Bildirim
Arkadaş hatasıdan döndü.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bugün beni de kandırmaya çalıştı yardımcı olmak istedim ama farkettim bir şeyler olduğunu sonra.Ödemenizi refund edin,paranızı geri alırsınız esea da hesabını banlar arkadaşın. -
hocam yetişemedim eve geç geldiğim için 1 gibi yazdım konusuna bu adam dolandırıcıdır diye yine yapmıştı bunu daha önce zaten konusu var dh cs grubunda. aylık esea si bitince geri geliyor. -
Bana da 1 aylık ESEA karşılığında düşük rütbeli hesap verecekti.
20 lira için refaransa bakmazdım normalde. İyi oldu bilgi verdiğiniz. -
Esea'ya ticket ile bildirdim durumu ama bana kendi aldığınız bir risk dediler. Bende paypal üzerinden iade istedim bakalım ne olucak. Adamlara attığım ticket'a özellikle yeterki banlayın yazdım mümkünse iade geçin dedim ama banlanması ön planda. Fark etmez bence ama neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetii -- 14 Mayıs 2015; 13:55:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam adamın konuslarını şikayet ettim yöneticiler sorunlu alış verişlerde konu açılmasını önerdiler eğer bu kanıtlarla sorunlu alışverişler bölümünde konu açarsanız forumdan banlanır daha dün yine konular açmış satış yapmaya calısıyor bu duyarlılığı sizden bekliyorum teşekkürler. -
Tamamdır açtım aynı konuyu oraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesajı editledim arkadaş yaptığı hatadan dolayı üzgün olduğunu ve bir daha tekrarlanmayacağını söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X