Şimdi Ara

Arkadaş Kazıgı ( CLEAVER GERI ALINMIŞTIR ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi tarafından bak hiç değilse yabancı birine gitmemiş ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknown54

Dün gece Ronark'ta +8 cleaver basmak için 6 tane +7 cleaver ve 6 tane buss almıştım yakmak için de 4 ezik item ... 2. si +8 oldu ve bunu oyunda ki en yakın arkadaşım , abim , en guvendigim kişi davut abiye pm atıp +8 bastıgımı soyledim. Sonra +8 cleaver imla gezerken davut abi gelip su cleaveri 2 dk. lıgınıa ver bakıcam dedi . Oyun guvendigim tek insan oldugunu dusunurek bişey olayacagını zannettim fakat cleaver +8 verdim ve hemen oyundan cıktı ... bunu bi başkası yapsa bu kadar uzulmem .. Acaba itemi geri verir mi ? Bu oyunda ne zmn birine güvensem hep sırtımdan bıcaklanıyorum ... Ne yapcagımı bilemiyorum oyunu bırakmalı mıyım bırakmamalı mıyım ?
    davut abi nin oyundaki ismi : TheLocoust
    benim oyunda ki ismim : Acousticboy

bu dünyada kimseye güvenmeyeceksin.cünkü
    beyaz gülün bile gölgesi siyahtır

• edit : olay halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown54 -- 2 Temmuz 2007; 0:05:35 >
  • forumdaki adıyla leadri-61 bildiğniz adıyla mervan ve gerçek adıyla emre en yakın 3 arkadaşımdan 1 tanesidir,hepside knight oyuncusudur onlara güvenim sonsuz hatta çarımın üstünü full emre dizdi saolsun..
    sana gelince gerçekten yazık olmuş inş oyuna girerde geri alabilirsin,allah düşmanımın başına vermesin
  • karşındakini iyi tanıyacaksın

bnde geçen yıl manste oynuordum

ilk ay manga die çok kaliteli bir clana girmiştim
    orda arklarım oldu

ben bi gün soyuldum şifremidekimse bilmio

son kz oyuna girdim hakkınızı helal edin demek için

seboizm die mage arkadaşım (bende mageydm)
    dedi ki bnm itemleri ortak kullanalım dedi hatta clanca bana item fln lamışlardı o arklarımı hiç unutmadım

herkese böle arlar lasım

bi kere yüzyüze görüşmüşlüümüz yoktu ama her şey güven meselesi
  • wayy be duygulandım şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: satarım

wayy be duygulandım şimdi

bana mı

bu arada klavye bozuk kusura bakmayn bazı tuşlara sert basmadan yazmıo

• tabikide sana ben soyulsam bana armorcudan alıp veremezler
  • bu konuya msj yazıpta cleaverin geri alındıgını bilmeyenler için :: guncel ::
  • quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

Oyundan bir arkadaşıma HAYATTA İtemimi vermem

Bazen çook güvendiğin arkadaşına verebiliyorsun güvendiğim bir arkadaşım vardı onda da pre vardı a1 e giremiyordum ben shell alacaktık bana trade ile ona tüm ama tüm itemlerimi verdim a1 de bana shell ayarlayabilmesi için shell i bulamamıştı ama tüm itemlerimi paramı kuruşu kuruşuna geri verdi ( arkadaşım 13 yaşında ve reelden hiç görüşmedik )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.