Şimdi Ara

arkadaş gazabına ugradım !! bot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bir arkdaşla beraber charımı kasayım dedim 35den beri arkadaşla beraber kasıyordum suan lvl52yim ama 3 gün önce oyuna girdiğimde ==>

because this account is blocked writing.
    blocking reason : bot related block
    completion time 13 Subat 2107 pazar

böle bir yazı cıktı . oldugum yerde dona kaldım bot yazıyor bide:( e botu ben kullanmadım arkdaştan başkasıda kullanamaz e bucharı geri alabilirmiyim ki ben biraz yardım edermisiniz ingilizce adamlara mail atayım charımın şifresini falan değiştirem charımı geri versinler bana. nolcak bu şimdi:(

ingilizcesi iyi olan arkdaşlar bana yardım edebilirmi?
    ne yazayım adalara...

• kardeş geçmiş olsun ama iyi tarafı var artık o charı torunlarının torunları oynar
  • bide banlanan char geri gelmez o tarihe kadar beklicen bence buz gibi bi osğuk su iç geçmiş olsun
  • O HAYIRLI OLSUN GERÇEKTEN TORUNLARIN ZORLANMADAN LVL 1 GÖRMEDEN 30 U GÖRCEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: raydric

kardeş geçmiş olsun ama iyi tarafı var artık o charı torunlarının torunları oynar

katılıyorum

• böyle olaylarda da he bi arkadaş olur nedense
  • kardeş 100 yıl yani 1 asır yemişin geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw geçende bi topic vardı blocked charlarla ilgili oqu. gerimi alınıyomuş neymiş (hic charım block yemedii için bilmiom) bide zaten arkadasın bot kullanıyosa tasalanmana gereq yoq 52 lwl e kdr bastan hatasız farmlı bi char yaptır ona (nasısa bot var) e onuda çaqarlarsa yine yaptır. bida çakarlarsa yine yaptır. yani elbet birini blocksus 52 lwl yaparsınız.

o charıda harbiden torunlarına bıraqacaın teq miras yap.

(üstte yazdıqlarım tabiki şaka bida sakın bot kullanma o arkadaşınlada ortaqlıq yapmayı kes. emeğe saygısı olmayan bi ortaqla işin olmasın)

• okadar bot kullanan kişiden bot kullanmayan birini mi banladilar garip
  • iş alaya gelince iyi mayta:p geçiyonuz:)
    ya adama 1hafta kas diye4 verdik adam botcu cıktı varmı böle bir şans:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitcagdas2 -- 16 Şubat 2007; 12:32:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.