Şimdi Ara

Sevgilisi şehir dışında olanlar buraya.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 5-6 ay sonra askere gidicem.O zaman ayrı kalmış olucaz. Bakalım hayırlısı
  • Çok zor bi durum ya Allah kimsenin sevdiğini ayrı koymasın benimkide Ankara'da oturuyor.Üni de tanıştık ben antalayaya o ankaraya geri döndü. Turizm işinde olduğum için yazın hemen hergün mesai oluydu ewden otele kadar konuşuyodk anca. Ayda bir kere izinli günümde yanına gidiyordum çok zordu ama onun için değerdi. Akşam otelden çıkıp 22.30 da ewe uğramadan terminale ordanda 8 saat ankara. Akşama kadar gezip eğleniyorduk sonra akşam olnca maalesef geri dönmek zorunda kalıyordum (o kadar zor bi durumki yaşayan bilir) gece 12 otobüsüne binip ewe 1 saat uyuduktan sonra işe gidiyordum yazın 4-5 kez böle oldu. Ama yine olsun yine giderim o mutlu olsun yeter ki die. İşimiz zor arkadşlar bugün en yakın arkadaşım(bacanağım) ayrıldı aynı lise üni beraber okumştuk benimkinin en yakın arkadaşıydı kız dedenizlide olduğu için fazla yapamadılar ayrıldılar. Bakalım herşey olcağına varır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: Janine

Hiç iyi değil bana göre aynı şehirdeyken ne güzel istediğim zaman kontrol edebiliyodum onu evine baskın yapıyodum nerde olduğunu nasıl olduğunu biliyodum.Artık uzakta olduğu için tek bir kelime edemiyorum çünkü en ufak bi olayda nası olsa başka yerdeyim bulamaz diye kafasına göre ayrılmayı seçiyo nefret ediyorum

O zaman sen kız arkadaşına güvenmiyosun usta, kusura bakma ama güven olmazsa zaten şehirdışında yürümez yani ilişki en azından bana öyle geliyor.

Kız değil erkek güvenmiyorum evet çünkü güvenmemem için bir sürü şey yaptı aklıma geldikçe deli oluyorum Ama öyle yada böyle yürüyo ilişki bakalım 5 sene olcak yakında ilk defa gitmiyo şehir dışına ama yanımda olsa daha iyi

er geç bitecek bir ilişki gibi görünüyor.

bizim ki öyle oldu çünkü, 5 sene sonra bitti.

• bir defa o hatayı yaptım bi dahada asla
  • Emin olun bi noktadan sonra bitiyor...Tecrübeyle sabittir.
  • benim derdimde bi başka
    taki 1 haftaya kadar çok güzeldi
    amcası bizi görene kadar :D artık gülüyorum bu olaya çünkü yapacak bişe yok böyle olmalı artık..
    biz aynı şehirdeyiz ama annesi sağolsun hiç görüşemiyoruz :) telefonu felan aldı elınden :) pcyı saklamış felan filan bi ton hikaye neyse yavaş yavaş bunada alıştım :) tabi bazı çözümler bularak :) kıza telefon buldum hat buldum öyle görüşüyoruz gizli gizli arada okuluna gidiyorum sınıfın pencresıne cıkıyo öle görüşüyoruz felan :)
    aşk gerçekten çok çok güzel ve bazen çok acı birşey ama sabretmeyi bilirsen muradına erersin ben sabrediyorum ve herşey çok güzel olacak annesı bizi ayırdı öle biliyo tabi ama ayrılmıcaz! ayrılırsınız diyenlere inat daha çok seviyorum ben bu kızı :) Ama ALLAH kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın ah ah .. ne günlerdi geçti tabi.. şimdi iyiz :)))

• ayda max 4 kere görüşüyoruz. o manisada üni okuyor. ben bursa da üni okuyorum.
    1 hafta sonu o geliyor. tüm haftasonunu beraber geçiriyoruz. ertesi haftasonu ben gidiyorum.
    kısır döngü halinde böyle devam ediyor.
    sınırsız hatlarımız var. ne zaman istersek konuşuyoruz. elimizin altında skype, msn gibi görüntülü konuşma araçlarıda var. o kadar zor değil açıkçası.
  • Aynı ildeyiz ama ayrı ilçelerdeyiz. Çok zor gerçekten çok zor. Tartıştığımızda çıkıyor gidiyor msn den telefonuna cevap vermiyor. Yanımda olsa bunların hiç biri olmaz sevdiğiniz hemen yanında başucunda olur konuşursun paylaşırsın gezersin tozarsın. Tartıştıktan sonra hemen gönlünü alırsın. Ama yanında olmayınca ve tek iletişimimizi sağlayan aletlerden uzak durunca sinirden kuduruyor insan. Saatlerce bekliyorum ve o da saatlerce beklediğimin farkında. Hele birde benimle konuşmadığı kadar başkalarıyla konuşuyorsa ne diyeyim... Yanımda olursa bunların hiç biri olmaz. Eğer yanımda olacaksa ilk mesajda anlattığın heyecanları duyguları yaşamamayı tercih ederdim. Off aman beeeee nedir bundan çektiğim.

Edit: O'nu seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 24 Şubat 2011; 15:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

ayda max 4 kere görüşüyoruz. o manisada üni okuyor. ben bursa da üni okuyorum.
    1 hafta sonu o geliyor. tüm haftasonunu beraber geçiriyoruz. ertesi haftasonu ben gidiyorum.
    sınırsız hatlarımız var. ne zaman istersek konuşuyoruz. elimizin altında skype, msn gibi görüntülü konuşma araçlarıda var. o kadar zor değil açıkçası.

Kardeşim senin olayın gerçekten güzelmiş yanlış bilmiyorsam bursa - manisa 4-4.5 saat felan ayda 4 kez görüşebilmenizde yine büyük avantaj ama sevgilileri dahada uzakda olanlar var allah onlara sabır versin benimkide 3 saatlik uzaklıkda :)
  • karşılıklı sevgi varsa yürür.
    ama yinede uzak ilişki en zor olanı.
    bir zaman sonra tıkanıyor ve bitiyor ne yazıkki.
    aşk'ın da hayırlısını dilemek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

ayda max 4 kere görüşüyoruz. o manisada üni okuyor. ben bursa da üni okuyorum.

Kardeşim senin olayın gerçekten güzelmiş yanlış bilmiyorsam bursa - manisa 4-4.5 saat felan ayda 4 kez görüşebilmenizde yine büyük avantaj ama sevgilileri dahada uzakda olanlar var allah onlara sabır versin benimkide 3 saatlik uzaklıkda :)

Sevgilin bilecik sen istanbul ?

• ben eskişehirdeyim.. kız arkadaşım istanbul da.. ilişki çok güzel yürüyor.Yani güven çok önemli.. güvenmelisin,güvenmeli. Bizim bir dezavantajımız da vardı. ben eskişehire gitmiştim o sıra annesi teli aldı. bi ay telefonsuz geçti.o beni arıyordu ankesörlüden,ben kontör olunca evi arıyordum.. yani güzel şeyler bunlar.. özlemek güzel. farkli şehirlerde olmak güzeldir. Özlem,sevgiyi besler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.