Şimdi Ara

Arkadaş bulma önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum sen ne yaptın nasıl gidiyor mezun hayatı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikteknisyeniyim

Sagol dostum sen ne yaptın nasıl gidiyor mezun hayatı

Uğraşıp duruyoruz be dostum çok zorlaniyorum ama zorlanmadan da olmuyor malesef du bakalım sonumuz ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zordur 1 sene daha hazırlanmak ama şöyle düşün şimdi kazandık da noldu uzaktan eğitim görüyoruz böyle bir durum da mezuna kalmak avantaj. En azından üniversite hayatını doya doya yaşayacaksın.

• quote:

Zordur 1 sene daha hazırlanmak ama şöyle düşün şimdi kazandık da noldu uzaktan eğitim görüyoruz böyle bir durum da mezuna kalmak avantaj. En azından üniversite hayatını doya doya yaşayacaksın.

yaani kendimizi avutuyoruz işte o bakımdan :D seneye yanına gelirim belki üniversite tercihlerinde güzel olur  

İstanbul da okumak her bakımdan avantajlı, umarım kazanırsın burayı.

• quote:

İstanbul da okumak her bakımdan avantajlı, umarım kazanırsın burayı.

umarım dostum. ne olacaksa iyisi hep bizlerin olsun. kendine çok çok iyi bak. unutma bi tık kadar uzağındayım 3 sene olacak bak tanışmışlığımızdan bu yana.. kendini yanlız hissetme bi mesaj kadar uzağındayım.

hadi kendine iyi bak iyi akşamalr.

• "Senin gibileri iyi tanırım leş ve beş para etmez karaktere sahip kibirli tiplerdir."

Bu nasıl bir taarruzdur ki dini vecibelerimdeki şehvetimi artıran, kadim kitabelerden fırlamışçasına..

Kardinaller tarafından türlü arzu ve sapkınlıklara davetkârlık getiren ve ruhlara üflenen ince şarkı.

Ey siz kaderine terk edilmiş olanlar, gelin ve birleşin. Hor görülenlerin kederi ve gazabı Tanrı'ya kadar ulaşacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.