< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaş bulma önerisi (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikteknisyeniyim
Sagol dostum sen ne yaptın nasıl gidiyor mezun hayatıUğraşıp duruyoruz be dostum çok zorlaniyorum ama zorlanmadan da olmuyor malesef du bakalım sonumuz ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zordur 1 sene daha hazırlanmak ama şöyle düşün şimdi kazandık da noldu uzaktan eğitim görüyoruz böyle bir durum da mezuna kalmak avantaj. En azından üniversite hayatını doya doya yaşayacaksın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Zordur 1 sene daha hazırlanmak ama şöyle düşün şimdi kazandık da noldu uzaktan eğitim görüyoruz böyle bir durum da mezuna kalmak avantaj. En azından üniversite hayatını doya doya yaşayacaksın.yaani kendimizi avutuyoruz işte o bakımdan :D seneye yanına gelirim belki üniversite tercihlerinde güzel olur
-
İstanbul da okumak her bakımdan avantajlı, umarım kazanırsın burayı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
İstanbul da okumak her bakımdan avantajlı, umarım kazanırsın burayı.umarım dostum. ne olacaksa iyisi hep bizlerin olsun. kendine çok çok iyi bak. unutma bi tık kadar uzağındayım 3 sene olacak bak tanışmışlığımızdan bu yana.. kendini yanlız hissetme bi mesaj kadar uzağındayım.
hadi kendine iyi bak iyi akşamalr.
-
"Senin gibileri iyi tanırım leş ve beş para etmez karaktere sahip kibirli tiplerdir."
Bu nasıl bir taarruzdur ki dini vecibelerimdeki şehvetimi artıran, kadim kitabelerden fırlamışçasına..
Kardinaller tarafından türlü arzu ve sapkınlıklara davetkârlık getiren ve ruhlara üflenen ince şarkı.
Ey siz kaderine terk edilmiş olanlar, gelin ve birleşin. Hor görülenlerin kederi ve gazabı Tanrı'ya kadar ulaşacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X