Şimdi Ara

arkadaş ayıp ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • enayi arıyorda bukadar eneyisi çıkmaz heral
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_shy

ilanda son resimde resmin altında motor tertemiz,hasar vs yok,problemsiz yazıyor ya Allah bilir o yazının olduğu yerde aslında ezilmiş parçanın resmi vardır onu kapatmak için yazmışlardır

Sizin arkadaşım dediğiniz kişiye yaptığınız, bu adamın ilanda yaptığından daha berbat görünüyor. Amacınız nedir, bu konuyu açınca ne kazanacak dh okuyucuları acaba..

al işte laf ettin dimi arkadaşım çocuğun haberi var ona gösterdim zaten forumda böyle ilan çok dh ye bişey kazandırmak olarakta zaten çok veriliyor bu tür ilanlar adamlar adını yanlş yazmış flan diyerek çok konu açılıyor bende açtım bir tane bekliyordum senin gibi birşey yazacak birini geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

adanada sahtekar çok hehalde bende adanadayımda geçen pazara gittim bir satıcı citroen c4 1.4 i yi ful diye tanıtıyor 10 hava yastığı falan filan aklına ne gelirse sayıyor bende içimden vay utanmaz dedim tabi sonra adamın yanına yanaştım arkadaşım bu araba en fulu değil en boşu dedim tşk ederim dedi arabaya bakan adamlar böyle en boş arabayı en ful diye tanıtanda çok ya

teşekkürmü etti
  • hakkeden direğe sürtmüş
  • quote:

ya burda yazılmıyo yazılsa yazacam arabanın resmen nese boşuna uzaklaştırma almayım araba benim arkadaşımın arabası kaza yaptılar resimlerini gönderdi ön taraf tamamen gitti adam nasıl bir yalan sölemiş bide diyorki otoparkta az hızda direğe çarptım ya gerçekte arkadaşın babasının önüne motor çıkıyo baya bi yüksek hızla direğe giriyo önü tamamen gidiyo resimleri var ama koyamıyorum ah bi koyabilsem

Motora ne oldu peki?Araba böyle dağıldığına göre,motoru sürenin ölmesi gerekiyor.
  • bildiğim kadarıyla hava yastığı belli bir hızın altında açılmıyor
  • motora vurmamak için direğe girmiş...
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

ya burda yazılmıyo yazılsa yazacam arabanın resmen nese boşuna uzaklaştırma almayım araba benim arkadaşımın arabası kaza yaptılar resimlerini gönderdi ön taraf tamamen gitti adam nasıl bir yalan sölemiş bide diyorki otoparkta az hızda direğe çarptım ya gerçekte arkadaşın babasının önüne motor çıkıyo baya bi yüksek hızla direğe giriyo önü tamamen gidiyo resimleri var ama koyamıyorum ah bi koyabilsem

Motora ne oldu peki?Araba böyle dağıldığına göre,motoru sürenin ölmesi gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

bildiğim kadarıyla hava yastığı belli bir hızın altında açılmıyor

işte bu arabaya bakanın anlıyacağı bir yalan daha işte madem düşük hızla çarptın nie açıldı yastıklar
  • Demek ki bazıları bu tür oyunlara giriyor. Belki de millet baksın da gülsün, şaşırsın diye bu ilanları koyuyorlar.

İnternette kız diye sohbet odalarında gezenlerle aynı kefede insanlar da olabilirler. Psikolojik sorunları mı var nedir?
  • Bana ilan sahibinin yolladığı gülünç mesaj

jonadige_33329-03-2009 01:09

iyi ne güzel arkadaşım, siz o fotografları hatıra olarak saklayın, araba çoktan satıldı zaten. üstelik ben kazasız yazmadım, trafik kazası yapmadı yazdım, araç aydınlatma direğine çarpmış yazdım. tampon plastik heralde eğilecek, tamponda eğilmese neresi eğilecek, zaten resimlerini koymuşuz tamponunda arabanında. biz de yamuk olmaz arkadaşım, dürüstçe neyse onu yazmışız, dürüst oldugumuzdan aracımız pazarlıksız satıldı kısa sürede. siz de bir araçla ilgili bilgi almak istediğinizde forumlarda dolaşmak yerine araç sahibiyle konuşursanız daha sağlıklı bilgi alırsınız. neyse kardesim aracı manisa emniyet müdürlüğünden bir emniyet amirimiz aldı, çok merak ediyorsanız yolunuz düşerse gidin bakın arabaya manisa emniyette. hadi size hayırlı araştırmalar. kolay gelsin..
  • Forumda ıyıce aglama duvarına dondu haa

arkadaş ayıp ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sobre

Bana ilan sahibinin yolladığı gülünç mesaj

jonadige_33329-03-2009 01:09

iyi ne güzel arkadaşım, siz o fotografları hatıra olarak saklayın, araba çoktan satıldı zaten. üstelik ben kazasız yazmadım, trafik kazası yapmadı yazdım, araç aydınlatma direğine çarpmış yazdım. tampon plastik heralde eğilecek, tamponda eğilmese neresi eğilecek, zaten resimlerini koymuşuz tamponunda arabanında. biz de yamuk olmaz arkadaşım, dürüstçe neyse onu yazmışız, dürüst oldugumuzdan aracımız pazarlıksız satıldı kısa sürede. siz de bir araçla ilgili bilgi almak istediğinizde forumlarda dolaşmak yerine araç sahibiyle konuşursanız daha sağlıklı bilgi alırsınız. neyse kardesim aracı manisa emniyet müdürlüğünden bir emniyet amirimiz aldı, çok merak ediyorsanız yolunuz düşerse gidin bakın arabaya manisa emniyette. hadi size hayırlı araştırmalar. kolay gelsin..

bak yaa bide kelime oyunu ben kaza yapmadı demedim trafik kazası yapmadı dedim demiş ya arkadaş sen otoparkta kaza yaptım yazmadınmı bizde yamuk olmaz yazmış yaa dürüstlüğe bak e usta sende desene zaten arabanın kaza yaptığındaki sahibiyle konuştum diye deseydin dumur olurdu arabaya yolumuz düşerse niye bakacakmışız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.