu evine baskın yapıyodum nerde olduğunu nasıl olduğunu biliyodum.Artık uzakta olduğu için tek bir kelime edemiyorum çünkü en ufak bi olayda nası olsa başka yerdeyim bulamaz diye kafasına göre ayrılmayı seçiyo nefret ediyorum

O zaman sen kız arkadaşına güvenmiyosun usta, kusura bakma ama güven olmazsa zaten şehirdışında yürümez yani ilişki en azından bana öyle geliyor.
  • ya sevdiğin kişinin senden uzakta ve bşksını sevdiğini bilmen sana başka ne yaptırır ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Hiç iyi değil bana göre aynı şehirdeyken ne güzel istediğim zaman kontrol edebiliyodum onu evine baskın yapıyodum nerde olduğunu nasıl olduğunu biliyodum.Artık uzakta olduğu için tek bir kelime edemiyorum çünkü en ufak bi olayda nası olsa başka yerdeyim bulamaz diye kafasına göre ayrılmayı seçiyo nefret ediyorum

O zaman sen kız arkadaşına güvenmiyosun usta, kusura bakma ama güven olmazsa zaten şehirdışında yürümez yani ilişki en azından bana öyle geliyor.

Kız değil erkek güvenmiyorum evet çünkü güvenmemem için bir sürü şey yaptı aklıma geldikçe deli oluyorum Ama öyle yada böyle yürüyo ilişki bakalım 5 sene olcak yakında ilk defa gitmiyo şehir dışına ama yanımda olsa daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kız değil erkek güvenmiyorum evet çünkü güvenmemem için bir sürü şey yaptı aklıma geldikçe deli oluyorum Ama öyle yada böyle yürüyo ilişki bakalım 5 sene olcak yakında ilk defa gitmiyo şehir dışına ama yanımda olsa daha iyi

İşin zormuş gerçekten allah kolaylık versin ne diyim

• çok zor gerçekten çok :(
  • yaw arkadaşlar sevsen dert sevmesen dert.. ortası nedir ya.. bakıyorum p*ç liğine seviyorum dienler mutlu oluyo bu devirde anlaşılan..
  • quote:

yaw arkadaşlar sevsen dert sevmesen dert.. ortası nedir ya.. bakıyorum p*ç liğine seviyorum dienler mutlu oluyo bu devirde anlaşılan..

onlar erkek bile değil kardeş ... evet dert ama napcan kader :(
  • aynen kader ama yani.. nebilim çok hayat lar soluyo
  • quote:

aynen kader ama yani.. nebilim çok hayat lar soluyo

evet :(
  • beyler ben konuya dertleşelim yazdım herkes söylesin derdini bizde derman bulmaya calısalım en azından
  • 4 tane kızla farklı illerdeyken çıktık yürümüyor iste arkadas.

Ya sizin çok geniş olmanız lazım ya da kızın çok dar olması lazım.
  • Hepsi şehir dışıydı birşey yapamıyorduk. Ancam
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

4 tane kızla farklı illerdeyken çıktık yürümüyor iste arkadas.

Alakası yok güzel kardeşim, karşılıklı sevgi saygıdan ziyade çiftlerin bir birine güven aşılamış olduktan sonra hiçde sıkıntı olmuyor. Gel görki şimdiki nesil anadolu ile avrupa yakasındaki sevgiyi yürütemiyor.
  • quote:

beyler ben konuya dertleşelim yazdım herkes söylesin derdini bizde derman bulmaya calısalım en azından

dert belli dostum (: başlıkta da yazıyo
  • quote:

Valla ben sana birşey diyeyimmi kardeşim internetten bulduğun kızla tabiki yürümez misal veriyorum sadece yani ben şuanki kız arkadaşımın herşeyini biliyorum herşeyden önce ailesini tanıyorum sadece anne babasını değil abileri kuzenleri vs vs.. Ve ben çok kere test ettim onu bana en ufak bir yanlışını görmedim bunun yanısıra bana herşeyden çok güveniyo bunu çok iyi hissediyorum 15 günde bir de buluşuyoruz zaten.. Yani anlatmak istediğim şu ben kızın kaldığı şehirde 3 ay kaldım kızın yanında hemde her gün beraberdik benim için kız benim yaşadığım şehirde olmuş olmamış farketmiyo ama günümüzde internetten tanışmış olupda şehirdışında biriyle çıkanlarda, çok birşey beklemesinler bence sonuçta hiçbirşey paylaşmamışsınız ama herkesin öyle olmuyo.

• quote:

quote:

Valla ben sana birşey diyeyimmi kardeşim internetten bulduğun kızla tabiki yürümez misal veriyorum sadece yani ben şuanki kız arkadaşımın herşeyini biliyorum herşeyden önce ailesini tanıyorum sadece anne babasını değil abileri kuzenleri vs vs.. Ve ben çok kere test ettim onu bana en ufak bir yanlışını görmedim bunun yanısıra bana herşeyden çok güveniyo bunu çok iyi hissediyorum 15 günde bir de buluşuyoruz zaten.. Yani anlatmak istediğim şu ben kızın kaldığı şehirde 3 ay kaldım kızın yanında hemde her gün beraberdik benim için kız benim yaşadığım şehirde olmuş olmamış farketmiyo ama günümüzde internetten tanışmış olupda şehirdışında biriyle çıkanlarda, çok birşey beklemesinler bence sonuçta hiçbirşey paylaşmamışsınız ama herkesin öyle olmuyo.

İnternetten tanısma olmamıstı. Ama üniversiteli kız bir süre sonra sevgilisini yanında üstüyo. Bakın 25+ bir kızla yürür belki ama 18-24 yas arası sevgilisini yanında istiyo. Bakıyo kampüste herkes sevgilisinle geziyo,çimenlere yatıyo,o elinde telefon size msj atıyo. Ben alısmıstım bu duruma ama belli ki o alısamadı.

Dedigim şeyin arkasındayım. Ya sizin biraz genis olmanız lazım,her seyde kızı kıskanmayıp ona güvenmeniz lazım. Ya da kızın çok dar olması lazım. Yani sosyal hayatı pek olmayan,sizinle çıkma amacı evlenmek olan ve fırlama olmayan bir kız olması lazım. Yoksa nanay. Hele günümüzde ultra-nanay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.