Şimdi Ara

Arkadaş Kazıgı ( CLEAVER GERI ALINMIŞTIR ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyundan tanıştığım kankama +7 shardlarımı veriyorum.Hiç bişey olmuyo.Sağlam kanka

Bu arada geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

Oyundan bir arkadaşıma HAYATTA İtemimi vermem

Benim oyundan tanıdığım 4 arkadaşım var , hepsinede itemlerimi emanet edebiliyorum.. Ama iyi tanımak önemli..
  • Bence herkes ibret alsın bu olaydan
  • oyundan görüştüğün adama hemen itemini verme davut abi dedigin adam belki 11 12 yaşında çocuk olabilir güvenemezsin...valla şuana kadar oyundan arkadaşlarımın hepsi benden item istemiştir eğer arkadaşımsa zaten cep/ev tel.den görüşürüz yada gidip buluşur tanışırız bi kazık atamaz...ama sadece pm,'den muhabbetle güven sağlanmaz...
  • Kardesim dusunceniz yanlış oyunda bi abi ile tanıstım adam ban yedi para item yardımı yaptım o da ban yedi sonra bende yedm adam yeni aldıgı chara ortak yaptı beni hemde hic bir itemi kilitli diil wede yapıcam en son p..çlik olur hayatta ole dusunmemHerkesi bir sanmayın.. charda 70 lwl ufak birşey diil
  • bu oyunda genellikle arkadaşlkar kazık atıo bende buyuk kazık yedim
  • Sen bayan bi oyuncu musun yoksa? Aman diyim bak kızsan felan dikkatli ol, kimseye güvenme
  • edit : olay halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown54 -- 2 Temmuz 2007; 0:03:50 >
  • evet artık item kasmakla ugrasamıcam ko yu bırakmak en mantıklısı olacak.Dazvut abi Allah'indan bulsun cehenneme kadar yolu var ... umarım tam olarak bu lanet oyundan kurtulurum ...
  • ama bu oyunda babana bile güvenmicen diyen insanlar yanılıyorlar MyKO da bundan uzun süre önce tanıştığım bi abim var(bilmem bilirmisiniz ama 1-2 sene önce MyKO acayip güzel bi serverdı ve seviye çok yükesekti)
    şu an ezik bi warriorum var günde 1 saat giriyorum kasmadan çıkıyorum hiç itemi yok desen olur görevin verdiği chitinler glave 2 tane +7 destroyer 46 görevinden düşen 2-3 parça chitin ve 19m para
    biz bu adamla mesela party yaptık partydeyken ati çıktı kestik wp çıktı mesela bana geldi oda hayatta o itemi kullanmam o kestiği halde wpyi ver bana demez zaten bende bu ezikliğimle o wpyi satayımda raptor alayımda diye düşünmem hemen gidip satarım onu onun işine yarayacak bi item alırım yada direk para olarak letter atarım çünkü tradeden kabul etmez
    yani anlıcan aramızda çok iyi bi arkadaşlık var
    elimde +8 shardım olcak bununla raptor takas etcem ha letterla gönderirim ona abi sen kullan benim ihtiyacım yok şimdilik derim o kullanır ben +8 raptor veya her ne ise kullanacak seviyeye gelince o çıkarıp kendi verir zaten
    keşke hacklenmeseydi yılbaşında 69 lvl charı hacklendi hacklenmeseydi şimdi benide kasardı 62lvle
    arada giriyo oyuna bende giriyom o varsa kasıyom yoksa forumda dolanıyom
    ama bu sözlere bakıp kimseye güvenme derim
    benim dediğim gibi bi arkadaşı bu UsKO da mumla arasan bulamazsın

• babana bile güvenmicen
    o adamı görem de bi sövem
  • Yazık olmuş
    Bu oyunda benim gibi olanlar yokmu
    7-8 tane char şifresi biliyorum.
    Hepsinlede canım sıkıldıkca giriyorum,bana hep güveniyorlar
  • kimseye guwenme.ben en iyi arkadasima guvendim sifremi verdim 950m e abyss blessing gormus cekmis hemen.ama biliyo 150m oldugunu bilerek aldi.sordum neden aldin diye gorev icin dedi. uzuldum ama yapcak bisi yok
  • Bu oyunda guvenilecek insan var.Ama secerken cok dikkatli olmak lazım.
  • benimde +7 ii gitmişti

ama dc felan olmuş olabilir
  • edit : olay halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown54 -- 2 Temmuz 2007; 0:04:42 >
  • Real den tanımadığın insanlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum .. Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Belkide adamın internet i kesilmiştir

Cok Zor
  • en yakınından kazık yediysen artık gerçek bi ko oyuncusu oldun demektir. bu saatten sonra oyun bırakılmaz oyuna daha çok bağlanılır. duymıyım öyle bırakayımmı falan diye.
  • 54 varda nickinden pıspıs cafedeki davut abi den bahsediyosan dc yemiştir yapmaz öle şey
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.