Şimdi Ara

ARKADAŞ KENDİNİZİ KANDIRMAKTAN BIKMADINIZ MI? Gamepad & Mouse meselesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye gibi bir ülkede kandırılmaya alıştık... kopamıyoruz napalım...
  • Adam gelmiş dünyaya atar gider yapıyor. Sanki yeni çıktı konsollar. Sen yeni keşfettiysen biz ne yapalım!

Klavye-mouse zevksiz ve uyduruk. Çocuk gibi. Ben PC'de de gamepad ile oynuyorum. ÇÖP klavyeyi ne yapayım? Sevmiyoruz anlamıyor musun?
  • Ben ilk ps4 aldigim zaman allahim joyistikle nasil oynicam bu fps oyunlarini diyordum ve mause klavye ikilisini mum gibi ariyordum. Sonra baktim millet oynuyor catir catir anasini satayim. İnat ettim sktim disimi vuruldukca vuruldum sonra alistim su gibi aktim ozellikle bf4te. Simdi arkadasin oyun pcsi var bf falan oynuyor hic cazip gelmiyor bi ara aldim mauseyi elime olacak gibi degildi. Gamepad akar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yillardir hem ps4 hem pc hem xbox oynuyorum bana gore gamepad daha iyi. pcde gamepadle hic oynamadım oynamayıda düşünmedim hiçbirinde bir yabancılık cekmıyorum. ama anladığım kadarıyla siz pek konsol oynamamışsınız yoksa ilk mesajda arkadasın dediği gibi nfs direksiyon ile zevk almış olamazsınız :D arcade tarzı oyunlarda direksiyon keyif vermez. tepkimeleri vs yansıtamaz senelerce gt ve forza serilerini takip etmiş halaa oynayan biri olarak söylüyorum. forza yı direksiyon ile forza horizon serisinide gamepadle oynuyorum ornek vermek gerekirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Adam gelmiş dünyaya atar gider yapıyor. Sanki yeni çıktı konsollar. Sen yeni keşfettiysen biz ne yapalım!

Klavye-mouse zevksiz ve uyduruk. Çocuk gibi. Ben PC'de de gamepad ile oynuyorum. ÇÖP klavyeyi ne yapayım? Sevmiyoruz anlamıyor musun?

• NFS ile direksiyon keyfi vay be.. Bugunleri de gorduk
    Bariyerlere surterek 48 yasinda amcam NFS oynuyordu bir keresinde. Bu geldi simdi aklima

• Su konuya cevap veripte popoler yapmayalim konuyu

• Şu eleman klavyesiyle gelsinde bi optic takımından biriyle vs atsın cod da bakalım ondan sonra klavye mouse diye ağlıyormu

• İlk mesajın içeriğinden dolayı konu kilit.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.