Ana Özellikler Katalog bilgileri tarafından sağlanmaktadır. Yapı : ATX Chipset : Intel H55 İşlemci Desteği : Intel Core i7/i5/i3 Soket Tipi : Intel LGA 1156 Bellek Tipi : DDR3 Maksimum Bellek : 16 GB Veri Yolu : 1333 MHz Teknik Özellikleri Dahili Giriş Çıkış Bağlantıları : USB 2.0 x 12 - PS/2 Klavye x 1 - SPDIF x 1 - 1394 x 1 - eSATA x 2 - RJ45 x 2 - SATA II x 6 - IDE x 1 Genişleme Yuvaları : PCI-Express x16 x 1 - PCI-Express x1 x 2 - PCI x 1 Depolama : SATA x 6 Hafıza Özellikleri Bellek Yuvası Sayısı : 4 x DDR3 DIMMs İşlemci Hızları : 1066 MHz Ses ve Görüntü Özellikleri Ses Çıkışı : 5.1 Kanal Onboard Ses : VIA VT1705
intel marka hiçbir anakartı önermem şahsen
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
katılıyorum
ooppss usta usta o bu anankartı bilgisayarcı eleman onerdi bende sorayım dedim size siz hangi kartı onerirsiniz ..
quote:
Orijinalden alıntı: tarkolar
quote:
katılıyorum
+1 de benden.oc falan yapılmıyor.anakarttaki ayar seçenekleri çok az.alıyorsan asus gigabyte gibi markaların modellerini al
quote:
Orijinalden alıntı: DEATH71
quote:
quote:
katılıyorum
+1 de benden.oc falan yapılmıyor.anakarttaki ayar seçenekleri çok az.alıyorsan asus gigabyte gibi markaların modellerini al
tutturmuslar asus gigabayt
quote:
Orijinalden alıntı: hamsi6161
quote:
Orijinalden alıntı: DEATH71
quote:
quote:
katılıyorum
Taraftar değiliz , hangi marka kaliteli ise onu kullanıyoruz ve öneriyoruz..
Taraftar değiliz , hangi marka kaliteli ise onu kullanıyoruz ve öneriyoruz..
Evet kaliteli diye öneriyoruz.intel anakartların ne olduğu belli.kalitelisiz komponentler teknik olarak düşük olan özellikler detaysız oc olmayan ezik bios vs vs.daha kalitelisini aynı fiyata almak varken neden intel alsın.gelipte burda tutturmuşlar deme.
albatron diye bir marka duydunuz mu? 478 pin de kullanmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
Duydum hocam komşunun pcde var geçenlerde format atarken içini temizleyeyim derken görmüştüm Çok dandik ama aga ya gofret gibi duruyor kart
quote:
Orijinalden alıntı: ftrzk
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
Duydum hocam komşunun pcde var geçenlerde format atarken içini temizleyeyim derken görmüştüm Çok dandik ama aga ya gofret gibi duruyor kart
gerçekten dandikti intelin yan ürünü idi galiba. usb den 6230 un data kablosunu bağlarken chipseti yandı. gofret gibi derken?
karta elle dokunduğunda ufalanacak gibi bir his veriyor o yönden öylesine bir tabir geldi aklıma
quote:
Orijinalden alıntı: ftrzk
karta elle dokunduğunda ufalanacak gibi bir his veriyor o yönden öylesine bir tabir geldi aklıma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme