anlaşılır mı jantta kırık var mı yama kaynak vs bi şey var mı çıkma jantta? |
çıkma jant kaynaklı mı değil mi nasıl anlarım
-
-
lastikten ayırıp iyice içine dışına bakmak lazım kaynak varsa öyle anlaşılır. bazen jantın içine kurşun çakıyorlar balans tutsun diye.
-
dıştan yeni gibi yapamazlar mı. kaynakla doldurur taşlar sonra mesela renk atar olur gibime geliyor.
he şu var. dördü birden kaynaklı çok zor olur gibime geliyor. hepsini tartsak sırayla lastik üzerinde yokken hassas kantarla. kaynak vs yoksa ağırlık farkı çıkaz. yoksa 20 gram da bile kaynaklı demektir
-
quote:
Orijinalden alıntı: büdünün kaşıdıştan yeni gibi yapamazlar mı. kaynakla doldurur taşlar sonra mesela renk atar olur gibime geliyor.
he şu var. dördü birden kaynaklı çok zor olur gibime geliyor. hepsini tartsak sırayla lastik üzerinde yokken hassas kantarla. kaynak vs yoksa ağırlık farkı çıkaz. yoksa 20 gram da bile kaynaklı demektir
usta var usta var dediğiniz gibi dıştan sıfır gibi yapıp içini sallamayabilir. o yüzden iç tarafa da bakmak lazım.
tartmak da mantıklı.
jant alırken en önemli husus satıcının güven vermesi. şakaya gelecek bir parça değil
-
valla polo comfortline almak istiyorum ama o jantlar yüzünden aldığım gibi değiştireyim diyorum. vw sitesinden alsam 10 bin lira 4 jant. dışardan highline jantı 3-4 liraya var çıkma sahibinden de tabi bakmak lazım
-
Benim gibi ruh hastasının birisi yaptırmışsa dışardan bakarak anlayamazsın ufak detaylara acayip takılırım ve görünmüyor zaten diye hayatta geçiştirmem. Taşlanıp zimparalanıp içten dıştan adam gibi boyanmışsa gözle anlamanız pek mümkün değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 lira verecekseniz cms gibi iyi bir markanın sıfırını almak daha sağlam olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz çıkma bulursanız ne ala ama kesinlikle imitasyon jantlardan uzak durun. Ben Mayıs 2020'de Leon aracımla kaza yaptım.
Heves edip mat siyah güzel bir jant taktırmıştım ama kazada jantın bir kısmı koptu gitti. Eminim orijinal jant üzerinde olsaydı en fazla ezilir, yamulurdu ama kırılmazdı.
Ona göre doğru seçimi yapın, tavsiyem bu size.
-
Ben aldım 4 ay kadar önce bi jant. Alırken satıcıya özellikle sordum kaynak vs var mı diye yok abi dedi zaten market sahibi esnaf çocuk. Bende güvendim gittim sağına soluna baktım ciddi bişey görmedim attım bagaja. 2 gün sonra lastikçiye gittim taktırmaya eleman takarken abi bu çatlak dedi. Ya kaynağı falan geç bariz çatlak duruyo. Nası olur farketmem falan derken aradım aldığım çocuğu ben satarken yoktu sende baktın falan çamura yattı hemen. Dedim Allahın dan bul adi herif haram zıkkım olsun. O şekil attım tekrar bagaja 1 ay sorada arabayı sattım zaten alan hediye ettim jantları gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- km si düşürülmüş araç nasıl düzeltilir
- hyundai i10 1.2 elite otomatik vites yorumları
- karoserde ezik ve çizik ne demek
- tempra dijital gösterge gidip gelmesi
- bayiden sıfır araba nasıl alınır
- adac testini geçen oto koltukları
- mg hs phev fiyat
- passat üretimi durdu mu
- elektrikli araç batarya fiyatları
- opel mokka elektrikli yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X