Şimdi Ara

ARKADAŞ KENDİNİZİ KANDIRMAKTAN BIKMADINIZ MI? Gamepad & Mouse meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav beyler spor oyunları, yarış oyunları vs. anladık gamepad'den gerisi yalan..

Ama fps oyunlarda gamepadin daha iyi olduğunu söylemek nasıl bir dümenciliktir? Kendini bu kadar kandırırmı bi insan ya. Gittik 1500 liraya pırıl pırıl makine aldık, dualshocklara ve oyunlarada 3 haneli miktarları bayıldık ee?

Fifa oynuyoruz eyv. zevkten kudurtuyor.
    NFS oynuyoruz şahane hatta logitech g29'la orgazm keyfi.

Gelgelelim Battlefield, COD, GTA5 ve diğerlerine. Beyler mouse'daki sonsuz kontrol, içgüdüsel oynayış nasıl gamepad'de olabilir yahu? Nasıl körü körüne kraldan çok kralcı oluyoruz ve bunu savunabiliyoruz?

Sony'yi e-mail yağmuruna tutup mouse controller isteyeceğimize hala "ben gamepad'e çok alıştım ooo süper eheh" veya "gamepad'e alışınca mouse'den daha kolay eheh" tarzı komedi yorumlar görüyorum. Allah aşkına aynı haritada mouse'la oynayan bi oyuncuyla çıkında çarpanlarınıza ayırsın sizi..

Cahil gibi kraldan çok kralcılık yapıp sony'nin fps için hiç bir şekilde içgüdüsel olmayan gamepad'ını savunmak yerine nasıl olurda hala mouse veya türevi bir controller çıkarılmaz diye söylenmiyoruz.

Adamlar bizim millete ne yapsa hak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superstreet -- 22 Ekim 2016; 15:18:28 >

• Direksiyonla NFS oynayıp zevkten öldüysen fazla söze gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Direksiyonla NFS oynayıp zevkten öldüysen fazla söze gerek yok

Doğru söylüyosun dualshock varken logi b.k yemis
  • Üste para verseler klavye takozu ile oyun oynamam, çok istiyorsan pc'de oyna işte ne bıdı bıdı yapıyorsun. Ps4 alırken neyin ne olduğunu bilmiyor muydun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yanlış düşünüyorsun fps oyunlarda gamepad ile oynamak çok ayrı bir zevk, eline oturduktan sonra el alıştıktan sonra çatır çatır adam öldürüyosun sıkıntı olmuyor. Klavye ile mouse'u hiç aramıyorum artık.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Klavye ile ilgili birsey yazmadım ben. Main controller dan bahsediyorum

• Hiç bir şekilde mause ile fps oynamadım
    Yeteneksizsen bize ne kardeşim
    Playstation 4 MLG(Cod) turnuvalarında ana sponsoruydu yanlış hatırlamıyorsam
    Gecen sene
    Neden acaba ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DS4 e alisinca daha zevkli olduguna inananlardanim. PC den yeni gectiyseniz serzeniste bulunmaniz normal. Cok dert ediyorsaniz asagidaki gibi bir urun alabilirsiniz.

https://www.amazon.com/correspondence-Commander-PlayStation4-PlayStation-4-3/dp/B012BZZJ5C

• Klavye mouse alışkanlığı olana ds4 te fps oynamak zor gelebilir normal bir olay alışınca sorun kalmıyor.

• Git pc de oyun oyna ozaman ne boş konu kilit lütfen.

• Bide büyük harflerle yazmış
    Kendimizi kandırıyormuşuz falan
    Ps3 2010 da aldım
    O günden beri fps oynuyorum konsolda
    Devam edecem
    Ben kendimi kandırmaya devam :)

• Alışkanlıkla alaklı bir şey. Bana daha rahat geliyor çünkü tuşların yakın oluşu beni rahat hissettiriyor. Cod2 BF2 vs zamanında pcden oynardım ve o zaman rahat gelirdi klavye fare ikilisi. Ancak şu an iki elim çok ayrıkmış gibi geliyor pc de oynarken rahat edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Direksiyonla NFS oynayıp zevkten öldüysen fazla söze gerek yok

sen şimdi bu yazıyı okuyunca o mu kaldı aklında? Ne diyim ki sana
  • Gamepad dedigin sey kac yildir var konsolun tasarimi boyle yillardir olan gamepad i simdi mi kesfettin? Mouse ve klavye takimi istiyorsun farkli firmalarin var buyur al kullanamazsin denmiyor

Son zamamlarda playstation kisminda gereksiz konular acilmakta farkinfamisiniz site dikkat etmiyor sanirim ve forumun eski havasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 22 Ekim 2016; 17:03:04 >
  • Kendimi bildim bileli gamepad ile oynuyorum oyunları. Bana da mouse ile oynamak zor geliyor mesela. Tamamen alışma meselesi.

• PC diye bişey var diyorlar, mousela fps oynanabiliyormuş duydun mu hiç?

• Sony resmi olarak destekliyor zaten ee daa nabalım? Aferin mi diyelim?

• Pc de oyun oynayinca sirrima agrilar giriyor. Konsolda uzan koltuga yat oyna cok rahatim. Gamepad sizoyun oynanmaz.

• Konsol alıyorsun arkana yaslanıp oynamak için birde ona klavye mouse alıyorsun keyfini baltalamak için. Bravo valla

• Konsolda fare kullananların çoğu ya yeni geçenler yada ezikler oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.