Bildirim
Donanım Uyuşmazlığı Varsa Bunu Nasıl Anlarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Donanım uyuşmazlığı olsaydı mutlaka hata verirdi. -
Peki neden yavaşlık olur üstadım sistemde mesela dvd den makinaya bi şey kopyaladığımda neredeyse hiç bir işlem yapamıyorum aynı anda hem neti hemde winamp ı açtığımda makina kasılıyor -
Bu sorun sende yok sadece ben bir çok kişide bu problemi gordum belki problem değildir, kopyalarken cpu %60 civarında kullanıyodur sen hem ie hemde winamp'ı açınca doğal olarak cpu kullanımı artıyo %90 - 100 lere geliyodur umarım anlatabilmişimdir birde kopyalama yaparken cpu'nun %'de kaç kullanıldığına bakarmısınız? -
hocam donnaım uyuşmazlığı söz konusu olabilir parçaları yazsanız iyi olur.
donanım uyuşmazlığına veriyolu kargaşaşıda girer unutmayın bana bir veriyolu kargaşası gibi geliyor daha çok.
başlat-çalıştır- msinfo32 yazarak kontrol edin -
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
hocam donnaım uyuşmazlığı söz konusu olabilir parçaları yazsanız iyi olur.
donanım uyuşmazlığına veriyolu kargaşaşıda girer unutmayın bana bir veriyolu kargaşası gibi geliyor daha çok.
başlat-çalıştır- msinfo32 yazarak kontrol edin
Buradan nasıl bir sonuc elde etmemiz gerek.Yani uyuşmazlık varsa veya yoksa ? -
hocam burada çakışmalar falan vardır.
2- ve donanımlarınızı buraya yazarsanız size daha iyi yardımcı oluruz -
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
hocam burada çakışmalar falan vardır.
2- ve donanımlarınızı buraya yazarsanız size daha iyi yardımcı oluruz
işlemci : amd 3200+939
anakart : epox 9npa3j
ekran kartı :leadtek 6600 gt
ram : kingston 2*512 ddr400 (arızadan dolayı şu an garantide)
hdd : seagate 160 sata ncq
sürücü : lg dvd sürücü
monitör : lg 730 sh 17" flat crt -
Bu iş yerinde kullandığım bilgisayar bunda herhangi bir sorun yok sorun olduğu zaman acaba nerde beliriyor -
Üstadım prokizya burda çakışma olduğunu nasıl anlıcaz biraz yardımcı olsan -
Bağlantılardan olabilir. HDD'leri ve ROM'ları aynı IDE kablosu ile bağlamayın. RAMlerin yerlerini değiştirin ve fazladan driverları kaldırın. -
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Üstadım prokizya burda çakışma olduğunu nasıl anlıcaz biraz yardımcı olsan
Valla bende senin gibiyim Sn.pc-system1 arkadaşımız donanımlarınızı buraya yazarsanız size daha iyi yardımcı oluruz" dedi ama beklemedeyiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X